Η αναζήτηση βρήκε 874 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τετ 29 Οκτ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέλει παρακάλια η παραμάνα ενώ αυτή πρέπει πει ποτέ μπορεί..... Η ξεφτίλα τούς δε έχει οριο
από Equalizer
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι αφαιρέθηκε ο γελοιοδεστερος, εκβιαστικοτερος, προκλητικοτερος και πιο υποβολιμαιος όρος όλων των εποχών από τα σχέδια του ΑΣ σε καμία περίπτωση ΔΕΝ καθιστά ούτε λίγο, ούτε πολύ ευνοϊκό για την ΠΑΕ το υποτιθέμενο μνημόνιο του ΑΣ

Υποτιθέμενο, καθότι δεν το έχουμε δει επισήμως.

Αν έχει άλλες ...
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Ποια deadlines ρε παιδιά; Σε ποιο υπόβαθρο; Τέλος πάντων πραγματικά δεν καταλαβαίνω την κατανάλωση ενέργειας όλους αυτούς τους μήνες εδώ μέσα.

Πρότζεκτ γήπεδο δεν υπάρχει επί της ουσίας.

Δεν μπορεί να χτιστεί γήπεδο με αυτές τις συνθηκες. Η ζήτηση από ολους είναι προσχηματική , ένα κομμάτι του ...
από navigator11
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί με βάση όσα λέμε δεν καίγονται. Η ΠΑΕ θα επρεπε πλέον καθημερινά να τους εκθέτει. Να βγάζει ανακοίνωση καθε μερα φέρτε μας το μνημόνιο που ψηφίσατε να το υπογράψουμε.

Οι ίδιοι με βάση όσα υποστήριζαν μέχρι πρότινος, είτε άμεσα είτε δια των υποστηρικτών τους, φερεφώνων αλλά, ας πούμε, και ...
από Montrealiotis
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Για να βγει άκρη πρέπει να αλλάξει το ΔΣ του ΑΣ.
Έπρεπε να είχε αλλάξει με την παραίτηση του προέδρου του. Είναι αδιανόητο το ότι δεν προκυρηχθηκαν εκλογές.

Για να προχωρήσει ένα τέτοιο έργο πρέπει να υπάρχει σύμπλευση και από τις δυο μεριές. Και από τους δύο, αυτος που πρέπει, καταρχήν, να αλλάξει ...
από leomatos88
Τετ 29 Οκτ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα ποια μπορεί να είναι η ευθύνη της ΠΑΕ, όταν την έχουνε βάλει να παίξει με σημαδεμένη τράπουλα και παρόλα αυτά με ελάχιστες κινήσεις έχει ήδη αναδείξει την ιδιοτέλειά τους, τους έχει φέρει στο σημείο να αυτοξεφτιλίζονται ασύστολα και ταύτοχρονα δηλώνει (όχι κάθε μέρα) πανέτοιμη να ξεκινήσει τις ...
από Andrew R
Τετ 29 Οκτ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Συγνωμη αλλα αυτα ειναι χαζομαρες. Εβγαινε πριν 10 μερες φωτογραφιες ο Βρουτσης με τον Αγγελο ,δηλωνε οτι ολα ειναι καλα και μου λες οτι αν βγαλει αδεια ο Ιβαν ,εχει δεσμευσει λογαριασμους,εχουν βγει σχεδια και ειναι ετοιμες να μπουν οι μπουλντοζες θα του πουν σε προεκλογικη περιοδο οχι δεν σου ...
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.

Η μονη χαρα που ειδα και χαιρετησα το πιο αγνο παοκτσακι,τον ...
από Мир
Τετ 29 Οκτ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Τετ 29 Οκτ 2025, 20:46 Μα δεν με ειδαν καν.Τοσο σαβουρης ειμαι; :lol: :lol:
Διάβολε, ένας ιγκα νιντζα δεν πηγαινει περπατόντας από την είσοδο.
από eorptol1
Πέμ 30 Οκτ 2025, 08:40
Jump to forum
Jump to topic

Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις ...
από warmeater
Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις ...
από aivas19
Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Με αφορμη σχολιο του κιθαριστα σχετικα με τη χαμηλη αγοραστικη δυναμη του κοσμου της Θεσσαλονικης εγω εχω ακομα μια απορια που με προβληματιζει εδω και καιρο. Θεωρειται ρεαλιστικο το πλανο ανεγερσης γηπεδου κοστους 200 μυριων οταν πχ αυτο του βαζελου κοστολογειται στα 120?

Αυτή είναι μια σοβαρή ...
από navigator11
Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Επιστροφή μετά το μπαναρισμα.
Δε θα το σχολιάσω γιατί πλέον δεν έχει νόημα.
Εξάλλου έχουν περιγραφεί όλα στο "1984"
του μεγάλου Όργουελ.

Ευχαριστώ πολυ τον Guitarman για
τη συμπαρασταση!

Στα τεκταινόμενα τα οποία ήταν πολλά αυτήν την εβδομάδα
που πέρασε, θα αναφερθώ σε επόμενο ποσταρισμα.
από Taseos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Αμπαλαε και αλεο γαμω τον ολυμπιακό! Καλωσόρισες!