Η αναζήτηση βρήκε 293 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τι διάλογο να κάνεις; Ο άλλος πάνω στα νεύρα του έγραψε να αποσυρθεί ο Μυστακίδης και στα @@ του αν θα προχωρήσει το ενδιαφέρον των Αμερικανών, και τώρα το παίζει τρελίτσα.
από renegade
Κυρ 07 Σεπ 2025, 01:05
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα. Αυτοί που μέχρι εχθές είχανε τυφλή εμπιστοσύνη στους του Α.Σ, εμφανίστηκαν σήμερα για να αμφισβητήσουν τον Χατζόπουλο...και αισθάνονται και τριμαλακες πού τον στήριξαν κιόλας.
Ρε τι γέλιο προσφέρετε
από Thax
Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:37
Jump to forum
Jump to topic

«Έπεσαν οι μάσκες παιδιά».

«Απολέπιση κανονική έγινε»

Μπαν σε αυτούς που λένε τα αντίθετα από όσα θέλουμε να διαβάσουμε.

Ωραία αντιμετώπιση.

Εγώ πιστεύω πως ο Χατζοπουλος θα πάρει στο τέλος όποια απόφαση είναι απαραίτητη και για το καλό του ΠΑΟΚ.

Τώρα εντάξει , εγώ βρίσκω ύποπτο το timing να ...
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
Jump to forum
Jump to topic

Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
από navigator11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.

Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.

Έχοντας προηγηθεί ο ...
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε

Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.

Η γενική εικόνα παραμένει.

Ο ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
από Kabamaru11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.

Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
από aivas19
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Mīngus έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:53 Ναι καλό θα ήταν να είχε και ένα ονοματεπώνυμο βέβαια.
Ειναι σαν τη συμφωνια που υπεγραψε ο ΑΣ με τον Μυστακιδη. Οταν βγει αυτη θα βγει και το ονομα
από Equalizer
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:12
Jump to forum
Jump to topic

Ποια είναι ρε παιδιά τα ποστ που λένε οτι είναι καλοί οι Αμερικανοί; Κι αν είναι 1-2 ποστ πως ακριβώς δικαιολογείται ΟΛΟΙ όσοι είναι υπέρ Μυστακίδη να πέφτουν σαν τις ακρίδες για να σχηματιστεί η εικόνα οτι ΟΛΟΙ παρακαλάνε να έρθουν οι αμερικανοί;

Η συντριπτική πλειοψηφία είπε οτι έχει αμφιβολίες ...
από eorptol1
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν δω ότι αποσύρεται από την υπόθεση νέα Τούμπα τότε θά πιστέψω ότι πραγματικά θέλει να προσφέρει στο μπάσκετ,και όλα θά πάνε καλά ο καθένας στον τμήμα τού,αν δω πάλι να χώνεται στο γήπεδο λυπάμαι αλλά θά ισχύουν όλα όσα υποθηκαν και ότι το τρύπημα και η ανακατωσούρα θα συνεχιστεί....
από eorptol1
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνείς να αποσυρθεί από την νέα Τούμπα? Όλοι το θέλουμε αρκεί να μένει στα του μπάσκετ

Εννοείται. Εκτός αν αποφασιστεί μια συμπόρευση των δυο γιγάντων , αφού ο Μυστακιδης πλέον θα ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ

Όχι φίλε ο καθένας στο τμήμα του καθαρά και ξαστερα και όλοι θα κριθούν ...
από leomatos88
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Σεβασμός στον Θανάση Χατζόπουλο. Όπως είχε γράψει και στον Κωνσταντίνο Πανάκα, είναι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Αυτός και θα αποφασίσει ποιο από τα δύο επενδυτικά σχήματα είναι το πλέον κατάλληλο να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι αλάνθαστος, βρίσκεται ούτως ή άλλως σε δύσκολη θέση, αλλά έχει κερδίσει ...