Η αναζήτηση βρήκε 295 εγγραφές

Return

από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΑΑ και κάτι άλλο:

Σε ο,τι με αφορά, δεν θέλω ΟΥΤΕ να κρεμάσουμε όλο τον σύλλογο από τον Σαββίδη, ούτε να τον υποτάξουμε, ούτε να του δώσουμε όλα τα τμήματα. Αυτό θα ήταν καταστροφικό και ΕΠΙΣΗΣ αντιΠΑΟΚτσήδικο.

Δεν έχω λοιπόν κανένα νταλκά να πάρει το μπάσκετ. Τη μπάλα έχει, αυτή να δουλέψει, το ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν είπε οτι αυτό το σενάριο είναι κακό

Δεν είναι πολύ δυσνόητο το τι έχει συμβεί ως τώρα και προκαλεί το μένος και την αμφισβήτηση πολλών από εμάς.

Ούτε και το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ΚΑΕ ώς "ισότιμος με την ΠΑΕ πυλώνας του ΑΣ" και αρα να βρεθεί νέα κερκόπορτα για αποφάσεις ...
από nunies4
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

@The Equalizer Στις άλλες προεκτάσεις (αν υπάρχουν ή εξακολοθούν να υπάρχουν), χρειάζονται πρόθυμοι Εφιάλτες και καλοθελητές. Φοβόμαστε μήπως το πόπολο ξεχάσει τη συνεισφορά του Ιβάν και, σαν κοπάδι, ταχθεί υπέρ του νέου, μόνο και μόνο επειδή το μπάσκετ αύξησε το μπάτζετ του;

Εγώ προσωπικά δεν ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα τυγχάνει να μην είναι οτι δημιούργησαν πρόβλημα στον Σαββίδη - που σε ένα βαθμό δεν μας αφορά.

Το πρόβλημα είναι οτι δημιουργησαν προβλημα σε εμάς, ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.

Και αυτό δεν ξεγράφει ούτε και δαχτυλίδι NBA να φέρουν.

Πρώτα λοιπόν να δεσμευθούν για καθαρές κινήσεις και να απολογηθουν ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με τον Ιβάν και νιώθει θιγμενος σε ενα βαθμο. Βέβαια μην ορκίζεσαι ότι έχεις εικόνα του τι σημαίνει πλατιά μάζα.

Δεν ειναι το θεμα ο Ιβαν αυτο καθεαυτο, καταλαβε το. Υπηρχε ο σωστος τροπος να δειξει τις προθεσεις του ο Μυστακιδης και εκανε το αναποδο ...
από aivas19
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Ok , δηλαδή ο ιβαν τυχαία έκανε επανεμφάνιση στο γήπεδο και τη χώρα γενικά όταν εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Έτυχε.

Το ιβαν-Μυστακίδης το συντηρούν όλοι οι ανελέητοι προσωπολατρες.

Εγώ θέλω το καλο του ΠΑΟΚ.

Το ιβαν-Μυστακίδης το έχεις συντηρήσει εσύ περισσότερο από κάθε άλλο στο νήμα. Στα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Δεν την παλεύετε με τίποτα παίδες. Ό,τι γράφετε τώρα, τα έλεγαν κάποτε άλλοι για την έλευση Ιβάν , η οποία αποδείχθηκε ευλογία.

Να κοιτάξετε λίγο τις προτεραιότητες σας, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε αν βάζετε τον Ιβάν πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Αδυνατείτε να συζητήσετε μόνο για την ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Παρεμπιπτόντως, ο Σαββίδης σίγουρα δεν αγάπησε ξαφνικά τον ΠΑΟΚ και ήρθε, η συνολική περίοδος προσπάθειάς του να μπει στον σύλλογο όμως κράτησε από το Πάσχα του 2006 εως τον Αυγουστο του 2012.

ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή κάποιοι είχαν ενστάσεις στους τρόπους και τις προτάσεις του.

Και τυγχάνει να ΜΗΝ έστρεψε ...
από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την ενασχόληση του μυστακίδη με την καε ακόμα και αν γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί ως όχημα για το γήπεδο και εν τέλει για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Είναι αστείο όμως να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση του ενδιαφέροντως για την καε με ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε τα μωρέ όλα να πάνε στο διάολο, τι ασχολούμαστε.

Δίπλα είναι οι γριές και οι σκώληκες που έκαναν τα ίδια. Τους έδιωξαν όλους και είναι πια ανέκδοτο.

Αφήστε το το ρημάδι το μπάσκετ, ας πάει Α2. Έχουμε 5-6 εράνους να κάνουμε ακόμη. Έτσι ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ.

Ε πλέον το τερμάτισες ...
από leomatos88
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Τα περί ‘’προσωπολατρείας’’ δεν αντέχουν καν σε κριτική. Είναι ένας εύσχημος τρόπος να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα και τίποτε άλλο.

Το να λέμε ότι το θέμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι άσχετο με το θέμα της Τούμπας ισοδυναμεί με το να πουλάμε τρέλα και να υποτιμάμε τη νοημοσύνη όλων.

Το να πετάμε την ...
από renegade
Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Ότι έγραψε ο @Blackgr4

Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.

Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.

Η σημερινή ...
από Psaras
Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Η ΠΑΕ έδινε τα νόμιμα ποσοστά που υποχρεούνται να δίνουν όλες οι ΠΑΕ στους ερασιτέχνες και όπως ξέρουμε υπήρχε συμφωνία που η ΠΑΕ έδινε λιγότερα.

Με αφορμή αυτό, ας δούμε τι κατέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟ και η ΚΑΕ ΠΑΟ στον ΑΣ ΠΑΟ το 2024/25.

ΠΑΕ 10% 236.685,63
ΚΑΕ 10% 90.639,57

https://www.pao1908.com ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 05 Σεπ 2025, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Σωστα ολα αυτα που λετε αλλα απαντηστε ξεκαθαρα στον εαυτο σας
και οχι σε μενα.

Τον Μαρινακη τον θελετε για προεδρο;
Τον Μπεο με λεφτα;
Τον Κουγια;
Τον ΜΑΚΑΡΟ τον Ψωμιαδη;
Τον Κοκκαλη;

Η θα προτιμουσατε να εχετε προεδρο τον Νικο Βεζυρτζη με λεφτα;
Τους μοναδικους ευεργετες στην ιστορια του ΠΑΟΚ ...