Η αναζήτηση βρήκε 295 εγγραφές

Return

από george188
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από aivas19
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:29
Jump to forum
Jump to topic

Η μόνη λύση να ανοίξει ο Α.Σ για την εγγραφη μελων γιατι επι τους ουσίας δεν εκπροσοπουν τον ΠΑΟΚ αυτοί.Μο΄νο καλό δεν κάνουν στην ομάδα.

Η εγγραφή στον ΑΣ είναι ορθάνοικτη.
36 ευρώ το χρόνο.
Κανείς δεν είχε ποτέ πρόβλημα να γραφτεί, ακόμα και αυτό το "να σε προτείνουν δύο παλιά μέλη" στην ...
από Cylon-4
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

QUIZ 1
Ποσα απο τα 220 οικονομικα τακτοποιημενα μελη του ΑΣ, ειναι απο το Λακκωμα ή εργαζονται στο εργοστασιο του παραιτηθεντα προεδρου?

QUIZ 2
Τι επαγγελεται ο Μπεκιαρης (εκτος απο κολλητος του Ησαιαδη) και ειναι Α αντιπροεδρος του ΑΣ και εκπροσωπος επικοινωνιας , οταν αδυνατει να βαλει με σωστο ...
από Cylon-4
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?

QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους ...
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα ...
από astral
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Καμία

Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη

"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
από renegade
Παρ 26 Σεπ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Αν αυτός ήταν έστω και λίγο ΠΑΟΚτσης θα ήξερε τουλάχιστον πότε έφυγε ο μποτο από την ομάδα.
Έχει τόση σύγχυση όμως ώστε να γράψει το σκονακι του που δεν ελέγχει τίποτα
από eorptol1
Παρ 26 Σεπ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ απορώ όταν ερχετε η κουβέντα στην συμπεριφορά τού ΑΣ ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο οι κατηγοροροι τού Σαββίδη την προσπερνάνε και αλλάζουν αμέσως κουβέντα ΟΛΟΙ , δεν σχολιάζουν και πάνε στα γνωστά αντικειμενικοί καί ισαποστακηδες
από Kabamaru11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Ουτε παιδακι δημοτικου δεν θα εγραφε τοσο ασχημα.Επιπεδο μπουζα,βγηκαν τα ματακια μου.
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Οσα αναφέρονται, ως σχόλια, για το γήπεδο και τις διαδικασίες,
ειναι μεγαλειώδεις ανοησίες της γνωστής Απόψης.
Αν η εισήγηση της επιτροπής εχει το αναφερόμενο περιεχόμενο, καμια πίεση δεν υπαρχει για τον Σαββίδη.
Τμηματικες προθεσμίες προβλέπονται σε όλα τα έργα.
από Franky
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:55
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γνωρίζω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο ΠΑΟΚ βαράει διάλυση στα περισσότερα Ερασιτεχνικά Τμήματα.
από eorptol1
Σάβ 27 Σεπ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

ποια συμπεριφορα? του τσακα? η της γκοτσαρεβα?

κολκας θα μας πει σε λιγο οτι φταιει ο ησαιαδης που ο τσαλοφ δεν βλεπεται και δεν εχουμε φορ

αληθεια ο κολκας δεν εχει συμφεροντα? δεν πληρωνεται απο οπεν και sdna?

ρε τι μας νοιαζει ο κολκας την αθλιοτητα φουρναρη κατσαρη και σια την επικροτεις ...
από navigator11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ

Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια

Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...