Η αναζήτηση βρήκε 293 εγγραφές

Return

από leomatos88
Τετ 24 Σεπ 2025, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Και για να μη σας κουραζω, καλο το παραμυθι που μας πασαρανε
για τον Μυστακιδη,αλλα δυστυχως μπαζει απο παντου.....

Καλώς όρισες φίλε και πάλι, λέγοντας την αλήθεια και στις επάλξεις. Κάποιες σκέψεις που έκανα με αφορμή τα όσα γράφεις, που με τα περισσότερα συμφωνώ.

Προσωπικά δεν είχα ποτέ μου ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να υπάρχει πάντα ως κανόνας, όταν μιλάμε για την Νέα Τούμπα.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα , σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Ή τεράστια αφέλεια, που ενίοτε γίνεται και επικίνδυνη.
Αν δεν υπάρξουν κουβέντες με ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου ...
από trouman
Πέμ 25 Σεπ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Είναι σαφές ότι κάποιοι οργανώνουν κι επιδιώκουν η ομάδα να γίνει ρδελομπου... Χαίρονται οπότε κάτι στραβώνει και ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Πολλοί παρασύρονται από την προπαγάνδα, από τον πόλεμο και κάνουν την τρίχα τριχιά .

Ελπίζουν ότι η όποια κρίση δημιουργείται, είναι προς το συμφέρον τους. Και ...
από Γερασίμου
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Τα παιδιά του ΑΣ έβγαλαν ανακοίνωση στρεφόμενοι ουσιαστικά εναντίον της πενταμελούς=τριμελούς επιτροπής που αυτοί διόρισαν, μία και κάτι ώρα πριν την σέντρα του χθεσινού αγώνα. Καλή η προσπάθεια, αλλά μέχρι τώρα τους ξεπερνά η ανακοίνωση της επιτροπής αυγενάκη-μαρούπα-αρκούδας για υποβιβασμό του ...
από Dimitrisou
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Τοσο καιρο ακουμε το μην προσπαθειτε να καταλαβετε τι γινετε αναμεσα σε δυο δισεκατομυριουχους,ε λοιπον δεν χριεαζεται να καταλαβουμε τιποτα.
Αφου αποδεδειγμενα εισαι δισεκατομυριουχος βγες και πες θελω το γηπεδο και την ΠΑΕ και δινω τοσα.
Οτι ακριβως εκανες πολυ σωστα στο μπασκετ.
Αν σου πουν οχι ...
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Βρε εδω ο ΑΣ εβγαλε ανακοίνωση ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΤΣ με υπονοιες για την πενταμελή επιτροπή τριων μελών ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ όρισε.

Μετά λέει για τελικούς όρους που θα διαμορφωθούν από το ΔΣ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Επιτροπής, με ίσους όρους έναντι ΌΛΩΝ. Ποιους εννοεί; Αφού υπέγραψε ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

Παντως εγω πλεον το διασκεδαζω με καποιους λογαριασμους εδω μεσα,δεν τους κανω ignore,μετα απο μια ζορικη μερα στη δουλεια,εχει πλακα να διαβαζεις τις αντικειμενικες τους αποψεις.

Συνε-χυστε.
από aivas19
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι δεν σχολιαζουν ως σπεσιαλιστες ακομη κι αν νομιζουν οτι το κανουν
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι μ αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα τελευταία, η δουλειά φαίνεται παιδική χαρά. Κοινωνικό έργο αν μη τι άλλο
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
Jump to forum
Jump to topic

Όποιος δεν έχει καταλάβει εδώ και τρεις μήνες ότι συγκεκριμένα δήθεν ΠΑΟΚτσηδικα ΜΜΕ έχουν γυρίσει το μπιφτέκι και όχι απλά κάνουν πόλεμο στον Σαββίδη αλλά το κάνουν και με ΥΣΤΕΡΙΑ, τότε ή είναι πολύ ενθουσιασμένος με όσα γίνονται και ο ίδιος ή απλά δεν τους παρακολουθεί.

Απο εκεί και πέρα με ...
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ

Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ

Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες

Ένας που αυτά που είπε τα έκανε

Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ...
από jibbie
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ...
από leomatos88
Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους ...
από Montrealiotis
Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
από PAOK DreXleR
Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

στο κουλισταν κανεις επιχειρηματιας δεν ειναι κοντρα στη κυβερνηση ουτε ο ιβαν ουτε ο τελης

Αυτονόητο, έλα όμως που κάποιοι πιστεύουν σε παραμύθια με δράκους....

Μάγκες μετά το κουλιστάν 1 & 2, αυτονόητο είναι πως με το κουλιστάν 3 που έπεται (Θεέ μου συγχώραμε), όχι κάνεις επιχειρηματίας ...