Η αναζήτηση βρήκε 13 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.

τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..

η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»

και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....

εγω ...
από Centenario
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
από nunies4
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Ντεζαβου με περυσι,δεν λεει τιποτα μια φωτο.Πραξεις.

13 χρόνια δεν έχεις δει πράξεις; Έχεις δει πράξεις από άλλον;

Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.

Ενα χρονο κρατει η μνημη σου ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.

Ενα χρονο κρατει η μνημη σου;; Προπερσι εκανες delete;

Μαλλον δεν μιλαω Ελληνικα.Γενικα οποιος δεν εχει παθει παρακρουση χαρας εχει μπει λιγο στο ...
από Unpsofable78
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Nikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:17 Επιτρεπεται η αλλη αποψη σε αυτο το φορουμ;Πραγματικα το εχετε κανει ορισμο του echo chamber απο χθες.Δεν χαρακτηρισα κανεναν και ακουω για τρολ,ειρωνες,πληρωμενοι κλπ.

Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
Εις το επανιδειν και κάντε ότι κοιμάστε
από loukas karadimos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις την αγκαλιά του ιβαν στον ραζβαν και να μην καταλαβαίνεις μετά απ όλα όσα έχουμε περάσει σαν σύλλογος τι θα πει οικογένεια

Θέλει λοιπόν πολύ κόπο και θυσίες για να γίνεις μέλος αυτής της οικογένειας

Παρά πολύ

Κάποια πράγματα δεν αγοράζονται, ειδικά στον πλανήτη ...
από Rexaris
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Οτι αυτά τα συναισθήματα που εκφράζει είναι αληθινά, μου το λένε ένα σωρό πράγματα:

Ήρθε σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο χρέη και τον έσωσε.
Βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του για να βγει ο ισολογισμός
Βοηθάει ένα σωρό κόσμο

Κορώνα στο κεφάλι μου τον έχω τέτοιο ιδιοκτήτη, κι ας μην πάρω τίτλο ποτέ. Μοναδική ...
από renegade
Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά απορώ με κάποιους που δέχονται έτσι ελαφρά την καρδία να χτιστεί η νέα Τούμπα από κάποιο που καμιά σχέση με την οικογένειά του ΠΑΟΚ δεν έχει.

Νέα Τούμπα να μας κάνουν και ας την κάνει και ο Μαρινάκης?

Επίσης αν κάποιος που δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ κάνει το γήπεδο, πάρει την χρήση και ...
από Drossos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγω να παραθεσω καποιες δικες μου σκεψεις.

Ερχεται καποιος (κι ας λεει οτι ειναι παοκτζης) και λεει θα αναλαβω να φτιαξω νεο γηπεδο και κανει ντου με ορους ελευθερης αγορας, οτι εχω τα χρηματα, περισσοτερα απο τον σαββιδη και φυσικα θα θεσει τους δικους του ορους αφου βαζει τα δικα του χρηματα ...
από Unpsofable78
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.

13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.

Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
από PAOKpanta
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
από trouman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί να ...