Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές

Return

από cellophan
Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Κομπλαρισμενος και με πράγματα στο κεφάλι του, χωρίς το γνωστό γνήσιο χαμόγελο του, αλλά που και που με ένα άλλο πιο τεχνητό, στο βίντεο της πρώτης προπόνησης.
Πρέπει να λήξει το θέμα του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σύντομα.
Το βασικό συστατικό της καλής του απόδοσης είναι να χαίρεται αυτό που ...
από cellophan
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:21 Συμφωνω. Ο Αραμπι πηγε στον γαυρο στα 32. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια.
Για να μην παω στο φετινο ακραιο που πηγε Ναντ στα 38
Σαν λουκούμι τον έβλεπα όσο ήταν ελέυθερος, για δεύτερο φορ.
από cellophan
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Από το να σου φύγει ένας καλός πάικτης, το μοναδικό χειρότερο είναι να σου μείνει ένας καλός ξενερωμένος παίκτης. Ελπίζω να μην καταφέραμε να πάρουμε τη χειρότερη επιλογή ακόμα και σε αυτό.

Υ.Σ. Ετοιμαστείτε να ακούσουμε και ιστορίες για μπραβιλίκια και απειλές για να επιστρέψει, από τα γνωστά ...
από cellophan
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Πω ρε παιδιά, πραγματικά, γιατί τόσο τοξικότητα?
Γιατί να μην ισχύει η πιο προφανής εκδοχή, που λέει ότι είναι δύο άνθρωποι, δύο Γιάννηδες, που έχουν μια εξαιρετική σχέση εμπιστοσύνης και έχουν συμφωνήσει από πέρσι, σε δύο-τρια πράγματα:
1. Πρόεδρε, θέλω να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου ...
από cellophan
Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Ωραίο το μπαρ, ο καιρός σούπερ, είκοσι φορές έχεις παραγγείλει Moscow mule με belvedere και κάθε φορά σου σερβίρουν απερολ.
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Βγήκε το 'απειλητικό' mail της ΠΑΕ στο sdna από την ΠΑΕ. Πωπω, λύγισαν τα γόνατα μου από τον τρόμο. Τι του έκαναν του ανθρώπου ρε - και μετά λέμε για τους χάρτινους. Χειρότεροι είμαστε.
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Equalizer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:14 Το "απειλητικό μεηλ" που... απείλησε ότι θα διαβάσει ο πρόεδρος του ΑΣ είναι η επιφύλαξη παντός δικαιώματος της ΠΑΕ αν διαρρεύσει κάτι;
Ναι, ναι, είναι χυδαία απειλητικό. Σου λέω, τ΄ρεμω ακόμα
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
Εικόνα
από cellophan
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ αδυνατούσα να πιστέψω πως φοβήθηκε ο Μάνταλος και ο Μπακάκης, αλλά να που ίσχυε.