Η αναζήτηση βρήκε 22 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Μια χαρά παίκτης είναι για συγκεκριμένα πράγματα. Σίγουρα καλύτερος του Σιώπη και θυμίζει πολύ έντονα Βιτόλο, χωρίς βέβαια τις 'δολοφονικές' τάσεις του τελευταίου.
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 03:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Να πούμε βέβαια, πως ο παίκτης είναι η μία από τις δύο προσθήκες που κάνει ο Ματέο Σέρα στο ξεκίνημα της θητείας του. Η άλλη είναι ο Βολιάκο. Καλό ξεκίνημα θα πω εγώ και μπράβο στη διοίκηση για την πρόσληψη του. Λιλ, Γιουβέντους, ΠΣΖ, δεν το λες και μικρή υπόθεση να τον έχεις στο team.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
........Αγαπημένο μου χελιδονάκι πες μου σε παρακαλώ τι βλέπεις κάτω στη μεγάλη πολιτεία;
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Εγώ πιστεύω πως ο λόγος που τον βλέπω να παίζει και μου ανεβαίνουν τα λαμπάκια, είναι η καθαρή ζήλια. Σε κάθε του ασθμαίνουσα προσπάθεια να φτάσει την μπάλα, σκέφτομαι πως θα μπορούσα να παιξω και εγώ στον ΠΑΟΚ, ακόμα και τώρα στα 55, όντας βεβαιος πως η συμμετοχή μου δε θα έβλαπτε ή ωφελούσε ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τέλεια - θα μας φτιάξει το γήπεδο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναικού!
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Τι Nunn, τι Nunnaly. Maybe he is as good as Nunn, but more anally.
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα
Πάντως, θα πρέπει να αποκτήσουμε μια ευελιξία σε κάτι τέτοια παιχνίδια, που μοιάζει να τελειώνουν τα κουράγια, να παίρνεται η απόφαση να μπαίνει ας πούμε ένα ακόμα σέντερ μπακ. Δεν είναι και προδοσία, ούτε επίθεση στους θεσμούς του ποδοσφαίρου, κοινή λογική και κυνισμός των τελευταίων 5-10 λεπτών ...