Αναζήτηση για περισσότερες από 3960 εγγραφές

Return

από PAOKevolution
Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Προφανώς για να μην έγινε η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ χθες, το θέμα είναι τελειωμένο. Μακάρι σήμερα να έχουμε τα επίσημα ευχάριστα! ΜΑΚΑΡΙ!

Υ.Γ. Θα βοηθήσει πολύ και τον παλμό του γηπέδου αύριο...Θα υπάρχει τρομερό hype.
από Equalizer
Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42
st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;
από paok x.m.
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από jibbie
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!

Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
από Equalizer
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
Jump to forum
Jump to topic

Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς

Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.

Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
από Sera4
Παρ 16 Ιαν 2026, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:34 Επειδή μιλάμε για άκρως σημαντικό ζήτημα, δε νομίζω πως είναι αχρείαστο να εποκοινωνηθεί ότι έχει ξεχρεώσει το τμήμα. Με τη μέγιστη επισημότητα.
Όχι μόνο αχρείαστη δεν είναι, αλλά κρίνεται απαραίτητη η ανακοίνωση λύτρωσης του τμήματος.
από Ιάσονας
Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα ...
από Sera4
Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Τραγωδία ο ισχυρισμός ότι τον συμβούλεψαν τον Τέλη να μην πληρώσει το χρεος προς τον Ιβαν για να μην κάνει μεταγραφές Ιανουαρίου στη μπάλα και να τον κράξει ο κόσμος.

Ούτε στα fortune cookies τα διαβαζεις τετοια

Είπε και το αμίμητο, ότι ο Χατζόπουλος πυροβόλησε τα πόδια του και έπρεπε να ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
από Maurice_Escargot
Σάβ 07 Φεβ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

έχουμε εκτος όλων των θεμάτων των χρεών, και το cube-gate:
1. είναι δυνατόν η Διοίκηση Χατζόπουλου, που θεωρούσαμε προσεκτική, να πήγε να το κανε χωρίς άδεια ή χωρίς μελέτη ; Καλό θα είναι να μας πουν.
2. ΑΝ αποτελεί κίνδυνο, πρώτα απ όλα για τους αγωνιζόμενους, πρέπει να λυθεί ΆΜΕΣΑ. Θα μας ...
από leomatos88
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Αρρώστια μεγάλη η μνησικακία.
Νομίζανε το καλοκαίρι ότι τα έχουνε όλα στημένα, ότι θα ρίξουν τα πυρηνικά 16 Ιούνη και ότι από τις 17 θα κάνουν καμπάνια ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δεν υπολόγισαν ότι θα εμφανιστεί αυτός ο περίεργος ο Χατζόπουλος να υπερασπιστεί την αλήθεια.
Ούτως ή άλλως ...
από GEOL
Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

έχουμε εκτος όλων των θεμάτων των χρεών, και το cube-gate:
1. είναι δυνατόν η Διοίκηση Χατζόπουλου, που θεωρούσαμε προσεκτική, να πήγε να το κανε χωρίς άδεια ή χωρίς μελέτη ; Καλό θα είναι να μας πουν.
2. ΑΝ αποτελεί κίνδυνο, πρώτα απ όλα για τους αγωνιζόμενους, πρέπει να λυθεί ΆΜΕΣΑ. Θα μας ...
από george188
Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:44
Jump to forum
Jump to topic

navigator11 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:41 Ο Κλείτος μετά βεβαιότητας ενημέρωνε και ότι είχαν αποπληρωθεί τα πάντα από τον μεγάλο κι η ΚΑΕ πλέον είναι λευκή ωσάν κρίνος.
Μέσες ακρες ειπε οτι πιάστηκε κορόιδο, τουλαχιστον ειχε τα @@ να το παραδεχτει navi. Απο άλλους μονο κωλοτουμπες βλεπουμε
από george188
Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:54
Jump to forum
Jump to topic

Επισης το εξωδικο για το cube στάλθηκε 3/2. 4/2 ειχαμε ματς με την Σπορτινγκ, για ποιο λογο εγινε το ματς και για ποιο λογο να γινει οποιοδηποτε ματς αν δεν αφαιρεθεί το cube... βρειτε τα επιτελους τη τρελα μου μεσα, εχουμε σιχαθει αυτη την αηδια