Προφανώς για να μην έγινε η συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ χθες, το θέμα είναι τελειωμένο. Μακάρι σήμερα να έχουμε τα επίσημα ευχάριστα! ΜΑΚΑΡΙ!
Υ.Γ. Θα βοηθήσει πολύ και τον παλμό του γηπέδου αύριο...Θα υπάρχει τρομερό hype.
Αναζήτηση για περισσότερες από 3960 εγγραφές
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Από στούντιο ή μέσα απ το σαλόνι του απευθείας;paok-porter1337 έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:42μπες γιουτυμπε εχουν λιβε οι paoktoday τωρα για το μπασκετ. Μολις ειπαν μαλλον αυριο θα γινει η ανακοινωση.st4this έγραψε: Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:41 Τωρα πως θα αντεξουμε να περιμενουμε τις τελευταιες ωρες; Ηδη εχω σπασει το F5
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς
Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.
Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.
Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι μόνο αχρείαστη δεν είναι, αλλά κρίνεται απαραίτητη η ανακοίνωση λύτρωσης του τμήματος.navigator11 έγραψε: Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:34 Επειδή μιλάμε για άκρως σημαντικό ζήτημα, δε νομίζω πως είναι αχρείαστο να εποκοινωνηθεί ότι έχει ξεχρεώσει το τμήμα. Με τη μέγιστη επισημότητα.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
"ΗΜΑΡΤΟΝ!" 
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγωδία ο ισχυρισμός ότι τον συμβούλεψαν τον Τέλη να μην πληρώσει το χρεος προς τον Ιβαν για να μην κάνει μεταγραφές Ιανουαρίου στη μπάλα και να τον κράξει ο κόσμος.
Ούτε στα fortune cookies τα διαβαζεις τετοια
Είπε και το αμίμητο, ότι ο Χατζόπουλος πυροβόλησε τα πόδια του και έπρεπε να ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
έχουμε εκτος όλων των θεμάτων των χρεών, και το cube-gate:
1. είναι δυνατόν η Διοίκηση Χατζόπουλου, που θεωρούσαμε προσεκτική, να πήγε να το κανε χωρίς άδεια ή χωρίς μελέτη ; Καλό θα είναι να μας πουν.
2. ΑΝ αποτελεί κίνδυνο, πρώτα απ όλα για τους αγωνιζόμενους, πρέπει να λυθεί ΆΜΕΣΑ. Θα μας ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρρώστια μεγάλη η μνησικακία.
Νομίζανε το καλοκαίρι ότι τα έχουνε όλα στημένα, ότι θα ρίξουν τα πυρηνικά 16 Ιούνη και ότι από τις 17 θα κάνουν καμπάνια ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δεν υπολόγισαν ότι θα εμφανιστεί αυτός ο περίεργος ο Χατζόπουλος να υπερασπιστεί την αλήθεια.
Ούτως ή άλλως ...
Νομίζανε το καλοκαίρι ότι τα έχουνε όλα στημένα, ότι θα ρίξουν τα πυρηνικά 16 Ιούνη και ότι από τις 17 θα κάνουν καμπάνια ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δεν υπολόγισαν ότι θα εμφανιστεί αυτός ο περίεργος ο Χατζόπουλος να υπερασπιστεί την αλήθεια.
Ούτως ή άλλως ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
έχουμε εκτος όλων των θεμάτων των χρεών, και το cube-gate:
1. είναι δυνατόν η Διοίκηση Χατζόπουλου, που θεωρούσαμε προσεκτική, να πήγε να το κανε χωρίς άδεια ή χωρίς μελέτη ; Καλό θα είναι να μας πουν.
2. ΑΝ αποτελεί κίνδυνο, πρώτα απ όλα για τους αγωνιζόμενους, πρέπει να λυθεί ΆΜΕΣΑ. Θα μας ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσες ακρες ειπε οτι πιάστηκε κορόιδο, τουλαχιστον ειχε τα @@ να το παραδεχτει navi. Απο άλλους μονο κωλοτουμπες βλεπουμεnavigator11 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:41 Ο Κλείτος μετά βεβαιότητας ενημέρωνε και ότι είχαν αποπληρωθεί τα πάντα από τον μεγάλο κι η ΚΑΕ πλέον είναι λευκή ωσάν κρίνος.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 00:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης το εξωδικο για το cube στάλθηκε 3/2. 4/2 ειχαμε ματς με την Σπορτινγκ, για ποιο λογο εγινε το ματς και για ποιο λογο να γινει οποιοδηποτε ματς αν δεν αφαιρεθεί το cube... βρειτε τα επιτελους τη τρελα μου μεσα, εχουμε σιχαθει αυτη την αηδια