Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Εμένα πάλι με ενδιαφέρει η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα "συμφωνώ και αναλαμβάνω" και μετά "κάνω ό,τι γουστάρω και σε όποιον δεν αρέσει εκεί είναι τα δικαστήρια" είναι δείγμα, εγώ λέω, χαρακτήρα για το ανδρικό μόριο, όποιος θέλει μπορεί να το παρουσιάζει ως ... ιδιορρυθμία ενός εγωίσταρου ...
από navigator11
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Το συγκεκριμένο ποστ ας εγκρίθηκε, σιγά τα ωα. Έχουν κατά καιρούς εγκριθεί/αφεθεί ανέπαφα αριστουργήματα τύπου ο Σαββίδης έχει παντελονιάσει από την άμεση, όχι εμμέσως, ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι σαν πρωτάρης την "πάτησε" στην περίπτωση της μούφα πολυϊδιοκτησίας, κηλιδώνοντας τον σύλλογο κοκ ...
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Δε με απασχολεί διόλου, μάγκες. Δηλαδή να κάτσω να προβληματιστώ για το τι μπορεί να πιάσουν εδώ μέσα οι οπτικές κεραίες λχ χάρτινων ποκοπίκων, που υποστήριζαν ότι το '18 οι λουλούδες της ομαδούλας τους δήθεν τρομοκρατήθηκαν από φωτογραφία ή ότι ο κομπινης έφαγε πέσιμο να μετρήσει το γκολ του Βαρέλα ...
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε ...
από navigator11
Δευ 26 Ιαν 2026, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Οι στηρίζοντες σθεναρά τον Μύστα, νυν ξεστηρίζοντες τον ΑΣ ΠΑΟΚ, για την ανεξαρτησία του οποίου τους προηγούμενους μήνες έδωσαν συγκινητικές πληκτρολογιακές μάχες, λίγο μουδιασμένοι σαν να μου φάνηκαν σήμερα, κάνοντας μια γρήγορη περαντζάδα από τα διαδικτυακά λημέρια τους. Θέλω να πιστεύω ότι θα ...
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Κλάιν. Θα βάλουν εφεξής τον Μεϊτέ. But wait a second :lol:
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

ε καλά μην το πάμε στην υπερβολή σε όλα.
Ακόμα και αν το σχόλιο του Κλείτου ανταποκρίνεται κάπως στην πραγματικότητα, το ότι στέρησε 2Μ ο Αρίστος από τον Ιβάν δε σημαίνει και ότι μπήκε εμπόδιο στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου...αφού ειπώθηκε εδώ το λογικό ότι το ποσό είναι σπόρια για το μέγεθος ...
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έναν άλλο μεγαλοσχήμονα opinion maker/αντάρτη στα χαρακώματα του Ίλονα τον "χάλασε" που συνυπεγράφη το μνημόνιο από αμφότερες τις πλευρές μετά από 66 ολόκληρες μέρες ενώ πρόκειται για μια ανέξοδη (για τον μπατίρη) κίνηση. Από αυτό να καταλάβετε δηλαδή ότι δεν έχει ούτε για στυλό :lol: :lol:
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd

Ελάχιστη σημασία έχει ο αγώνας πλεον...

Πράγματι, έχει ακόμα πιο μικρή πλέον σημασία από την πρακτικά περιορισμένη που εξαρχής είχε ο συγκεκριμένος αγώνας. Κάνω εδώ και λίγο εικόνα τους χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, που θα είναι μεθαύριο στο γήπεδο, ανεξαρτήτως της εξέλιξης και τελικής έκβασης του αγώνα ...
από navigator11
Τρί 27 Ιαν 2026, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες ξέρουμε όλοι πως θα σταθείς με τον τρόπο σου εκεί που πρέπει. Τη χαρά στις οικογένειες και τους φίλους των 7 πίσω δεν ξέρω αν ποτέ θα μπορέσεις να την ξαναφέρεις, φαντάζει απίθανο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στην φιέστα κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θα έχουν την ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;

Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο

Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....

το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
από navigator11
Πέμ 29 Ιαν 2026, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με ...