Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές

Return

από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 01:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έχει προοδεύσει κάπως τα τελευταία 2 χρόνια, οκ. Αλλά τον Κοντονίκο της Λαμίας ούτε εν ετει 2026 θεωρώ, ωσάν άλλος Χύσανθος, ότι είναι ακόμα εις θέσιν να τον περάσει στο 1 vs 1.
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πως να αισθάνονται οι βαριοφανελαδες άραγε?...

Αυτοί που περίμεναν την ήττα από το γαύρο στο πρωτάθλημα για να τα κάνουν όλα πουτανα!!!

Αυτοί που κατηγορούσαν τον Ιβάν πως κράτησε το Λουτσεσκου για να του ρίξει όλες τις ευθύνες για την αποτυχημένη χρόνια....

ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ...
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Προσωπικά με ενδιαφέρει να βγουν και να πουν ότι ξεχρέωσαν τα χρέη στο δημόσιο.

Το αν χρωστάει στο Σαββιδη ή την Γαλατσοπουλο δε με ενδιαφέρει ας τα βρουν μετά όπου θέλουν.

E ναι μωρε και αν χρειαστει ποτε καποιος να βοηθησει καποιο τμημα να του πουμε ελα και βαλε κανα φραγκο αλλα αν ερθει ...
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Κι όμως, είχες το καλοκαίρι κάποιους να γράφουν και να υποστηρίζουν το αμίμητο "ας χτίσει το γήπεδο όποιος να ναι, όποιος έχει τα λεφτά, εγώ ΠΑΟΚ είμαι". Θλίψη πραγματική

Ακολούθησαν και πιο προχώ τσιτάτα μετά το αρχικό πανηγύρι. Ρυάκια, λιμνοθάλασσες, ποτάμια κλπ. Μαγικές αναμνήσεις δίχως άλλο.
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να τα πληρώσει όλα και μακάρι να απογειώσει το μπάσκετ
Πάντως από τους αυλικούς του, αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγαλεπίβολα σχέδια για την ΚΑΕ, αλλά πότε θα πάρουν την ΠΑΕ από τον κακό Ιβάν.

Έτσι δεν θα τραβήξει για καιρό η ιστορία, και είναι κρίμα.

Εγώ δε θα κουραστώ να το ...
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν εχω καμια ορεξη ουτε να μαλωσω ουτε να παρω το μερος κανενος δισεκατομμυριουχου. Θα πω απλα τι ακουσα χωρις να ειναι και 1000000%. Το λεω για να ξερετε οτι ειναι μια φημη απο καλη πηγη μεν αλλα φημη.

Τα "χρεη" τα οποια λενε τωρα Χατζοπουλος και Ιβαν παιζει να μην ειναι επισημα της ΚΑΕ αλλα ...
από navigator11
Παρ 23 Ιαν 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Μετά τον Μπάνε και τον Αντελίνο, ο μεγαλύτερος Αρχηγός που έχει "νιώσει" άπειρα αυτήν τη φανέλα. Και ο αμέσως επόμενος ο Σβάμπαρος.
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 01:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Θα μπορούσε να συγκαταλεχθεί κι ο Τάισον στην ίδια ομήγυρη, φίλε @marsantos , αλλά ... φοβάμαι ότι και 5 χρόνια από σήμερα ακόμα θα κάνει πάρτι με τα τότε δεξιά μπακ του ανταγωνισμού, κρατώντας υποτιθέμενα μούτρα στον 60+χρονο εμμονικό Σκουφέσκου, όταν θα τον κάνει αλλαγή στο 81!! :lol:
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 01:29
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να είναι μαλακίες αυτά...αλλιώς αν κύριε Μυστακίδη δημιουργείτε και πάλι προβλήματα εις γνώση σας την ώρα που η ομάδα ποδοσφαίρου παλεύει για τους στόχους της τότε είστε απέναντι μας...και ας πάρετε δέκα Ευρωλίγκες...
Αν ισχύουν η μπάλα παίρνει εννοείτε και Βεζυρτζη και σια ...
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Πολύ κουβεντολόι για παίχτες του Κομπότη. Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι. Καλά, το να δώσουμε και μάχη υπεραξίας για κάποιον εξ αυτών μου φαίνεται ανέκδοτο.
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Παίδες παρατηρώ ότι δίνετε μεγάλη έμφαση στην αποπληρωμή των χρεών στο δημόσιο, κάτι που στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρής σημασίας για εμένα γιατί ούτως η άλλως είναι λίγα και ρυθμισμένα. Και να μην τα αποπληρώσει άμεσα αλλά να τηρήσει τη ρύθμιση δεν έγινε τίποτα.
Αντιθέτως τους προμηθευτές ...
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ακραία εντυπωσιακό ότι πέρα από τον κλασικό χλευασμό κατά Χατζόπουλου και Ιβάν από τους κατά φαντασίαν Ζαπατίστας/τρολίστας στο πρώην τουίτερ ή όποιο άλλο μέσο δικτύωσης, δεν μπορείς να βρεις αβανταδόρο του μίστερ που να κάνει τοποθέτηση επί της ταμπακιέρας. Λες και 15 Γενάρη πάγωσε ξαφνικά ο ...
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ακραία εντυπωσιακό ότι πέρα από τον κλασικό χλευασμό κατά Χατζόπουλου και Ιβάν από τους κατά φαντασίαν Ζαπατίστας/τρολίστας στο πρώην τουίτερ ή όποιο άλλο μέσο δικτύωσης, δεν μπορείς να βρεις αβανταδόρο του μίστερ που να κάνει τοποθέτηση επί της ταμπακιέρας. Λες και 15 Γενάρη πάγωσε ...
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??

Δηλαδη τον κοσμο τον νοιαζουν νομικιστικες λεπτομερειες αναγνωρισης ή οχι χρεους?
¨Η τον νοιαζει να εχει ομαδαρα να παιζει σε μεγαλα ευρωπαικα σαλονια?
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Προκειται για μια διαμαχη ...
από navigator11
Σάβ 24 Ιαν 2026, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Στην Τριπολιτσά συγχρόνως Ευαγγέλου και Παπαρπέτρου! Τρομοκρατική οργάνωση, μιλάμε :lol: :lol: