Διαμάντι. Όλοι στον βάζελο οικότροφοι στις Ουρσουλίνες ήταν.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1282 εγγραφές
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει δώσει ως τώρα κάποια κίτρινη στους αρχοντοπρέσβηδες;
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το επίπεδό του φανταστείτε ότι θα κριθεί ότι ο αρχιδαγγέλου το έβγαλε μια χαρά το παιχνίδι. Ακριβοδίκαιος.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι η ζέλα έχει βγάλει το συγκεκριμένο παιχνίδι με αυτόν τον αριθμό καρτών είναι λόγος για να αποπεμφθεί με το σφύριγμα της λήξης οριστικά από τους πίνακες. Όχι αύριο. Μέχρι τις 10:40 το αργότερο.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Από τη μια δεν κρύβω ότι είμαι εκνευρισμένος με το ότι δεν τελείωσε από σήμερα η σεμνή τελετή. Από την άλλη ίσως καλύτερα που δεν πήρε τις διαστάσεις που μπορούσε το σκορ, διότι είμαστε σε μια φάση της σεζόν που απαγορεύεται, υποσυνείδητα καν, να "ψηλώσουμε" αχρείαστα. Κακά τα ψέματα, ένα χαλαρό ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μεγάλες κουβέντες σοφών ανδρών
Βασίλης Σαμπράκος, 4/2/2026: Αν περάσει μια φορά ο Αντίνο από τον Κέννυ, θα δημιουργήσει πρόβλημα
Αν την Κυριακή περάσει ο ΠΑΟΚ από το μήλο, τον βλέπω τον Μπιλάρα να αρχίσει να καταφέρεται εναντίον των Στουτγκαρδέζων, επειδή δεν κυνήγησαν δικαστικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ο οποίος ... μπατιροστοφίτης και τον κράτησε για χρόνια εδώ ενώ αρκετοί από εμάς αμφέβαλλαν σοβαρά αν θα συμπλήρωνε βαριά βαριά μια 2ετία στην Τούμπα.
Αυτόν τον μήνα πιστεύω ότι θα γράψει χρυσή ιστορία στην ομάδα με τις εμφανίσεις του, που θα ακολουθήσουν.
Αυτόν τον μήνα πιστεύω ότι θα γράψει χρυσή ιστορία στην ομάδα με τις εμφανίσεις του, που θα ακολουθήσουν.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Σειρά να παίρνει η Λίτσα η Γιαγκούση. 15 εκατομμύρια για ενάμιση χρόνο συμβόλαιο μου μοιάζει για ένα τίμιο ντίλι 
- Παρ 06 Φεβ 2026, 01:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι επιβάλλεται αυτό το ιστορικό οπτικοακουστικό μνημείο να μείνει ως μια παρακαταθήκη εδώ μέσα για τις νεότερες γενεές.
Έχω μείνει αποσβολωμένος ήδη από τη νούμερο 2 "μαχαιριά" εναντίον της αεχάρας μας. Επικίνδυνο φάουλ του Ρέτσου :lol: :lol: :lol:
https://youtu.be/2HX38C9edzU?si=Evj_EwfY ...
Έχω μείνει αποσβολωμένος ήδη από τη νούμερο 2 "μαχαιριά" εναντίον της αεχάρας μας. Επικίνδυνο φάουλ του Ρέτσου :lol: :lol: :lol:
https://youtu.be/2HX38C9edzU?si=Evj_EwfY ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 02:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταστείτε ο ... αιμοδιψής σφαγεύς του χαρτιού την περασμένη Κυριακή να είχε τολμήσει να διαχειριστεί αναλόγως χυδαία μια κρίσιμη φάση του αγώνα σε βάρος τους. Κι όχι μόνο σε πρώτη ανάγνωση να έδινε κίτρινη κάρτα, αλλά και σε δεύτερη, μετά από παρέμβαση VAR, να επέμενε ότι ο Τζολάκης έπρεπε να ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Τι έγινε ρε; Το έχουμε ρίξει σε παροιμίες, γνωμικά, fancy τσιτάτα κλπ; Εμένα πάντως στην κατηγορία όλων αυτών πολυαγαπημένο παραμένει το ... παπανδρεικό "Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω". Είχε, θυμούμαι, κάνει ψιλοθραύση εδώ μέσα προ κάμποσων μηνών.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ είναι αυτή ρε αδερφέ;;Maklaz έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26 Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball![]()
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο κουρκουμες απο την Φιορεντινα πηγε στο ληκι. Τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ενδιαφερθηκαμε ποτε, απλα "προταθηκε" σε οποιον μιλαει ελληνικα.
Τον έπεισε οκάρυς ότι είμαστε "πελάτες" τους και προτίμησε μοιραία τον μεγαλύτερο και στο ποδόσφαιρο σύλλογο της Μακεδονίας. Το λιγότερο επικοινωνιακή ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
3-4 μαρκαρίσματα για να κόψουν το λιγότερο την μπάλα σε κομβικούς μας παίχτες θα κάνουν σίγουρα οι τσουρουκάδες της Οσίας Ξένης. Ειδικά αν βρεθούν νωρίς νωρίς πίσω στο σκορ. Εύχομαι να είμαστε απόλυτα κυνικοί και αποτελεσματικοί και από ένα σημείο κι έπειτα το μυαλό μας να είναι αποκλειστικά στην ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
https://www.youtube.com/watch?v=vuuCOFn4xL8
ο ΠΑΟΚ έχει γίνει μια από τις ισχυρότερες ομάδες στην Ελλαδα που δύσκολα αντιμετωπίζεται και σε αυτό ευθύνεται ο μεγαλομέτοχος.
Για να τελειώνει και το παραμύθι για τον "ήρωα" προπονητή που μάχεται με μια κάκια διοίκηση.
Η ομάδα είναι συνολικά σε ...