Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο μεσο στο youtube ή στα σοσιαλ που να εχει λαιβ εικονα απο το αεροδρομιο?
Αυτό που διαπίστωσα πριν , ήταν ότι το Πρώτο Θέμα ( :roll: ). είχε πολύωρη σύνδεση με Ρουμανία και όσα έγιναν εκεί κατά την αναχώρηση των σορών των αδικοχαμένων. Οπότε φαίνεται σίγουρο ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ηρεμα μαγκες.
Τι ήρεμα ρε συ! Είναι δυνατόν σε παιχνίδι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες αυτός ο γαμώσπιτος να έχει σφυρίξει έτσι την ομάδα; Στερώντας της τη δυνατότητα και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα σήμερα αφενός και δημιουργώντας μας τεράστια προβλήματα εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ακριβώς επειδή η μια ομάδα,που αγωνιζόταν, είχε δυσβάσταχτο φορτίο, όφειλαν όχι να της κάνουν καμιά χάρη αλλά να σεβαστούν ό,τι πραγματικά συνέβαινε εν ώρα αγώνα και να την αφήσουν να αγωνιστεί στα ίσια. Αντ' αυτού έγινε με πρόθεση χυδαία νόθευση όχι μόνο του τελικού αποτελέσματος αλλά και απόπειρα ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ευελπιστώ να έχει ηρεμήσει λίγο ο Λουτσέσκου και να μην κάνει κανένα σχόλιο περί της σημερινής αλητείας στη συνέντευξη τύπου και τον ξαναέχουμε διαθέσιμο στας Ευρώπass κατά το 2043.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 01:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τα χθεσινά αίσχη μόνο μη συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και στοχευμένα μέσα στον Φλεβάρη, που επί της ουσίας θα κριθούν σχεδόν όλοι οι στόχοι της ομάδας για φέτος. Το ότι ο ΠΑΟΚ αυτήν την περίοδο είναι ευάλωτος και μοιραία σε αναστάτωση, καθώς φάνηκε ήδη με την πρώτη ευκαιρία, κάθε άλλο παρά σεβαστό ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 01:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εικάζω ότι χοροπηδούσαν αδιάκοπα πάνω στους δονητές τους από ηδονή ο κομπίνης κι ο πόουσον με το χθεσινό διαιτητικό τσίρκο
- Παρ 30 Ιαν 2026, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώς έτυχε έτσι όμως και σου στέρησαν τους συγκεκριμένους 2 παίχτες από το επόμενο παιχνίδι, ρε παιδί μου!
Ούτε δηλαδή μεθοδευμένο να ήταν, όπως μόνο κανένας "ψεκασμένος" θα μπορούσε να υποστηρίξει.
Ούτε δηλαδή μεθοδευμένο να ήταν, όπως μόνο κανένας "ψεκασμένος" θα μπορούσε να υποστηρίξει.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Δες την εντεκάδα που είχαμε κατεβάσει μ' αυτούς, δεν το θυμόμουν. Μπορεί και ν' αλλάξεις γνώμη.
Από εκείνη την ενδεκάδα όμως θα λείπει Ντέλιας και Γιακου.
Συν ότι και η Θέλτα έπαιξε χωρίς 3 με 4 βασικούς.
Εμένα πάλι οι ελλείψεις που θα έχουμε σε εκείνο το παιχνίδι δε με αγχώνουν τόσο ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Βέβαια, να μην ξεχνάμε ότι αυτοί, που δεν πήγαν ποτέ κόντρα στον Ιβάν, πολύ πριν τη φαρσοκωμωδία με τον μνηστήρα Μυστακίδη για τη νέα Τούμπα, έσπαγαν αρχίδια για ... κολοσσιαία προβλήματα της ομάδας το καλοκαίρι που ξεκινούσε η σεζόν, στο τέλος της οποίας δάκρυζαν στα δημοσιογραφικά του Ατιτλίδης ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Εγώ πάλι συστήνω να κάνουμε την ενδεδειγμένη υπομονή μέχρι να έχουμε επίσημη ενημέρωση. Δεν έχει κάποιο νόημα το εκ των προτέρων μοιρολόι για το αγωνιστικό.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Ας δουμε το ποδόσφαιρο αλλιως. Δεν εχουμε να χωρίσουμε τιποτα με κανενα οπαδο αλλης ομαδας. Ενας φορος τιμης ειναι να ανοιξει η 8 για τους φιλοξενουμενους.
Ιδεατά δε θα διαφωνούσα. Στο συγκεκριμένο, ακραία τοξικό μπουρδέλο, όχι. Με τίποτα. Των ποτών ποτέ. Ο πρώτος, αν όχι ο μοναδικός, που θα ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Συντάσσομαι. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετική ομάδα με και χωρίς Ντέλια μέσα στο χορτάρι, δε χωράει κουβέντα. Δεν παύει όμως να είναι Ομάδα. Έχει τον προπονητή, που ειδικά στο εσωτερικό δεν τον φοβάμαι ότι θα βρει τον τρόπο να παρουσιάσει την ομάδα όπως πρέπει για να πάρει το αποτέλεσμα, που θέλει ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πω πω ζημιά που έκαναν τα βεγγαλικαααα. Πολύ κακό να έχεις πολλές καθυστερήσεις και να κερδίζεις με εύθραυστο σκορ. Μπράβο βλακες χάνουμια.
Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν το 0-1.
Κάποτε τριτεθνικάριοι στη συμπεριφορά, τραβώντας χειρόφρενο σε βάρος της ομάδας μας, ήμασταν κι εμείς. Θα έλεγα ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 01:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Λήστεψαν την Α4 μας! Δειαδόσταιι!!!!!
Κλαίνε με λυγμούς αγκαλιασμένοι ο κομπίνης με το ποντίκι, λέμε.
Το πέναλτι ορθά δόθηκε. Ήταν. Έχουν σφυριχθεί υπέρ τους τα χρόνια της σύγχρονης "παράγκας", που τους καταδυναστεύει ανελέητα, 100 φορές πιο χυδαία. Θρασίμια.
Υποθέτω ότι, μετά τα όσα απείρου ...
Κλαίνε με λυγμούς αγκαλιασμένοι ο κομπίνης με το ποντίκι, λέμε.
Το πέναλτι ορθά δόθηκε. Ήταν. Έχουν σφυριχθεί υπέρ τους τα χρόνια της σύγχρονης "παράγκας", που τους καταδυναστεύει ανελέητα, 100 φορές πιο χυδαία. Θρασίμια.
Υποθέτω ότι, μετά τα όσα απείρου ...