Η αναζήτηση βρήκε 218 εγγραφές

Return

από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ μια απορία έχω από το όλο πανηγυράκι χθες. Να δεχτώ όλες τις κατάρες, τα αναθέματα, τις χριστοπαναγιες και οτιδήποτε άλλο γράφτηκε από κάποιους στο πλαίσιο όντως αγανάκτησης και απογοήτευσης, από άλλους με εμφανή πρόθεση τορπιλίσματος που δε χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω μαζί τους ...
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:15
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε ...
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Έχω ψιλοδακρύσει με το, εικάζω, ολόφρεσκο μέλος της παρέας ονόματι piese gia na fygei 4. Τουλάχιστον, είτε πρόκειται όντως για new entry στην παρέα είτε για κανέναν πικραμένο από το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν, να γίνεται δουλίτσα πιο ευφάνταστα. :|
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Οι μονοι που γραψαν οτι ο Ντελιας πιεζει για να φυγει ειναι οι Γερμανοι στο kicker και στη bild. Σε αυτους αναφερεσαι; Οχι οτι τους εχω καμια μεγαλη εμπιστοσυνη. Επισης οι ιδιοι αρδ (οι Γερμανοι) γραψαν οτι ο Σαββιδης δεν ηθελε με τιποτα να τον πουλησει.

Ο Σαββίδης είχε δώσει το ΟΚ να ...
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Ποιό Kiss Kiss Napoli radio, μωρμαλ@κες!! Είναι αυτό τώρα όνομα για μέσο για να το πάρεις στοιχειωδώς σοβαρά υπόψη;;
:lol: :lol:
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

5 σελίδες για τον βασιλάκο, που ακόμα και πολλοί ομοϊδεάτες του αποκαλούσαν τα πρόσφατα ... ένδοξα χρόνια του "Μάου Μάου" Μελισσανίδη σουβλακομάχο, μιας και ήταν μέσα σε μια ομάδα αθλητικών ΑΡΔζ, που ο κυρ Δημούτρης εφέρετο να μάζευε για μάσα. Προφανώς, δεν είχε κάτι το επίμεμπτο αυτό, θέλω να είμαι ...
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Το χαφ ήταν και παραμένει προτεραιότητα. Εύχομαι να υπάρξουν συντομότατα εξελίξεις.
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

DimitrisS έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:53 Δε ξερω για εσας.

Εγω κουραστηκα.
Ισχύει. Και δεν ευθύνεται ούτε ο Ντέλιας ούτε η ΠΑΕ για αυτό. Απίστευτη νοσηρότητα γενικότερα, τα του ΠΑΟΚ είναι τσεσπού ασπρόμαυρες, καραήσσονος σημασίας.
από navigator11
Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:15
renegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:46 Κοιτάξτε να χαλαρώσετε, δείτε αύριο την παοκάρα, κάντε καλή αποκατάσταση... γιατί απο κυριακή προβλέπεται να γίνει της π*******
Τι θα γίνει από Κυριακή δηλαδή;
Να το αποκωδικοποιήσω. Της ιεροδούλου :mrgreen:
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αν ισχύουν τα συγκεκριμένα νούμερα, γκράντε "άπλας" ο Θεσσαλονικεύς.
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Με 40 και 60 πάντως τον τωρινό ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ας ενημερώσουν τον κύριο Αριστοτέλη ότι χωρίς πραξικόπημα δεν υπάρχει περίπτωση να τον ονειρευτεί καν, όχι να τον αποκτήσει.

100%. Και εγω εκανα λαθος γιατι νομιζα οτι τα 85 των χαμω ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Υπομονή συνιστώ. Ακόμα δεν έχουμε τα δεδομένα για να λύσουμε την άσκηση. Με υποθέσεις και φαντασία το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να φανατιστούμε.
Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι οτι ο Ιβάν αρχίζει να δέχεται μεγάλη πίεση και από τον κόσμο πλέον. Η υπόθεση Ντέλια είναι ένδειξη ότι ίσως άρχισε ...
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

Ένα τελευταίο σχόλιο. ΑΝ το μέσο, στο οποίο μπορεί ο Θεσσαλονικεύς να έδωσε συνέντευξη, είναι όντως το δεύτερο (;) μεγαλύτερο προπαγανδιστικό μέσο της κυβέρνησης του πτηνόμορφου, aka πρώκτο φλέγμα, οι εΝΔείξεις ότι κάτι βρωμάει και ζέχνει, με βάση τη δική μου θεώρηση, θα έχουν πολλαπλασιαστεί απότομα.
από navigator11
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

🚨⚪️🔴 Stuttgart have agreed all terms with Giannis Konstantelias as he wants the move… but PAOK are still blocking the deal.

€18/20m package discussed with sell-on clause, after advanced talks PAOK are still not accepting the proposal.

Konstantelias, still pushing to go.
Από Fabrizio Romano ...