Η αναζήτηση βρήκε 523 εγγραφές

Return

από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports

Μετά την γκέλα στο κοτέτσι των αρχιφλώρων δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ο Ραζβάν να επιτρέψει στην ομάδα να το πάρει το ματς αψήφιστα.

Είναι και μια αναγκαστική συγκυρία λόγω απουσίας του Ντέλια να τεσταριστεί η .... βιωσιμότητα της ομάδας σε μια σειρά αγώνων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ...
από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Θα ήθελα πολύ να ακούσω τι λέει και πώς νιώθει ο Μπαρκαρούτσος..

Είναι ένας από τους πολλούς που πραγματικά έδωσε αγώνα με το δικό του τρόπο...

Για εμένα, ο οποίος πραγματικά "εγκατέλειψα" τον ΠΑΟΚ του μπάσκετ ( από απογοήτευση και πόνο, δεν άντεξα ποτέ τη μετάβαση αυτή στην Αθήνα, και την ...
από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, ακολουθώντας λίγο το κλίμα των εκστασιασμένων φίλων του Τέλη, που εδώ και καιρό αποκαλούν καθημερινά τον Σαββίδη μπατίρη και μπαταχτσή, γράφεται και καμία υπερβολή για τον Θεσσαλονικέα. Δεν έγινε και τίποτα.

Καλα λαρωσε εσυ και ξιδακι.
Ξερω οτι προτιμουσες να συνεχιζαμε να παιζαμε ...
από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Πριν λίγο έπεσα πάνω σε αυτό το διαμάντι

από navigator11
Τετ 19 Νοέμ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig, 19/11, 20:15, ΕΡΤ2

Μλκες, πιστεύω ότι, αν αλλάξει οτιδήποτε φέτος στην ομάδα υπάρχει κίνδυνος να μεταστραφεί το ως τώρα κάρμα. Δε γίνεται αυτό το πράγμα.
Ας περιοριστούμε στην αλλαγή μεγαλομετόχου μόνο.
από navigator11
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ο Ζιελινσκι πριν λιγες μερες ηταν Ελλαδα και ηρθε σε συμφωνια με την Ελλαδα ωστε να ειμαστε εμεις αυτοι που θα τους δινουμε Αεριο. Ταυτοχρονα Οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες εχουν ολο και πιο εχθρικο βλεμμα προς την Ρωσια. Δειτε απλα τι ειπε ο Γερμανος υπουργος. "Τελευταιο καλοκαιρι ειρηνης στην ...
από navigator11
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζιελινσκι πριν λιγες μερες ηταν Ελλαδα και ηρθε σε συμφωνια με την Ελλαδα ωστε να ειμαστε εμεις αυτοι που θα τους δινουμε Αεριο. Ταυτοχρονα Οι περισσοτερες ευρωπαικες χωρες εχουν ολο και πιο εχθρικο βλεμμα προς την Ρωσια. Δειτε απλα τι ειπε ο Γερμανος υπουργος. "Τελευταιο καλοκαιρι ειρηνης ...
από navigator11
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Βγάλτε μια κόλλα χαρτί, απροειδοποίητο τεστ σε αγνωστο αρχαίο κείμενο

Αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να τα μεταφράσω όλα αυτά

Ο ετσι, ο αλλιώς, ο αδυνατισμένος, ο χερ, ο κουμπάρος, το τριάδι και τα καλάβρυτα

Ξεκαθαρίζω ότι δεν ξέρω ούτε πώς είναι στο μούτρο ο εν λόγω. Αυτός είναι που ...
από navigator11
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε

Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.

Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
από navigator11
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ένα τελευταίο - θα προσπαθήσω λυσσαλέα να το τηρήσω - σενάριο θα κάνω. Επειδή είναι γεγονός ότι οι 15 νοματαίοι του ΑΣ έφαγαν όλο αυτό το διάστημα χορταστικό κράξιμο διαδικτυακά (περιορίζομαι στα αυταπόδεικτα, μιας και το τι γραφόταν από μερικούς με το νου τους ΠΑΟΚfluencers ότι υφίσταντο ...
από navigator11
Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κατανοώ ποιός ο λόγος που έχουν γραφτεί 100 ποστς από όταν την έπεσα λίγο να ξεκουραστώ. Αυτή η συμφωνία, που επικαλείται η ΚΑΕ ότι έχει λάβει χώρα πριν 2,5 μήνες, μου μοιάζει δύσκολο να είναι αποκύημα της φαντασίας του Χατζόπουλου ως προς το περιεχόμενο και τους όρους της. Δε βλέπω κάτι ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο ποσό per se δεν πρέπει να υπάρχει θέμα. Στα liabilities όμως πχ νομικό στάτους κ exposure του "ποσού Ιβάν".
Λέμε τώρα thinking out loud

Πρέπει να είσαι ακριβώς μέσα.

Τώρα ποσταρε στο FB ο Πανάκας ότι " με πληροφορίες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση, ο Αριστος δε θέλει να πληρώσει τον Ιβαν ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει ρε σεις, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει συντομότατα. Μη σας πιάνει παράκρουση. Η ουσία έχει ως εξής στο δικό μου το μυαλό. Από τη στιγμή που ετεροχρονισμένα δεν έχει προκύψει ή ζητηθεί κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα ήδη συμφωνηθέντα, το να ναυαγήσει η συμφωνία θα πλήξει ανεπανόρθωτα την πλευρά του ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Το λοιπόν, επειδή αυτή η νέα σαπουνόπερα με βρίσκει, και υποθέτω όχι εμένα μόνο, ιδιαίτερα κουρασμένο ψυχολογικά από όσα έχουν προηγηθεί εδώ και μισό χρόνο, τα γράμματα είναι απλά. Εφόσον ψεύδεται ο Χατζόπουλος, απαιτώ από την άλλη πλευρά να το αποδείξει. Με απτά στοιχεία. Όσο η φάση είναι επί της ...
από navigator11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δυσκολεύομαι να κατανοήσω αυτό το αγκάθι. Του εμφάνισε δηλαδή ο Χατζόπουλος ξαφνικά του Μυστακίδη ... παράτυπα οφειλόμενα της ΚΑΕ, που δεν εντοπίστηκαν από τον έλεγχο της εταιρείας που επέλεξε ο ίδιος για τη διενέργεια του ελέγχου;

Αν όχι, το αγκάθι συνίσταται στην καχυποψία μη τυχόν ...