Η αναζήτηση βρήκε 513 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μλκες, η ... παρουσία του Αριστοτέλους στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ σε λιγότερο από μισό χρόνο με έχει κουράσει πιο πολύ από όταν διάβαζα καθημερινώς τους αδιανόητα ηλίθιους αεχάρτινους το '18 κατά ριπάς να υποστηρίζουν ότι οι μαμώσπιτοι κομπινοποντικαραίοι είχαν ακυρώσει εξ αρχής το γκολ του Βαρέλα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ήταν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 02:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικιο εχεις σ αυτο Damon βεβαια δικιο υπαρχει και στην αλλη πλευρα, οτι ειναι ψιλο παραλογο να μην εμπιστευεσαι οτι θα πληρωσει τα χρέη. Δεν μιλαμε για βλάση τσακα
Έχει δώσει κάποιο ουσιώδες δείγμα γραφής ως τώρα στα του ΠΑΟΚ; Σόρι κιόλας αλλά ό,τι έχει δώσει ως τώρα, αποδεδειγμένα, δεν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Στου .... ευεργετομπατίρη μπορούμε πάντως. Έχει γίνει και δική μας αυτοδικαίως.mi8rio έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:46
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους όσους θέλουν να κάνουν κουμάντο σε ξένες τσέπες
Για τους υπόλοιπους, ας μείνουμε στο "τί κρίμα" ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο και ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό ακριβώς είναι όλο το ζουμί .
Για να λύσεις ένα πρόβλημα πρέπει να το κατανοήσεις .
Αν από την αρχή δεν συσχετίζεις αυτά τα 2 γεγονότα (γηπεδικό- ΚΑΕ ) και θεωρείς ότι είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους προφανώς τώρα στο τέλος βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Αν θεωρείς ότι στόχος ήταν το πρώτο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον τύπο που έχει τη σελίδα PAOK Basketball Retro δεν τον γνωρίζω, ουτε κόβω το χέρι μου πως όσα λέει ειναι πραγματικά.
Επειδή όμως εδώ και τόσα χρόνια εκτιμώ την επαφή που έχει με το τμήμα και έχω πειστεί πως ειναι πολυ πιο κοντά απο τον μέσο οπαδό, παραθέτω τα όσα ανεβασε εχθές και ας βγάλει ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ένα τελευταίο ερώτημα. Μετά τα χαρμόσυνα χαμπέρια από τη συνεδρίαση της αρκουδοΕΕΑ, δημιουργήθηκε ή όχι το κλίμα ότι ήδη νέο αφεντικό στην ΚΑΕ είναι ο Μυστακίδης; Πανηγύρια, χαρές κοκ. Εφόσον κάτι τέτοιο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, για ποιόν ακριβώς λόγο δεν έπρεπε να μπούνε τα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
στα πάντα , ΜΟΝΕΥ ΤΑLKS.
Μένει λοιπόν να διασαφηνιστούν/ φανούν/αποκαλυφθούν οι πραγματικές προθέσεις της πλευράς ALPHA σπορ για την εξαγορά.
-Μπορεί να θέλει να την ολοκληρώσει, και να τα βρουν και να πληρώσει -πριν ή μετά- τα 5.3 Μ και όλα καλά.
--Μπορεί να υπαναχωρήσει και να μη γίνει τίποτα ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τι ακριβώς περιμένετε να πει ο Γιουρι σήμερα?
Οτι έχω δώσει το οκ στη νέα διοίκηση που δε ξέρω αν θα ρθει να με φέρει 3 παίκτες?
Δε γίνονται αυτά
Τουλάχιστον ας τον ρωτούσαν κάτι λιγότερο ανώδυνο όπως λχ αν του ζητήθηκε η άποψή του επί του διλήμματος της κατά την ευχέρεια της αποκλειστικά ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκινήθηκα, ομολογώ, διαβάζοντας πως συναισθηματισμοί δε χωρούν, ξεβρακωνόμαστε (αυτό δεν ξέρω πώς μπορεί να ερμηνευτεί) και μπαίνουμε σε μόουντ της νέας, εκτοξευτικής εποχής.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Το προσωπείο της (αντι)προσωπολατρείας ... εν τέλει έχει ενδιαφέρον πόσο εύπλαστο είναι αναλόγως την περίπτωση. Διδακτικοί οι τελευταίοι 5,5 μήνες.
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση αυτή με ευτυχή κατάληξη, να επέλθει, για όσο, μια ηρεμία στον σύλλογο.
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση αυτή με ευτυχή κατάληξη, να επέλθει, για όσο, μια ηρεμία στον σύλλογο.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι πιο πολύ για να γελάσω έκανα μια σύντομη περαντζάδα από τουίτερ. Τα ψυχοπαίδια του παγκόσμιου Τέλη δεν απογοητεύουν ποτέ. "Μουνόπ@νο, καραγκιόζης, νεκροθάφτης ονείρων, τσάτσος του μπατίρη" ο Χατζόπουλος κλπ. Εν τω μεταξύ έλιωσα στο γέλιο με αγανακτισμένη αντίδραση χρήστη (σκέτο ή ενδεχομένως ...