Η αναζήτηση βρήκε 523 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Βαρανε στο ψαχνο ρε κ ο καριόλα δεν δίνει τίποτα
Δε βαράνε στο ψαχνό, ρε συ. Απλά "το θελουν πιο πολύ και μέχρι τώρα το δείχνουν".
Πόσες κίτρινες έχουν φάει ως τώρα οι ξυλοκόποι του Κολωνακίου, είπαμε;; Πόόσεες;; :lol: :lol: :lol:
Σιώπη, τατανογέννημα, εύχομαι να πάρεις τα πόδια σου, όχι ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε πιο πολλές κάρτες από τις βαζέλες, ρε μλκες;
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε ρε μαλ@κες, έχετε αδικήσει αφόρητα ως τώρα τους εαυτούς σας. Ούτε καν νιώθω την ανάγκη να πανηγυρίσω. Γ@μήστε τους τη σούφρα!!
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
4 λεπταχαααχαχαχαχαχα
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν έχω να σχολιάσω οτιδήποτε άλλο πέρα από ένα μόνο. Σε αυτό το μουνόπ@νο το σιωπι εύχομαι στην Τούμπα, όταν η σεμνή παράσταση θα έχει λάβει τέλος μετά το τρίτο γκολ μας, να μπει ένας ρολίστας, λχ έτσι τυχαία μου έρχεται στον νου ο Θυμιάνης, και να επιχειρήσει να του ανταποδώσει το σημερινό. Και ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξεκρεμάστηκαν οι αυστραλοπίθηκοι από τους Αμπελοκήπους κ το Κουκάκι από τα δοκάρια τους ή ακόμα τα φυλάνε; Όποιος έχει υπεύθυνη πληροφόρηση ας ενημερώσει.

- Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο γερμανός επέλεξε να επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι πρόκειται περί απλά κακού διαιτητή, αλλά με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο το ... σκληρό καργιολίκι του πήγε μάλλον στον γεροδιάολο και κιτρίνισε τσακ μπαμ τον Γιακουμάκη.
Περαστικά στον Γιάννη.
Περαστικά στον Γιάννη.
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να μοιραστεί ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ειλικρίνεια, γνώμη μου εννοείται, δεν υπάρχει ούτε μισός οπαδός οποιασδήποτε άλλης "ομάδας" που να γουστάρει και να αποδέχεται τον Κωνσταντέλια. Αυτός ο ψευδεπίγραφος πολιτισμός και η ντεμέκ ανωτερότητα είναι για να γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Κατανοώ πού αποσκοπεί η προσπάθεια να ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Ο πιο ανώφελος χαμένος οπαδικός χρόνος στην ιστορία ακόμα και του ανυπόληπτου γραικυλικού ποδοσφαίρου οι διακοπές αυτές.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εικάζω πως και όσοι εσχάτως τον απεκάλεσαν αχυράνθρωπο του Σαββίδη, άφηναν υπονοούμενα κοκ ένιωσαν συγκίνηση για τον Χατζό. Ε;;
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ είμαι περίεργος τι σπαζοπούτσι περί Γκα²τσοεπο κλπ θα τρώγαμε για τις επόμενες 2 βδομάδες το λιγότερο σε περίπτωση που δικός μας στο 5ο λεπτό έριχνε καρατιά α λα τζουρισιτς σε βαζελίνο και τη γλίτωνε με απλή κίτρινη. Ειδικά αν έχανε κι ο κατά φαντασίαν ... πρεσβύωψ

- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε οι κωλόγαυροι είχαν ονειρώξεις ότι θα αποκτούσαν κάποια στιγμή τον Βιεϊρίνια. Όσο συνέβη αυτό άλλο τόσο, επί εποχής Σαββίδη τουλάχιστον, κάποιος από τους βρυκόλακες θα "φλερτάρει" έστω με τον Ντελια. Για καλή τους τύχη, όταν τους πηδάει, τουλάχιστον θα είναι πιο συναισθηματικός στη ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Οι υποστηρικτές τους πάλι θα επιτεθούν στον Σαββίδη που δεν τους δίνει παρά μόνο μετά από επίμονο κυνήγι, όπως διατείνονται, με το ζόρι τα μισά από όσα νόμιμα δικαιούνται.
4, 2, 1 ...
4, 2, 1 ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Να χαρείς, αδερφέ. Άσε τις ζώνες και τις προσδέσεις να τις μονοπωλούν άλλων ομάδων σούργελα.Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 13 Νοέμ 2025, 13:34 Σήμερα ή αύριο θα έχουμε ανακοινώσεις!
Προσδεθείτε!
Η απογείωση ξεκινάει!!