Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές

Return

από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 02:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Γι' αυτό ήθελα να κερδίσουν οι βάζελοι. Με τη μία άρχισαν τα πρέσβης, σφραγίδα Μπενιτεθ κτλ.
Έτσι τους θέλω την Κυριακή.
Από την άλλη αρχίζω και εκνευρίζομαι με την αεκ.
Το να παίζει χάλια, να κάνει γκέλες στην Ευρώπη και να παίρνει τα ματς στο 90 στην Ελλάδα δε μου λέει κάτι.
Πρέπει επιτέλους ...
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 06:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το τρίτο μας γκολ χθες ήταν ΠΟΙΗΣΗ. Συνεχίζοντας την αδιαμφισβήτητη δουλειά που ρίχνει με τον Λουτσέσκου, θα γίνει ο πραγματικός Ηγέτης της ομάδας, όπως του αρμόζει με βάση το τεράστιο ταλέντο του. Ένα θέμα είναι να ψιλοπροσεγγίσει το ταβάνι του κι ένα άλλο να δείξει συνέπεια, παραμένοντας εκεί ...
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Σήμερα είναι μια όμορφη φωτεινή ηλιόλουστη μέρα.

Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.

Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:21
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτά ΑΛΛΑ ...

βγήκε αμετάκλητο συμπέρασμα αν τελικά είναι σε θέση να περάσει τον Κοντονικό της Λαμίας, όπως αμφέβαλε ο μέγας μύστης του αθλήματος Χύσανθος;;
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάτσε κάτσε γιατί εδώ λέει κάτι σημαντικό…
Τα πλήρωσε τα χρέη αλλά μέσω ομολογιακών με χρέωση ΠΑΕ. Τι εννοεί ο ποιητής;;

Πιπες γιατί όπως λέει και ο taseos δεν ξέρουν τη τύφλα τους.

Είναι συγκεκριμένο το τουιτερικό παρεάκι πάντως που κινείται συντεταγμένα προς την ίδια κατεύθυνση τους ...
από navigator11
Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ ρε υποστηρίζουν μέχρι κι ότι κάθονται και "στήνονται" στα ευρωπαϊκά, όταν περνάμε ντεφορμάρισμα, για να "αναστηθούμε". Μιλάμε για τερματικά ηλίθιους. Ήταν στη Ροστόφ μέχρι πρόσφατα ο χθεσινός που επεδίωξε να σπάσει το πόδι του Γιακούμ, λέει. Ο οποίος δέχτηκε κόκκινη και απέναντι στη Βασιλεία ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Ρε, βαράνε στενοχώρια κανονική, λέμε. Δεν κρύβεται. 2 τουιτς ... πανηγυρικά μετά από νίκη της ομάδας ακολουθούνται από 6 ειρωνικά για τον "σύγχρονο δυνάστη του συλλόγου".
:lol:
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Εμείς τη δουλειά μας, προσηλωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Ας κατεβούν και με Βαζέχα στα φορ, στα παπάκια μας. Τη δεδομένη στιγμή, αν πιάσουμε το 70% της απόδοσης που αντικειμενικά μπορούμε ως ομάδα, δε βλέπω πώς μπορεί να γλιτώσει και το πράσινο ποκεμον. Μόνο ο ιστορικός τους ΠΑΤΟΣ αποτελεί σταθερά ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.

ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση

Το ξέρω, φίλε. Αλλά επειδή εγώ ...
από navigator11
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...

Και ...
από navigator11
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο παίκτης είναι εδώ, παρέμεινε κ ανανέωσε. Τα υπόλοιπα ειλικρινά δεν ξέρω που βοηθάνε ή τι νόημα βγάζουν

Όλα έχουν τη σημασία και τον σκοπό τους. Τις τελευταίες βδομάδες διανύουμε περίοδο πλήρους αγωνιστικής νηνεμίας από πλευράς αναταράξεων. Αν γυρίσει ανάποδα κάποια στιγμή πάλι το ... κέρμα ...
από navigator11
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Νοσταλγώ, ομολογώ, εκείνες τις ενδιαφέρουσες κραυγές την περίοδο των μεταγραφών περί κάτι Ράσιτς κλπ σε σχέση με το πού βαδίζαμε εμείς οι καραμήτροβιτς :mrgreen:
από navigator11
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Βάζω στοίχημα ότι είτε έχουν περάσει οι πιο πολύ από αυτούς τους ελονμασκικούς καρνάβαλους από εδώ μέσα κάποια στιγμή είτε ακόμα και σήμερα διατηρούν λογαριασμό εδώ, κανονικό ή διπλό, περιμένοντας ξανά τη στιγμή τους.
από navigator11
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Μεγάλες αλλαγές ο βαζελος επί Ράφα. Ξύλο χωρίς αύριο με τιμωρία, τηρουμένων των αναλογιών,... υπομηδενική.
"Μπήκε σε ράγες" η πράσινη χλαπάτσα.
:lol:

Αλλαγές άμεσα στο 46. Μπιάνκο και Τάισον.