Η αναζήτηση βρήκε 218 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για το τι γίνεται με τον παίχτη δε γίνεται να ξέρουμε. Αυτό που δεδομένα μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε είναι ότι ο κουμανταδόρος των Τσέχων, εφόσον πρόκειται όντως για αυτόν που τρέχει κάτω από τιτιβίσματα ΑΡΔ και το ρίχνει στο κουβεντολόι, είναι παντελώς ασόβαρος. Ακόμα και αλήθεια να ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι το μυαλό μου πάει προς την κατεύθυνση της επιχείρησης άσκησης πίεσης για ... αγιογδύσιμο. Όλα τα άλλα μου μοιάζουν ιστορίες για αρκούδες.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσέχικο άρθρο που επικαλείται και τις δηλώσεις του Γιάροσλαβ, λέει ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν και ο παίκτης δε φεύγει γιατί σύμφωνα με πηγές από Σλάβια δε βρέθηκε ο κατάλληλος αντικαταστάτης και δε θέλουν να αποδυναμώσουν την ομάδα.
Πολύ δύσκολο να κρατήσεις παίκτη που (αυτός και η ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άνθρωπος ζυγίζει την κατάσταση. Είναι προφανώς σε δυσχερή θέση. Για μένα άλλη λογική εξήγηση πέρα από το "θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο να σας δαγκώσω ως εκεί που πιστεύω ότι με παίρνει, να μη μου ζαλίζουν κι οι οπαδοί τ' αρκίντια" δεν υπάρχει. Τώρα, το πόσο προτίθεται ο Ιβάν να υπομείνει το ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δε μετράει τίποτα άλλο πέραν της πρόκρισης. Αυτό που βιώνουν τώρα οι Αυστριακοί κι αν το έχουμε ζήσει εμείς, όχι μια, δύο ή 4 φορές. Προχωράμε. Θέλω να πιστεύω ότι εφεξής ο πονόματος θα περιοριστεί από το επόμενο ήδη παιχνίδι.
Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω για σήμερα είναι ότι θεωρώ πάρα πολύ ...
Το μοναδικό σχόλιο που έχω να κάνω για σήμερα είναι ότι θεωρώ πάρα πολύ ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κάτι που παρέλειψα να σχολιάσω για το χθεσινό παιχνίδι. Για μένα η χθεσινή διαιτησία του συγκεκριμένου ανθρώπου απέδειξε ότι στις 19 Μαΐου του 2024 ήταν ξεκάθαρα σε εντεταλμένη υπηρεσία, εφόσον δεν ήταν ματιασμένος.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια καλά και πολλά, με υγεία, αδερφέ!!obanebane έγραψε: Παρ 15 Αύγ 2025, 18:33 Καλό σημάδι τα likes του Ζαφείρη.
Άντε να αφήσουμετην γκρίνια, να έρθουν οι παιχταράδες και όλοι μαζι ,ομαδα και λαός να τους πάρουμε όλους σβάρνα.

- Κυρ 17 Αύγ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι έχω αρχίσει να σιγουρεύομαι πως ο Ζαφείρης είναι προ των πυλών.