Η αναζήτηση βρήκε 218 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:12 Αμα ξανακούσω μάνα θα αρχίσω την δικιά μου να την φωνάζω με το όνομα της για να μην κάνω εμετό κάθε φορά που σκέφτομαι τις φάτσες στο πανελ
"ΑΣε με μάνα, σηκώνω μοϊκάνα"
από navigator11
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω μόνο, εφόσον όλα κυλήσουν κατά το λογικά αναμενόμενο, μην μπει σε κανένα τζιμάνι της ΠΑΕ ή μεγαλοφυής ιδέα να ανακοινωθεί ο παίχτης κατά το ημίχρονο της αναμέτρησης με τους μπεργκεράδες παραμεθαύριο.
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα πριν όσα είπε η νομικός του ΑΣ περί της συμφωνίας ΑΣ και Μυστακίδη. Γλαφυρές αρχιδιές, με ολίγη από τσιμπούκωμα στον κύριο Θεσσαλονικέα! Οι της ΠΑΕ ενημερώθηκαν για ό,τι και στον βαθμό που "έπρεπε και χρειαζόταν" για το περιεχόμενο της εν λόγω συμφωνίας. Και δεν υφίσταται τίποτα σκιώδες και ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

DimitrisS έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:05 Θα περιμένω για να πανηγυρίσω.

Δε μπορώ να το κάνω με αρθρο που το υπογράφει άνθρωπος - σίγουρα κυκλοθυμικός - που ονομάζεται Δημήτρης Μητσαρας.

Κάπου ωπα.
Ημιδάκρυσα.
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Για πες μας και με το παλατάκι που «προλάβαμε» τον ανταγωνισμό τι μεγάλες στιγμές έχει ζήσει η ομάδα.

Συγνώμη που θα το πω αλλά είναι άκυρο τελείως το σχόλιο σου αδερφέ.
Αν στην προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε την θέση μας μηδενίζουμε τα πάντα ευχαριστώ δε θα πάρω
Υγ. Ρώτα τα σκουλήκια ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Θα πρότεινα να ξεκολλήσετε λίγο. Έχει ξαναπιάσει καραφουτανάρα ζέστη, μην επιβαρύνεστε περισσότερο και δη αχρείαστα. Ηρεμία. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα υπάρξουν επίσημα νέα. Δε νομίζω πως γίνεται να αργήσει. Η δική μου αίσθηση είναι ότι επί της ουσίας έχει τελειώσει το θέμα αλλά στο πλαίσιο ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;

1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...
από navigator11
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

εγω ημουν ανθρωπος και πριν τον Σαββιδη.

για τον εαυτο σου μπορεις να πεις οτι θελεις.

Με την ίδια ζέση, πάντως, που τώρα τάσσεσαι υπέρ της συμπεθ εεε της "μάνας" του συλλόγου, σε θυμάμαι να εσκιζες τα ρούχα σου πριν 2 καλοκαίρια και ότι ο ... διαχειριστής Ιβάν έχει κάνει δυνατό παντελόνιασμα ...
από navigator11
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Συγνώμη αλλά αυτό είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει...
Τι σημαίνει μένουν ακόμα δύο βήματα από τα τα οποία το ένα είναι η οικονομική συμφωνία με την ομάδα;; :D
Σε όλες τις μεταγραφές αυτό δεν είναι ένα από τα δύο βασικά βήματα έτσι και αλλιώς;;; Το άλλο είναι να τα βρεις και με τον παίκτη
Δηλαδή ...
από navigator11
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Να είμαι ειλικρινής, με καθησυχάζει αρκετά η έλλειψη "ενημερώσης" περί Ζαφείρη και λοιπών δαιμονίων τις τελευταίες ώρες.
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:11
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πραγματικά συγκινητική η επιμονή στη φαιδρότητα από κάποιους εδώ μέσα από τους "εγώ μόνο ΠΑΟΚ είμαι, δε με νοιάζει τώρα ποιός θα χτίσει εν ... τέλει το γήπεδο". Αναφέρομαι πρωτίστως στην αναγνώριση της απόλυτης "προτεραιότητας" στον Σαββίδη. :lol: :lol:
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Μια ερώτηση μόνο:

Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;

Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;

Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
από navigator11
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Για το τι γίνεται με τον παίχτη δε γίνεται να ξέρουμε. Αυτό που δεδομένα μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε είναι ότι ο κουμανταδόρος των Τσέχων, εφόσον πρόκειται όντως για αυτόν που τρέχει κάτω από τιτιβίσματα ΑΡΔ και το ρίχνει στο κουβεντολόι, είναι παντελώς ασόβαρος. Ακόμα και αλήθεια να λέει ...