Η αναζήτηση βρήκε 288 εγγραφές
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Γενικώς ας επικρατήσει λίγη σοβαρότητα, δε βλάπτει.
Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.
Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι έχω τόσο θετικό προαίσθημα και διάθεση εν όψει της σεζόν αυτής, που ουδόλως με ενδιαφέρει ποιός είναι ο εκλεκτός. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι λόγω της διακοπής θα αργήσουμε να δούμε την ομάδα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 14:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον ΑΣ ΠΑΟΚ, aka Mother of the Mothers, το ξεύρουν αυτό; Δε νομίζω να "ψήνονται" ιδιαίτερα στην ιδέα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 13:12 Ανακαινισης Τουμπας..
Ενας ειναι στο καδρο τ ειπα κ το πρωι...

- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.
Μίας και το ξαναθυμήθηκα, δυσκολεύομαι να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγκρατημένα χαρούμενος και επιφυλακτικά αισιόδοξος.
Ελπίζω συντομα να διαγραψω τα ανασταλτικά τροπικά επιρρήματα.
Μια δήλωσή του:
"Αποσυρω το ενδιαφέρον μου για την κατασκευή της νεας Τούμπας, μέχρι ο ΑΣ να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε το γήπεδο να χτιστεί από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως παίζει σε όλα τα μέτωπα ο κύριος Θεσσαλονικεύς μας. Τη μια εμφάνιση proof of funds μέσω ταχυδιανομέα, τώρα εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ μέσω email, αύριο μεθαύριο αποστολή προτάσεων συνεργασίας σε προπονητές κι αθλητές μέσω dm στο X κλπ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 07:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο.
Ο Ιβάν Σαββίδης αφού είπε ότι το δάνειο στην ΚΑΕ είναι μη απαιτητό, πιστεύω ότι θα κρατήσει το λόγο του.
Κι ο κύριος Αριστοτέλης συμφώνησε, υποτίθεται, πλήρως με τη θέση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δικαιωματικά πρέπει να έχει την ... ηθική προτεραιότητα για την ανέγερση της νέας ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι πάντα με σεβασμό στα μπασκετικά μέλη του φόρουμ τα οποία νοιωθω στο έπακρο γιατί έτσι μεγαλώσαμε. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς σας, είναι απλά η άποψη μου.
Ο ιβαναρος είχε και έχει όραμα για την ΠΑΕ και δεν παρέκκλινε στο ελάχιστο από αυτό όσες πιέσεις και να του ασκήθηκαν για ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ... Τέλαρος δήλωσε ότι αποσύρεται - σαν ένδειξη θέλησης για ειρηνική συμπόρευση - από την κωλοπιλάλα να σηκώσει τάχιστα τη νέα Τούμπα ή με τούτα και με τ' άλλα δεν έχει προκάμει ακόμα;
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα πάλι η απορία μου δε λέει να λυθεί μετά από τόσον καιρό. Υποτίθεται πως έγινε μια συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Θεσσαλονικέως. Νομικό κουρελοκωλόχαρτο κατά την κυρία νομική εκπρόσωπο της ... ΠΑΟΚομητρός. Παρά ταύτα, και πιστεύω ότι σχεδόν ουδείς το αμφισβητεί αυτό, ουδέποτε, ενώ ζητήθηκε από πλευράς ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 07:55
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝΑΔΟΜΩ
https://x.com/NTConstantinide/status/1964323786678825221
Άντε να δεχθώ ότι μπορεί για κάποιον λόγο να αισθάνθηκε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση από πλευράς της ΠΑΕ ενείχε κάποιο υπονοούμενο για κωλυσιεργία από μέρους του ΑΣ κι ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει κάτι. Η κατακλείδα της ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντυπωσιακό πάντως το ότι προξενεί σε ορισμένους οργή ο μέχρι πρότινος Ήρως Χατζόπουλος με τα χθεσινά λεχθέντα του. Ύποπτο timing, εν δυνάμει απόπειρα τορπιλισμού της ιστορικής ευκαιρίας να πάει στα ουράνια το μπασκετικό τμήμα κοκ. Όλα αυτά από τους ίδιους που είχαν πειστεί ότι ο ... όσιος Αθανάσιος ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Στατιστικά μιλώντας ποιες είναι οι πιθανότητες να έσκασαν μύτη δύο επενδυτές ταυτόχρονα σε ένα άθλημα που παρακαλάει για επενδυτή τόσα χρόνια;
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
Αφήστε το μπασκετακι το καημένο όπως είναι. Θα το ξεφτιλίσετε έτσι όπως πάει και δεν αξίζει.
Έχοντας προηγηθεί ο ...