Η αναζήτηση βρήκε 218 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ρε καταλάβετε το τα λεφτά του Μυστακίδη ΒΕΒΑΙΩΣ υπάρχουν
Η διαδικασία που ακολουθεί και η επικοινωνία του εγχειρήματος είναι ακρως αμφισβητήσιμη και πρακτικά και από πλευράς προθεσεων
Το τεράστιο φάουλ του ΑΣ δεν είναι καν αμφισβητήσιμο, είναι απολύτως δεδομένο και προφανές σε όποιον δεν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Στα παπάρια μου για τον πρότερο ... μη έντιμο, ΠΑΟΚτσίδικο βίο του Μυστακίδη. Ποσώς με κόφτει. Το ότι μέχρι στιγμής το μοναδικό, που έχω μάθει για αυτόν σε ό,τι συνδέεται με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, είναι ότι υπάρχουν σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό του 250 εκατομμύρια γιούροζ με αφήνει παγερά ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.
Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Οσοι και εδω μεσα πιστευουνε οτι ο Ιβαν πρεπει
να πουλησει την ΠΑΕ στον Μυστακιδη, ας βγουνε να το
πουνε ευθαρσως.
Το να κρυβονται χρησιμοποιωντας το γηπεδο,
και την οικονομικη ρευστοτητα του Ιβαν, τους κανει
ιδιους με το μετροπολις, τον ΑΣ, τον Μυστακιδη
και τους συνοδοιπορους τους που δε λενε ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο κύριος καβούρ εεε Σαββίδης να εμφανίσει ένα επιβεβαιωτικό έγγραφο καταθέσεων σε κάποια, κατά προτίμηση δυτική, τράπεζα, ώστε να ξέρουμε αν επισήμως και με τη βούλα μπορούμε πια να τον αποκαλούμε μπακάλη και τσίπη. Ας το αποστείλει και μέσω ταχυδρομείου, δε θα κολλήσουμε σε αυτό.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνειδητά απέχω από οτιδήποτε δε σχετίζεται με το αμιγώς αγωνιστικό.
Κάποιες φορές όμως δεν αντιστέκομαι στον πειρασμό.
Διαβάζω δεξιά, αριστερά και εδώ μέσα απόψεις του στυλ, τι Σαββίδης ,τι Μυστακιδης, Εμάς μας ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ, μας ενδιαφέρει να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και όποιος ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να τρολάρει ο Πόντιος, βγάζοντας και μια σέλφι με επιβεβαιωτική επιστολή περί τραπεζικών καταθέσεών του.nunies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:20 Οι πράξεις για την ώρα στο ταμπλό γράφουν 3 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα.
Για εσάς που είστε των αριθμών.
Κάποιοι είμαστε και των συναισθημάτων
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορρυ στο ραδιόφωνο από πετρωτο
τι ειπε ακριβως?
Μίλησε με έναν Αιγύπτιο δημοσιογράφο και αυτός ανέφερε οτι ενδιαφέρεται να τον υπογράψει ο ΠΑΟΚ μιας και ψάχνεται να φύγει ο παίκτης από την Ναντ. Παλαιότερα έπαιξε και στην Φενερμπαχτσε
Μίλησε με τον Αμπντέλ Ραζέκ Μαχμούτ Αρδάλα ο ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτιάξε μια ομαδάρα να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων όσα έχεις θέσει ως στόχο για φέτος κι άσε τους wannabe σωτήρες και κυρίως τα τσιράκια τους - διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε μετροκώλιτανς κι ούτω καθεξής, όχι απλούς οπαδούς που μπορεί να θεωρούν απλά μια προοπτική Μυστακίδη καλύτερη για τον ΠΑΟΚ - να ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι σε σχέση ακόμα και με φωτογραφίες από πέρσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον βλέπω πιο ακμαίο. Δεν το συζητώ καν σε σχέση με κάποιες εικόνες του παλαιότερα. Είναι δύσκολο πάντως να μη σου προξενεί συγκίνηση να τον ξαναβλέπεις στον Ναό.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μυστακίδη δε χρειάζεται να τον χαρακτηρίζουμε. Στην τελική τη δεδομένη στιγμή στα του ΠΑΟΚ είναι ένας πουθενάς. Και δεν το γράφω υποτιμητικά. Όχι ότι δεν έχω ενδώσει κι εγώ στον πειρασμό, ειδικά όταν πρωτοξεκίνησε το όλο πανηγύρι, αλλά τα πουστλούκια σχεδόν όλα είναι για να τα τρώνε οι του ΑΣ. Η ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να ρωτήθηκε εγγράφως μέσω ταχυδιανομέα ο ΑΣ αν εγκρίνουν το ύψος της ρήτρας του Κροάτη.

- Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να μη νιώθουν μειονεκτικά οι συγκεκριμένοι, δεν υπάρχει ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Είναι όλοι τους γτπκ.