Θα δώσουν τώρα 3 για Ουρμπανσκι, 2 για Σεντιρα και θα πουν ότι αυτό ήταν το πλάνο εξ αρχής.
Το καλό σενάριο είναι αυτό, το κακό είναι να σουν πουν ότι πιστεύουν τον Μπαλντε και ότι βγαίνει η χρονιά με τον γεροΤαισον, τον φευγάτο Ντεσποτοφ, Ζίφκοβιτς, Πέλκα και Σουρωτήρι.
Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Επικοινωνιακο τρικ παιζει... ηρεμια...
Αυτο ειναι το δεύτερο πράγμα που εγραψα στο αλλο θρεντ. Και λογω σαιτ που γραφτηκε και λογω προτασης.
Βεβαια μπορει να αποδειχθεί wishful thinking.
Δεν μπορω να πιστεψω κατι αλλο διοτι πολυ απλα η πωληση του αν γινει οντως ειναι επικοινωνιακη ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Συγγνώμη αλλά για μένα δε βγαίνει κανένα απολύτως νόημα.
Γνωρίζοντας ο Ιβάν την παρούσα συνθήκη με Μυστακίδη, πραγματικά απορώ πώς γίνεται να προχωρήσει αυτή η πώληση.
Δηλαδή πριν λίγες μέρες κατατέθηκε το μνημόνια συνεργασίας με τον ΑΣ και τώρα αυτό;
Τι είδους κίνηση σκακιστή είναι αυτή ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ευχαριστούμε για τον πιο ΠΑΟΚ εορτασμό των 100 χρόνων.
Αντί να μιλάμε για τίτλους, να μιλάμε για το πόσα λεφτά χρειαζόμαστε, και για επενδυτές που θέλουν την ομάδα.
Αντί να μιλάμε για τίτλους, να μιλάμε για το πόσα λεφτά χρειαζόμαστε, και για επενδυτές που θέλουν την ομάδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς
Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.
Πολλά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι σύνδεσμοι θα πουν τίποτα ή τα στόματα είναι ραμμένα μετά τις πρόσφατες συναντήσεις;
Μηδέν αντανακλαστικά, άλλες εποχές θα ήταν 3.000 έξω από την θύρα 1 αυτή την στιγμή.
Μηδέν αντανακλαστικά, άλλες εποχές θα ήταν 3.000 έξω από την θύρα 1 αυτή την στιγμή.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί με άνωθεν εντολή δε ξέρω τι περιμένετε να αλλάξει
Πιο άνωθεν από Ιβάν; Τι εννοείς;
Πόσες φορές έχεις ακούσει για ανωτέρα βία τα τελευταία 6 χρόνια;
Λίγο τα εμβόλια, λίγο τα drones στο Κιέβο, λίγο η πείνα στην Γάζα, λίγο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, βάλε και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω το τελευταίο άρθρο του 24 να σημαίνει μη πώληση... ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος. Μακάρι!
Γιατί ένα είναι σίγουρο: αν κάποιος μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, ήταν μόνο ο Ιβάν. Κανείς άλλος.
Αυτός έδωσε εντολή να πουληθεί, μην βγει και σωτήρας από πάνω. Για τον Θεό. Το ότι μάσησε από ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!
Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω τον τίτλο με αυτά που ζούμεrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Black and White Mirror
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Equalizer το πρόβλημα δεν είναι ότι θα τον πουλούσαν.
Το πρόβλημα είναι το πόσο πολύ προσπαθούν να τον πουλήσουν. Με κάθε κόστος λες και φοβούνται μη τους μείνει.
Του έταξαν 1 εκατομμύριο αύξηση πέρσι, και του έδωσαν 100 χιλιάδες φέτος. Βάλανε τον Ρεμπε να τον διαφημίζει όπου μπορεί στην Γερμανία ...
Το πρόβλημα είναι το πόσο πολύ προσπαθούν να τον πουλήσουν. Με κάθε κόστος λες και φοβούνται μη τους μείνει.
Του έταξαν 1 εκατομμύριο αύξηση πέρσι, και του έδωσαν 100 χιλιάδες φέτος. Βάλανε τον Ρεμπε να τον διαφημίζει όπου μπορεί στην Γερμανία ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικα τα νεα απ'το μετωπο ποια είναι; Χαφ, δανεικος φορ και σεντερ μπακ θα θυμηθεί τα νιατα του ο λοβρεν;
Εχουμε και λέμε:
Αντικαταστήσαμε τον ίσως τον καλύτερο τερματοφύλακα της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια με τον Γκουγκιεσασβιλι από τις Σέρρες.
Έφυγαν Κόλεϊ και Βιετεσκα και δεν έρχεται ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μετά τα όσα έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι εγώ προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη που είχα στον Ιβάν και δεν θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει προτεραιότητα του, ούτε ότι οι αποφάσεις που παίρνει βοηθανε την εξέλιξη της ομάδας.
Τον Μυστακίδη δεν τον ξέρουμε αλλα το ότι δεν βγαίνει να μιλήσει κι αυτός ...
Τον Μυστακίδη δεν τον ξέρουμε αλλα το ότι δεν βγαίνει να μιλήσει κι αυτός ...