Κοιτα ειδικός δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι ο σκοπός είναι να βάλουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο στα 2 παιχνίδια που έχουμε με τους αυστριακούς
Η αναζήτηση βρήκε 78 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Κοιτα ειδικός δεν είμαι αλλά πιστεύω ότι ο σκοπός είναι να βάλουμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο στα 2 παιχνίδια που έχουμε με τους αυστριακούς
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Ο Ιβανουσετς ξεκάθαρα για αντι Κωνσταντελιας είχε έρθει. Οχι μόνο ίδια θέση, και ίδια κίτρινη κάρτα στο ίδιο λεπτό από την αρχή της παρουσίας του 

- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ρε σείς, ένα αριστερό μπακ από Σέλτικ δεν πήραμε;
Ο Λουτσεσκου το ξέρει;
Ακούω δηλώσεις τώρα και λέει ότι δεν έχουμε πολλούς νέους παίκτες εκτός από Κενι, Λουκα και τα νέα παιδιά σαν τον Μύθου.
Το είπε 2-3 φορές.
Μήπως δεν τον πήραμε τελικά;
Ο Λουτσεσκου το ξέρει;
Ακούω δηλώσεις τώρα και λέει ότι δεν έχουμε πολλούς νέους παίκτες εκτός από Κενι, Λουκα και τα νέα παιδιά σαν τον Μύθου.
Το είπε 2-3 φορές.
Μήπως δεν τον πήραμε τελικά;
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τους είπες να πεθάνουν στο γήπεδο κι αυτοί φαίνονταν ψόφιοι 90 λεπτά.
Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
Νομίζω χρειάζεσαι καλύτερο μεταφραστή.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Κάποιοι βιάζεστε να λήξει ένα θέμα που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια. Δεν εμφανίστηκε πριν ένα μήνα ο Μυστακίδης, και δεν θα εξαφανιστεί επειδή ο κόσμος φώναξε Ιβαν Σαββιδης στο γήπεδο.
Με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο το ότι ο Ιβάν επέστρεψε στην Τούμπα και που άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το ...
Με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο το ότι ο Ιβάν επέστρεψε στην Τούμπα και που άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μακάρι να κλείσει αύριο ο παίκτης και ένα κλάσμα αυτών που έχουμε εισπράξει από πωλήσεις να πάει και σε μεταγραφές.
Απο την άλλη έχουμε δει το σενάριο να προσφέρουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια σε παίκτες που δεν δέχθηκαν και μετά να καταλήγουμε με Σαματες, οπότε θα χαρώ πραγματικά μόνο όταν έρθει ...
Απο την άλλη έχουμε δει το σενάριο να προσφέρουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια σε παίκτες που δεν δέχθηκαν και μετά να καταλήγουμε με Σαματες, οπότε θα χαρώ πραγματικά μόνο όταν έρθει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά πάντως θεωρώ λάθος - και να πω την αλήθεια με φοβίζει κιόλας- να πιστέψουμε ότι αν για κάποιο λόγο δεν γίνει του ζαφείρη τα συγκεκριμένα ποσά θα διατεθούν για άλλον ή άλλους ποδοσφαιριστές.
Δυστυχώς δεν πάει έτσι.
Δηλαδή αν έρθει στο τέλος της ημέρας κανένας Γκλεν με 3 εκατομμύρια και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Το sport24 γιατί επιμένει πως δίνουμε 2εκ. loan fee και άλλο 1.5εκ στον παίκτη;
Δεν βλέπω κάποιο άλλο site να γράφει κάτι τέτοιο.
Το «κυβερνητικό» SDNA έδωσε χθες πως 2 δίνουμε σύνολο και πως αυτά θα πάνε προς κάλυψη μέρους του συμβολαίου του παίκτη.
Επισης, 5 εκατομμύρια η ρήτρα που για ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω γτ θεωρω οτι θα παιχτει σφηνα ελληνικης ομαδας για Ζαφειρη?
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα που μπορεί να δώσει τόσα.
Πάμε παρακάτω.
Περιλαμβάνεις κι εμάς; :mrgreen:
Γιατί μια εβδομάδα πριν αν σου έλεγαν ότι θα δώσει ο Ιβάν 12Μ για μεταγραφή θα σε τσιμπούσες να ξυπνήσεις.
Εμένα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ
100%
Τι σκουπίδια είναι αυτοί ρε;;;
Τι κάθονται και λενε; Τι επίθεση στον Ιβάν και την ΠΑΕ είναι αυτή;
Ναι υπάρχουν ρίσκα, ναι πρέπει να υπογράφουν πιο λεπτομερείς όροι, όλα τα υπόλοιπα που λένε είναι επικίνδυνα!
ΝΤΡΟΠΗ!
Υγ: και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάμεσα στις σάλτσες πάντως τα σημαντικά είναι τα εξής:
1) Ο ΑΣ χειρίστηκε την κατάσταση λάθος.
2) Το έγγραφο της ΠΑΕ δεν μπορούσε να υπογραφεί την ίδια μέρα. Μιλάμε για επιτομή προχειρότητας.
4) Δεν υπάρχει κανένα μνημόνιο με Μυστακίδη.
5) Ο Ιβαν έχει το προβάδισμα για το νέο γήπεδο.
Ένας ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος
Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός
Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
DamoN έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 11:01 @gika δεν είναι και μαρινακης ο Ιβαν να μπορέσει να τους φέρει όλους αυτούς . Ξέρεις εσύ![]()
Φθηνό ποστ.
Τεστ για τα αντανακλαστικά των mods.
Αιντε να δουμε
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερώτηση, το επόμενο ευρωπαϊκό δεν είναι την επόμενη πέμπτη;
Δηλαδή θα κατέβουμε με βασικό φορ παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα έχει 3 προπονήσεις με την ομάδα;
Οχι ότι μου αρέσει ο Τσάλοφ αλλά μου φαίνεται τρελό να αφήσουμε και τον τρίτο από τους 3 φορ εν μέσω προκριματικών με ...
Δηλαδή θα κατέβουμε με βασικό φορ παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα έχει 3 προπονήσεις με την ομάδα;
Οχι ότι μου αρέσει ο Τσάλοφ αλλά μου φαίνεται τρελό να αφήσουμε και τον τρίτο από τους 3 φορ εν μέσω προκριματικών με ...