Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές

Return

από Cylon-4
Δευ 30 Ιουν 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Κατα την προσωπικη μου αποψη, απο την στιγμη που οι Αμοιριδης και Τσαλοπουλος, δεν βρισκονται στα 15 μελη που απαρτιζουν το ΔΣ του ΑΣ και δεν μπορουν στην παρουσα φαση να αντικαταστησουν τον Κατσαρη, ο καταλληλοτερος να το πραξει ειναι ο Νικολαιδης (διοικητικος υπευθυνος του πολο). Και σαν ...
από Montrealiotis
Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Καλά τώρα αυτοι είναι σοβαροί; Ρίχνουν μπετό χωρίς να έχουν βάλει πλεγμα; Ποιον πάνε να κοροϊδέψουν :mrgreen:
από Psaras
Τετ 02 Ιούλ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ νερουλό το βλέπω το τσιμέντο. Ακόμα και εκεί οικονομία κάνουμε;
από renegade
Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Το έχω πει...στα @@ μου το γήπεδο, αυτό είναι το μεγάλο έργο.
Αυτό είναι το έργο που θα μας απογείωσει
από Мир
Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

paokpantou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:28 Δεν σας φαίνεται παράξενο που ο Ιβαν έρχεται Θεσσαλονίκη μετά από πόσα χρόνια;;
Δεν σας φαίνεται ακόμα πιο παράξενο πως εκτός του Ιβαν και ο Μυστακίδης θα είναι Θεσσαλονίκη τις ημέρες που θα βρίσκεται εδω;;
Μπορεί να υπάρχει καμία Ποντιακή μάζωξη
από DamoN
Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εγώ κρατιέμαι πολύ ώρα για να μην κλάψω
Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να το προλάβω
από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Στην επόμενη ανακοίνωση θα μας ενημερώνουν ότι παρέλαβαν σε PDF την λίστα του Forbes επικυρωμενη με σφραγίδα της Χάγης.
από icue
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ και τις δύο φορές έγινε βράδυ η ιστορία. Δουλειές δεν έχουν αυτοί; Μόνο εμείς δουλεύουμε και μας κόβουν τον υπνο;
από Χωρικός
Τετ 16 Ιούλ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

μελετημένη ανακοίνωση!όχι σαν τη βιαστική την πρώτη..

στην κεντρική , στο αρθρο ''με απλά λόγια'' , πάλι για εγγυητική μιλάει..
από leon2202
Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα με όσα διαβάζω, πρέπει κάποιος να είναι insider, να έχει κονε με ΑΣ, ΠΑΕ, Σύνδεσμο για να είναι ενημερωμένος για το πιο καυτό θέμα που απασχολεί και θα απασχολεί τον σύλλογο.
Για τον απλό κόσμο δεν τους καίγεται καρφί.
Αντε από την Παε ειμασταν συνηθισμένοι τόσα χρόνια αν και τεράστιο λάθος ...
από Cylon-4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Η ελλειψη ικανων στελεχων, σε παραγωγικη ηλικια, ειναι ολοφανερη σε ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ.
Βλεπω στην φωτο της συναντησης, τον Αγγελο απο την ΠΑΕ και τον Μπεκιαρη απο τον ΑΣ και με πιανει στεναχωρια, για διαφορετικους λογους βεβαια, για τον καθενα.
από Parolos
Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την "απέναντι" πλευρά, ως εκεχειρία.
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.

Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.

Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο ...
από Gangster
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Καλησπέρα

Θέλω να θέσω ένα θέμα και να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει πραγματικά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ιδανικά θα έπρεπε όλοι οι οπαδοί του συλλόγου να είμαστε μέλη στον Ερασιτέχνη (ΑΣ) δίνοντας την ετήσια συνδρομή των 60€ αν δεν κάνω λάθος. Ο ΑΣ είναι η μάνα του συλλόγου και στην συνέχεια ...
από trf_traveller
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δυστυχώς είμαστε πολλά χρόνια πίσω στον ερασιτέχνη. Θέλει πολύ δουλειά, ίσως και αλλαγή στελεχών για να αποκτήσει μια σωστή οργάνωση η συνολική λειτουργία. Η συνδρομή είναι σχετικά φθηνή , στα 36 ευρώ, αλλά η επικοινωνία είναι μηδαμινή. Είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος από το 2021 και ούτε ένα ...