Η αναζήτηση βρήκε 93 εγγραφές
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Οσοι δεν θέλετε τον Μπραντον Τόμας για 3ο φορ (κι εγώ είμαι ένας από αυτούς), σε περίπτωση που κλείσουμε άλλο παίκτη για 3ο φορ να είστε προετοιμασμενοι να τον δείτε με την φανέλα άλλης ομάδας της πόλης.
Ο Μπραντον λοιπόν, περιμένει και έχει εμάς ως πρώτη επιλογή, αλλά παράλληλα δεν θέλει να ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "Μπράντον για 3ος" μου ακούγεται σαν "από Δευτέρα κομμένο το ντελιβερι". Θα κρατήσεις για 2-3 μέρες, θα την βγάλεις με φασολάκια και σαλάτες, και την 4η θα πάρεις τον Σάκη τον σουβλατζή, που τηγανιζει την πατάτα σε WD40, και του λες "φέρε ότι τρώγεται". Αχ θεέ μου
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα μου θυμίζει στα χαρακτηριστικά Μάρκος Αντόνιο κ Νταντας αλλά δεν είναι τόσο κοντός κ κουβαλει τη μπαλα πιο πολυ. Στα πλάγια δεν τον βλέπω.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσουμε την Sportime. Θα ξέρουν σίγουρα.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρεις σελιδες συζητηση αν μας φαινονται τα 3 πολλα για τον Ουρμπανσκι ενω ο Κολκας ΔΕΝ ειπε ποτε οτι αυτος ειναι ο λογος που παγωσε, ΑΝ παγωσε. Πεταχτηκε ενας ειπε μια εξυπναδα για την Γκοντσαρεβα και το δεσαμε σχοινι κορδονι οτι αυτο φταιει.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:46 Επισης λεει οτι ο ΠΑΟΚ εχει προχωρημενο επιτελικο χαφ σε ηλικια εμπειρου και ονομα που θα κανει γκελ. Εκει σταφηκαμε αντι του Πολωνου
Παικτης που μπορει να παιξει και στα ακρα. Πολυδιαστατος λεει

- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χα πει πριν μία βδομάδα! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!111!ΕΝΑένα!
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ίδια η ομάδα είναι που είπε οτι θέλει να πάει σε νεαρό ευκίνητο οχι βασικό χαφ
Αμα η ίδια η ομάδα τελικά στραφεί σε άλλο τύπο ηλικίας, σώματος αλλά και εμπειριών, σημαίνει οτι κάτι συμφώνησαν. Δεν βλέπω γιατί να με χαλάσει εμένα αυτό εφόσον έρθει καλός παίκτης.
Αργοκαρούτες να μην είμαστε μόνο ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 07:44
- Jump to forum
- Jump to topic
μιας και είμαι και κάποιας ηλικίας, πόσο μου έχουν λείψει τα πρωτοσέλιδα των σπορ του βορρά... εκεί να δείτε τι παιχταραδες φερναμε. κάποιοι νομίζω ζουν ακόμη σε εκείνη την εποχή
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλιάνζα ... εγκΛίμα η πώληcιc του παίκτου αυτού!Equalizer έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 17:15 Στο καλό, ζήσαμε έξι μήνες μαγείας. Αλήτη Ρουμάνε!
ΥΓ. ΓΡΗΓΟΡΑ να μάθουμε πόσα εξοικονόμησε η ΠΑΕ
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε σας έκατσε καλά κάποιους...θα πάρετε ρεπό για κάποιες μέρες
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε όσους θέλουν να μιζεριάσουν, ετοίμασα μια λίστα. Παρακαλείσθε να μην ποστάρετε κείμενο, αλλά μόνο τον αριθμό που αντικατοπτρίζει την άποψή σας. :mrgreen:
1. Κάτσε να μην έρχονταν ο σεισμός από τον Μυστακίδη και ούτε τα κορδόνια του Ιβάνουσεκ δεν θα παίρναμε.
2. Πτωτική πορεία η καριέρα του ...
1. Κάτσε να μην έρχονταν ο σεισμός από τον Μυστακίδη και ούτε τα κορδόνια του Ιβάνουσεκ δεν θα παίρναμε.
2. Πτωτική πορεία η καριέρα του ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον (αγαπημένο) μου Νταβίντ Βιγια να με έλεγαν θα σε φέρω να παίξει βασικός φορ στο ελληνικό πρωτάθλημα ως μοναδικός φορ θα σε έλεγα όχι
Φορ 1.75 ύψος βασικός στην Ελλάδα?
Φορ 1.75 ύψος βασικός στην Ελλάδα?
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει και ο Φάνης Τζανδαρης που είναι και από το Σοχο για όσους θέλουν να συνδέσουν το λογοπαιγνιο.
Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ
Μέσος, γηγενής, από ακαδημίες και πουλέν του ΑΑ

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πας ταξίδι μακρινό, γιατρός θα γίνεις
Μη σταματήσεις στις αναποδιές, βαστάς από οικογένεια μεγαλωμένη στη στέπα
Η καμήλα κι αν σε χάλασε, ζακέτα να πάρεις.
Το ταψί με τα τουλουμπάκια σε περιμένει στη γωνιά.
Ο Αλντεμπαράν ψάχνει να βρει μες τα νερά, το παλινώριο που τον γέλασε δυο κάρτες ...