Τσακαλεας: «Καζανι που βραζει ο ΠΑΟΚ»
Οχι δεν επενδυει στο διχασμο
Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 01 Σεπ 2025, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ανοίγει ο δρόμος για το πρωτάθλημα..
Με αυτόν παρόντα το σηκώνουμε..
- Τρί 23 Σεπ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κυνηγάει πέναλτυ. Κυνηγάει να τρυπήσει την άμυνα μπαίνοντας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς. Αν είχε περάσει θα είχε επιφέρει μεγάλο ρήγμα στην άμυνα και το το γκολ θα είχε πολλές πιθανότητες να συμβεί.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πιο ιδεωδες θα ηταν να ειναι και τα 6 γκολ ακυρα
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
Οσο για την αποβολη δεν το συζητω
Για την Ε.Ο ηταν "δικαιοτατη"
Ο,τι ανυπαρκτο σε βαρος της Ε.Ο αποτελει απονομη δικαιου
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports
Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.
Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
ΡΟΥΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΜΕΝΟΙ
ΡΟΥΦΑΤΕ
ΡΟΥΦΑΤΕ
- Τρί 16 Σεπ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Και η λογική λέει πως το κύπελλο θα το πάρει όλο ο Guge. Λεφτά έδωσες για να τον φέρεις, δεν είναι δυνατόν να μην του δώσεις τουλάχιστον όλο το κύπελλο. Δεν είναι νεαρός και άπειρος. Καλό είναι να τον έχεις ζεστό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
- Τρί 16 Σεπ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά να περνάς Μπάνε!
Στα του ματς. Θα έχει σημασία να δούμε και τι πρόθεση θα δείξει και η Λιβαδειά. ΘΑ το χτυπήσει σαν ματς πρωταθλήματος; Ή θα πάει για συντήρηση;
Πιστεύω ότι κάτι ενδιάμεσο θα κάνει. Θα μπει δυνατά με βασικούς και σιγά σιγά θα σβήνει.
Στα του ματς. Θα έχει σημασία να δούμε και τι πρόθεση θα δείξει και η Λιβαδειά. ΘΑ το χτυπήσει σαν ματς πρωταθλήματος; Ή θα πάει για συντήρηση;
Πιστεύω ότι κάτι ενδιάμεσο θα κάνει. Θα μπει δυνατά με βασικούς και σιγά σιγά θα σβήνει.
- Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
- Τρί 16 Σεπ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι, αντικειμενικά να το δούμε, μιλάς την γλώσσα της αλήθειας. Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτηρια πάνταobanebane έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 12:31 Ρε δε πα να κάνουν οτι θέλουν, θα γαμηθούν όλοι απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
- Τετ 17 Σεπ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και με αυτήν μέτρια εικόνα, αν απλά βάζαμε τα δύο που χάσαμε φάτσα κάρτα με το τέρμα, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά
Μια τελική δύο γκολ οι αντίπαλοι που αναμενόμενα παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα
Ο Μπιάνκι που με καίει εμένα τουλάχιστον, λίγο πιο κοντός και λίγο πιο αργός απ' ότι θα ήθελα ...
Μια τελική δύο γκολ οι αντίπαλοι που αναμενόμενα παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα
Ο Μπιάνκι που με καίει εμένα τουλάχιστον, λίγο πιο κοντός και λίγο πιο αργός απ' ότι θα ήθελα ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όμως ο Μπιάνκο φαίνεται ότι είναι χρήσιμος και έχει καλά στοιχεία , εν αντίθεση με άλλους καινούριους που είναι χαμένοι
- Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Αποτέλεσμα ευλογία . Ελάχιστη και διορθώσιμη ζημιά στο κυνήγι του ενός τίτλου ( πόσα χρόνια είχαμε να χάσουμε στο κύπελλο από ομάδα εκτός ποκ; ευτυχώς δεν πάθαμε τέτοιο μπλακάουτ στα ευρωπαϊκά), τερατώδης αγωνιστική σφαλιάρα, καρφίτσωμα των σημερινών τίτλων στα αποδυτήρια για κανέναν μήνα ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 15:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Κι εγώ πιστεύω οτι δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μπεί στην διαδικασία να παίξει αυτό το μάτς. Ειδικά κάτω από την παρούσα κατάσταση στην μέση ανατολή.
Τώρα, αφού θα παίξουμε, πρέπει να σεβαστούμε την άποψη του κάθε οπαδού μας. Πολιτική η όχι, ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί δημοκρατικά να φωνάξει ...
Τώρα, αφού θα παίξουμε, πρέπει να σεβαστούμε την άποψη του κάθε οπαδού μας. Πολιτική η όχι, ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί δημοκρατικά να φωνάξει ...