Η αναζήτηση βρήκε 167 εγγραφές

Return

από danirifle
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

αν είναι να μην πάρουν παίχτη τώρα και να πάνε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, ποσοτικά είμαστε οκ

εγώ θα το δεχτώ αδιαμαρτύρητα, εάν ξέρω ότι κάποιες θέσεις που θα δημιουργηθεί κενό, θα κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι (πχ τσάπρας, γιαννούλης, γιακουμάκης, σέντερ μπακ)

στα προκριματικά θα πρέπει ...
από Equalizer
Τρί 20 Ιαν 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμία

Ούτε μηδενισμό θέλει, ούτε βέβαια και αποθέωση..

Η ομάδα σίγουρα θέλει ενίσχυση με ποιότητα σε 3 θέσεις

Σε κάποιες από αυτές υπάρχει μια σχετική δικαιολογία

Αλλά ούτε καταστροφή ήρθε ούτε μπορούμε μονίμως με υποθέσεις να κρίνουμε

Αν τραυματιστεί ένας παίκτης "ορίστε τα λέγαμε"

Ναι ...
από Maklaz
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά αλήθεια, δεν γίνεται να γράφονται τέτοια πράγματα, κάπου ώπα δηλαδή!

Όποιος θέλει να μάθει βρίσκει, και αυτά που θα βρει θα του λύσουν όλες τις απορίες, θα καταλάβει τι παίζει με τον ΠΑΟΚ και τι γίνεται με τις άλλες ομάδες.
Η ομάδα εκπέμπει υγεία.

Δεν γίνεται να λέμε ότι σύμφωνα με ...
από leomatos88
Τετ 21 Ιαν 2026, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Αδυνατώ να κατανοήσω πώς προκύπτει ότι η ομάδα έχει οικονομικό πρόβλημα, θέμα ρευστότητας, τσιγκούνη μεγαλομέτοχο, δεν ξέρω τί άλλο...
Σωρεία παιχταράδων βρίσκεται στην ομάδα, όπως επίσης πληθώρα τέτοιων έχει περάσει τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια.
Πρόσφατα έκανες την ακριβότερη μεταγραφή όχι ...
από markos4
Τετ 21 Ιαν 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ρε δεν σε παρεξηγώ..αλίμονο
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
από Jean Valjean
Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 22 Ιαν 2026, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Ο πρώτος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε με τον Ολυμπιακό όταν αναλάβαμε ήταν ο ΠΑΟΚ και τότε κερδίσαμε καθαρά στην έδρα τους. Από εκείνο το σημείο όμως, πάντα έλεγα στο τεχνικό μου επιτελείο και σε όσους συζητούσα ότι για μένα ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου μαζί με ...
από zissos
Παρ 23 Ιαν 2026, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοσδήποτε Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με το μυαλό μέσα στο κεφάλι του, θα διάλεγε ΠΑΟΚ με κλειστά τα μάτια, εκτός και αν υπάρχει η προοπτική καριέρας στο εξωτερικό. Είναι αλλιώς να ξέρεις ότι θα πας σε μια οργανωμένη ομάδα με συγκεκριμένο ρόλο και αξιοκρατία από ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Το επίπεδο του ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ πλέον από την εποχή που παίρναμε Νινούες. Κι επειδή κάναμε μερικές λάθος επιλογές όπως ο Γκουγκε δεν χρειάζεται να δίνουμε λεφτά σε β΄ επιλογές.
από embuji
Παρ 30 Ιαν 2026, 11:55
Jump to forum
Jump to topic

Αν απεδειξαν ενα πραγμα οι παικτες χθες ειναι το ποσο μεγαλα @@ εχουν. Ειχαν το σθενος να παιξουν και μαλιστα να παιξουν ΚΑΛΑ και ισως να διεκδικουσαν κατι απο το παιχνιδι αν δεν ηταν αυτο το σιχαμα να σφυριζει.

Δεν ξεχνω το ποσο παλεψαν ακομα και δεν τους βγηκε. Δεν ξεχναω τον Λοβρεν που θα ...
από Hayate
Παρ 30 Ιαν 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Παίζεις με 10 μέσα στη Λυών ,με τον τρόπο που μείναμε με 10 και γενικά όλες οι αποφάσεις του διαιτητή ,και γράφουμε ότι κάνανε γιογιό τον Κεντζιορα?που χάσαμε δηλαδή τον αγώνα στο τέλος..Τι άλλο πρέπει να γραφτεί ?Πριν λίγες μέρες λέγαμε ότι αν είχαμε διώξει τον Κεντζιορα διπλό μέσα στο γαύρο δε θα ...
από xrisitsapa
Δευ 02 Φεβ 2026, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά σοβαρά πιστεύετε ότι θα δεχτεί ο Ραζβαν τώρα ΕΞΤΡΕΜ;

Ενώ έχει τόσες λύσεις μεσοεπιθετικά;
Δηλ τι θα πει στον Ντεσποντοφ και τον Πέλκα,
ότι δεν θα παίξουν ποτέ;
Εδώ λέμε να βγάλουμε σιγά σιγά και τον Χατσιδη,
και θα φέρουμε κι άλλον;

Πιστεύετε ότι όποιος θα έρθει θα είναι καλύτερος ...
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο.Οτι ειναι να γινει ας γινει.