Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές

Return

από marsantos
Δευ 01 Σεπ 2025, 00:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Aye4 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:08 Επιστροφή Ποντένσε στον γαύρο
Ανοίγει ο δρόμος για το πρωτάθλημα..
Με αυτόν παρόντα το σηκώνουμε..
από ΑποστόληςΑ
Τρί 23 Σεπ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δεν κυνηγάει πέναλτυ. Κυνηγάει να τρυπήσει την άμυνα μπαίνοντας ανάμεσα σε δύο αμυντικούς. Αν είχε περάσει θα είχε επιφέρει μεγάλο ρήγμα στην άμυνα και το το γκολ θα είχε πολλές πιθανότητες να συμβεί.
από keep_paokizein
Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.

Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.

Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
από wickerman
Τρί 16 Σεπ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

Και η λογική λέει πως το κύπελλο θα το πάρει όλο ο Guge. Λεφτά έδωσες για να τον φέρεις, δεν είναι δυνατόν να μην του δώσεις τουλάχιστον όλο το κύπελλο. Δεν είναι νεαρός και άπειρος. Καλό είναι να τον έχεις ζεστό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
από PAOKevolution
Τρί 16 Σεπ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Καλά να περνάς Μπάνε!
Στα του ματς. Θα έχει σημασία να δούμε και τι πρόθεση θα δείξει και η Λιβαδειά. ΘΑ το χτυπήσει σαν ματς πρωταθλήματος; Ή θα πάει για συντήρηση;
Πιστεύω ότι κάτι ενδιάμεσο θα κάνει. Θα μπει δυνατά με βασικούς και σιγά σιγά θα σβήνει.
από lkosmid
Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.

ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
από gika
Τρί 16 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ; :mrgreen:
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.

ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου ...
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 12:31 Ρε δε πα να κάνουν οτι θέλουν, θα γαμηθούν όλοι απο τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Νομίζω οτι, αντικειμενικά να το δούμε, μιλάς την γλώσσα της αλήθειας. Με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτηρια πάντα
από Equalizer
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα και με αυτήν μέτρια εικόνα, αν απλά βάζαμε τα δύο που χάσαμε φάτσα κάρτα με το τέρμα, όλα θα ήταν πολύ πιο απλά

Μια τελική δύο γκολ οι αντίπαλοι που αναμενόμενα παίζουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα

Ο Μπιάνκι που με καίει εμένα τουλάχιστον, λίγο πιο κοντός και λίγο πιο αργός απ' ότι θα ήθελα ...
από chri5ti9
Τετ 17 Σεπ 2025, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Και όμως ο Μπιάνκο φαίνεται ότι είναι χρήσιμος και έχει καλά στοιχεία , εν αντίθεση με άλλους καινούριους που είναι χαμένοι
από Τρικυμίας
Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Αποτέλεσμα ευλογία . Ελάχιστη και διορθώσιμη ζημιά στο κυνήγι του ενός τίτλου ( πόσα χρόνια είχαμε να χάσουμε στο κύπελλο από ομάδα εκτός ποκ; ευτυχώς δεν πάθαμε τέτοιο μπλακάουτ στα ευρωπαϊκά), τερατώδης αγωνιστική σφαλιάρα, καρφίτσωμα των σημερινών τίτλων στα αποδυτήρια για κανέναν μήνα ...
από Magpies4
Τετ 24 Σεπ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Κι εγώ πιστεύω οτι δεν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μπεί στην διαδικασία να παίξει αυτό το μάτς. Ειδικά κάτω από την παρούσα κατάσταση στην μέση ανατολή.

Τώρα, αφού θα παίξουμε, πρέπει να σεβαστούμε την άποψη του κάθε οπαδού μας. Πολιτική η όχι, ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί δημοκρατικά να φωνάξει ...
από Maurice_Escargot
Τετ 24 Σεπ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Κραταω την γεννηση του Ιβανουσετς και μονο παιχτικα, πολυ καλη ομαδα η Μακαμπι, ατυχια και ανικανοτητα.
από Andrew R
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...