Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές

Return

από WestBlock4
Τρί 02 Σεπ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Αν θυμάμαι καλα παντως συνήθως οταν δεν ηταν να κλείσουμε παιχτη έβγαινε non paper νωρίς οτι τέλος οι μεταγραφες και δεν περιμέναμε τελευταια στιγμη.
από PaokFiesta
Παρ 12 Σεπ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Γερός να είναι ο Γιακουμίνιο, αναμένεται να γράψει φέτος ρεκόρ συμμετοχών.
από Equalizer
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
από Kabamaru11
Τρί 02 Σεπ 2025, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο.Οτι ειναι να γινει ας γινει.
από Odi
Τρί 02 Σεπ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι;

Τι σχέση έχει το αν πάρει την ΚΑΕ ο Μυστακίδης με το θέμα του γηπέδου και την ΠΑΕ;

Αντε να το θέλει για να φέρει τον κόσμο προς το μέρος του, να σπάσει αυτό το (λογικό) 100-0 του ιβαν.

Από εκεί και πέρα τί άλλο μπορεί να υπάρχει ως σχέση ανάμεσα στα δύο ζητήματα;

Εγώ φυσικά ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν δίνεις οικονομικά στοιχεία αν δεν θέλεις να πουλήσεις. Ο μόνος λόγος να χαλάσει το ντιλ είναι ή να κάνει πίσω ο Τέλης ή να εμφανιστεί άλλος επενδυτής.
από KalamarGiannis
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

φίλε μου μερικές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)

αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
από KalamarGiannis
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
ΟΚ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, να μη τη δώσουμε την ομάδα τότε.

ΥΓ θα με τρελάνετε ρε μλκ, ένας λέει μην είναι χορηγία απλή, άλλος να πάει στο Βόλλευ, τρίτος να τον διώξουμε μη κλέψει ...
από Kabamaru11
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

EΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον Χατζοπουλο,σιγουρα θα ειναι ενημερος κ ο Ιβαν.

Το μονο που ζηταω ειναι να βγει να μιλησει ο Μυστακιδης,να δουμε την φατσα του,να ακουσουμε την φωνη του,να μας πει ποια τα σχεδια του,οχι μεσω τριτων,οχι μεσω διαρροων,οχι μεσω κρυοκωλων γραπτων δηλωσεων.
από KalamarGiannis
Τρί 09 Σεπ 2025, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

να πω και τη δική μου γνώμη για τον Τέλη του Προμηθέα;
δεν είναι καλή.
Είχε άμεση συμμετοχή στο παρεάκι που κρατούσε το μαχαίρι και το καρπούζι, αυτό που ο Ματζικ είπε δεν ήξερε ως ΤΔ για τα μπάτζετ...
άρα μεγάλη ευθύνη στο ότι χρέωσαν την ομάδα ως Διοίκηση Πρωτοδικείου - με ξένα λεφτά λοιπόν ...
από palok
Παρ 27 Ιουν 2025, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

BlackMagicPAOK έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:41 Ολοι ενισχύονται
αυξήσαν όλοι τα διαρκείας τους, έμαθα η μύκονος λέει έχει ξεπεράσει τους γουοριορς σε νούμερα. Επίσης τώρα με την ανάπτυξη έρχονται ΕΣΟΔΑ από παντου στις ομάδες μπάσκετ. Χορηγίες, χαμός.
από KalamarGiannis
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά, λίγο να προσέχουμε πως χαρακτηρίζουμε όχι μόνο τους παίκτες και τους διοικούντες μας αλλά και τους αντιπάλους που έχουν σοβαρότητα.
Δηλαδή ο Κατσίβελης προτίμησε τον "γέρο Σάκοτα" επειδή δεν θα τον φωνάζει; Τι είναι αυτά;
Ο Σάκοτα, ο οποίος είναι 73 και δουλεύει σαν 25αρης

Συγνώμη ...
από dtown
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Αμα ζηταει 75 ο Κακλαμανακης και 110 ο Κονιαρης και εχουμε μπατζετ ενα μυριο και τους τα δωσουμε,τοτε οι δυο αυτοι παιχτες καλυπτουν σχεδον το 20% του αγωνιστικου μπατζετ.Σορι αλλα αυτο για χαρακιρι μου μοιαζει και οχι για πολυ σοφη κινηση.Αληθεια υπαρχει ομαδα στον κοσμο που θα εδινε 75 χιλιαρικα ...
από SCIFO
Τετ 17 Σεπ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Θα διαβάζει κανένας πιτσιρίκος και θα νομίζει οτι εκείνη η ομάδα πήγαινε στα χαμένα
ή οτι έκανε την προσπάθειά της αλλά δεν άρκουσε αυτό απέναντι σε κουκοτς σαμπονις κτλ..

ας εξηγήσει κάποιος γιατί όταν ο Κόρφας κλήθηκε με απόφαση της εοκ του βασιλακοπουλου στην εθνικη στο Ευρωμπασκετ του 89 ...
από aivas19
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Τσακαλεας: «Καζανι που βραζει ο ΠΑΟΚ»

Οχι δεν επενδυει στο διχασμο