Η αναζήτηση βρήκε 70 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Προς τ παρον μας τρελαινουν για αλλου λογους!!!
- Δευ 18 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
χαλαρα μαγκες
ταμειο στο τελος των μεταγραφων φετος, δεν χρειαζεται να σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι φετος.
ειναι περιπλοκο καλοκαιρι, Ιβαν και ομαδα εχουν στηριχτει 101% με διαρκειας και στο γηπεδο.
Αν δεν κανουν τη δουλεια τους, ετσι κι αλλιως νομιζω, οι εξελιξεις θα ειναι ...
ταμειο στο τελος των μεταγραφων φετος, δεν χρειαζεται να σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, οχι φετος.
ειναι περιπλοκο καλοκαιρι, Ιβαν και ομαδα εχουν στηριχτει 101% με διαρκειας και στο γηπεδο.
Αν δεν κανουν τη δουλεια τους, ετσι κι αλλιως νομιζω, οι εξελιξεις θα ειναι ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω πάντως, ότι η μεταγραφή του Ζαφείρη, αν γίνει, θα βοηθήσει και στην "ψυχολογία" του συλλόγου πέρα απο το αγωνιστικό κομμάτι. Θα δημιουργήσει θετικοτερα συναισθήματα σε εμάς που ως ένα βαθμό θα μεταφερθούν και στο γήπεδο και πιθανά και στην ομάδα.
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
Το βασικό ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι ότι ο χρησταρας είναι ένα παιδί που μεγάλωνε ταυτόχρονα με τον ΠΑΟΚ και από το 18 βλέπει έναν ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται. Δηλαδή πέρα από τα χρήματα είναι ένα παιδί που οπαδικά ο ΠΑΟΚ το έκανε παιδομάζωμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδάκια εκτός βορείου Ελλάδος ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Μαυροπάνο, όσο δεν κλείνει αλλού, μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών θα υπάρχουν πιθανότητες.
Πόσες δεν ξέρω αλλά υπάρχουν.
Πόσες δεν ξέρω αλλά υπάρχουν.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η οικογένεια του Ζαφείρη πλέον μπορεί να κινηθεί και νομικά κατά του ψυχακια προέδρου της Σλάβια από την στιγμή που τους προσβάλει δημόσια για την οικονομική τους κατάσταση.
Επίσης λέει ξεκάθαρα για άμεση πώληση για να μην έχουν θέμα με πιθανό τραυματισμό!!
Λέτε να καρφώθηκε ο βλάκας;
Αυτο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιεικώς μέτριο το βίντεο.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκολλάτε με τον Μιχα , το παιδί είναι παραπάνω από τίμιος.
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
Ξεχνάτε τα περσινά πλέι οφ όταν καιγόταν ο κώλος μας?
Πέρασε 2 τραυματισμούς όταν έπαιρνε τα πάνω του, έπεσαν όλοι πάνω του με αποτέλεσμα να κλείσει όλα τα social από τα αισχρά σχόλια που δεχόταν, πέρασε σοβαρό οικογενειακό θέμα και ο ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα πω κτ κ αν φαω μπαν δε θα κακολογησω ουτε θα θυμωσω αλλα δν μπορω αλλο..
Καλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγο να μιλατε κ να απαξιωνετε ενα παληκαρι σαν τον Μιχαηλιδη επειδη εκανε 6-7 γκελες???ο Κουλιε ποσες ειχε κανει στν αρχη? Ενα παιδι που πανω στην εκτοξευση του επαθε χιαστο..τοτε να θυμησω ...
Καλα ρε μαλακες δεν ντρεπεστε λιγο να μιλατε κ να απαξιωνετε ενα παληκαρι σαν τον Μιχαηλιδη επειδη εκανε 6-7 γκελες???ο Κουλιε ποσες ειχε κανει στν αρχη? Ενα παιδι που πανω στην εκτοξευση του επαθε χιαστο..τοτε να θυμησω ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
πειτε του Πανακα να ζητησει απο Ιβαν να αγορασουμε τη Στουτγκαρδη να τελειωνουμε με δαυτους.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντέλιας βγαίνει ένας κάθε 30-40 χρόνια. Είναι τέτοια η αύρα που εκπέμπει με το χαμόγελο του και τις επαφές που έχει με την μπάλα, που αρχίζω να πιστεύω πως ομάδες του δικού μας μεγέθους, δεν μπορούν να τον αντικαταστήσουν, όσα και να τους δώσεις.
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
Αν ονομάζονταν Ντέλιτς και έπαιζε στη Ντιναμό ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πρόκειται να έρθει άλλος παίχτης παλικάρια, τσάμπα ελπίζετε,μια χαρά είμαστε και έτσι, υπάρχει και ο Γενάρης για μια έξτρα δυνατή κίνηση, που μαζί με Ζαφειραρο θα τους πάρουμε όλους σβάρνα.
Υ.Γ Ο Τζιμπαρος μίλησε για το χαφακι;
Έχει χαθεί η μπάλα εδώ μέσα.
Ελα καψουρα μου, ναι τα λέγαμε ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στο τέλος δεν θα έρθει κανένας 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα καθαρά, τίποτα ακόμα.obanebane έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 18:37 Εσείς τα τσακάλια των media, ακολούθησε τον ΠΑΟΚ κανένας απο αυτούς που γράφονται την ΠΑΕ σε κάποιο μέσο;