Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ ούτε Τσακμακάδες, μήτε Πετμεζάδες κοκ ξέρω. Μπορεί οι συγκεκριμένες πληροφορίες να είναι παντελώς του ανδρικού μορίου, ανυπόστατες, αποκύημα φαντασίας. Αυτό που ξέρω μετά βεβαιότητας είναι ότι επί 50 μέρες υπάρχει μόνο συσκοτιστική και αδιαφανής στάση και συμπεριφορά από συγκεκριμένη πλευρά. Το ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 τα ξαναπες για τους συνδέσμους.
Εγώ δεν εμπιστεύομαι ούτε τη μάνα μου και την αδερφή μου. Άλλος τον πουλάει για δέκα μέτρα γης και σφάζεται με τον αδελφό του. Και συ μας λες για τους συνδέσμους. Λες και εμείς δεν ειμασταν σε συνδέσμους και δε βλέπανε τι γίνεται.
Τον Παντελάκη ποιος τον ...
από Equalizer
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Beyes δεν θυμάμαι να σε υποχρέωσε κανείς να το διαβάζεις

Αν αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο διευκρινισε το

Αν προσβάλλεις γενικά όλους τους συμμετέχοντες επισης

Σε ότι αφορά το χαρτί του ΑΣ, εγώ λέω ότι πολύ πιθανόν να μην έχει υπογραφεί τίποτα και να εκβιάζει καταστάσεις ξέροντας ότι έχει ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 06:54
Jump to forum
Jump to topic

ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Αφου δεν διαβασες την συμφωνια; Α.Σ.-Μυστακιδη,πως εισαι σίγουρος οτι αυτη ειναι γεγονός;Γνωριζεις με στοιχεια οτι ο Κατσαρης εχει υπογραψει;Αν όχι,τοτε μηπως να περιμενεις μεχρι την συνεντευξη τυπου,μηπως μας λυθουν οι απορίες;

Αν διαβαζες οτι εγραφα θα ειχες καταλαβει.
Πλεον δε με ...
από gpap5
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

απαντώντας στον φίλο που ρωτάει για τους συνδέσμους που υποστήριξαν ΑΣ και/ή Μυστακίδη, η άποψή μου είναι η εξής:
απο την στιγμή που είναι σε όλους (και εννοώ σε όλους) πως η στάση του ΑΣ είναι κατά του Σαββίδη (εναντίον του δηλαδή) έχοντας ως κύριο στόχο την αρπαγή της περιουσίας τους απο την ...
από ABOLEYTOI
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο @Psagmenos4.

Έχουμε πλέον και το κείμενο της συνέντευξης τύπου της Παρασκευής.
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.

Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.

Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
από Мир
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΚΚ υπονοούσε να πιέσει ο Α.Σ. για χρηματοδότηση από το κράτος, οπως έγινε με χαρτιά ή το τζαπε του Ραζέλου. Από συμπεράνατε ότι αναφερόταν σε ιδιώτη;
από Grimson4
Δευ 04 Αύγ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Δεν δικαιολογεί τίποτα Tyler. Εκτός αν εξ αρχής δεχόμαστε σαν δεδομένο ότι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ με τους Αθηναίους... Και για να εξηγηθω έτι περαιτέρω.. Είμαστε Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ.. Σε άλλους διαγράφηκαν 1-2-3 φορές με 1-2-3 άρθρα , άλλοι ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
από keep_paokizein
Τρί 05 Αύγ 2025, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα
Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον ...
από loukas karadimos
Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Μια φωτογραφία παιδικό τραύμα

Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι γιατί βγάζουμε σέντρα τον ΑΣ για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε στον άνθρωπο που σεβάστηκε όσο κανείς τα 4 ιερά γράμματα
από Logistis
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως λογιστής έχω δει μισθωτήρια για ενοικίαση διαμερισμάτων με πιο πολλές λεπτομέρειες), το οποίο είναι τρύπιο από χίλιες μεριές ...
από eorptol1
Τετ 13 Αύγ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

καινουριο μελος 22 μυνηματα 14 στο τοπικ με ερασιτεχνη Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ ......8 μυνηματα διοικητικα ΠΑΟΚ .....ουτε αγωνιστικα ουτε καν μεταγραφικα ....ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ .....? :lol: :lol: ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΛΑ κανει σεμιναρια η παπαροαληθεια να πατε να ...
από Ορτζονικίδης
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σε καμία ΦΙΦΑ δεν μπορεί να πάει εκτός αν έχει υπογεγραμμένο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, που αν ισχύει δε θα μιλούσαμε τώρα... Ελεύθερη αγορά έχουμε, ελευθερία συμβάσεων έχουμε, συμβόλαιο σε ισχύ χωρις ρήτρα έχουμε για ακόμη 2 χρόνια... Ημαρτον με τον κάθε ΗΜΙμαθη δημοσιογράφο που μας το παίζει και ειδήμονας ...