Η αναζήτηση βρήκε 143 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Άλλη μια φορά...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε Καρπουζα τι προτείνεις;;;
Πίστη σε αυτόν που....με όλα τα στραβά του..σε έκανε να φουσκώνεις σαν παγώνι ..
Τα είδες όλα με τα μάτια σου....δεν σε πούλησε ποτέ...
Το ΔΣ με....αυτον...τον πρόεδρο είναι υπεύθυνο για την κατάντια....ολου...του οργανισμού πριν τα λεφτά του βανια ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερη συνεντευξη Αγγελου...οποιος εχει χρονο να την ακουσει...εκτος αν και ο Αγγελος δν ειναι ΠΑΟΚ..
2 μυρια τν χρονο εδινε ο Ιβαν ο στν ερασιτεχνη...2!!!!!Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα...
2 μυρια τν χρονο εδινε ο Ιβαν ο στν ερασιτεχνη...2!!!!!Μιλαμε για αδιανοητα πραγματα...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?
Κι εγώ το άκουσα. Μακάρι! Κάποιος που να ξέρει λίγη μπάλα χρειάζεται εκεί μέσα.
Την κοστολόγηση που είχε κάνει στον ντελια την έχουμε ακούσει? Το ότι τα 18-20 ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;
Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Γυρίζεις ένα μεσημέρι στο σπίτι και βρίσκεις τη γυναίκα σου με μία δικηγόρο να σε περιμένουν στο σαλόνι.
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
Έχω όλη την υπόλοιπη ιστορία στο μυαλό μου, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα να γράψω τη συνέχεια.
Τα πήρες τα χαμπάρια σου για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η λίστα με αυτά που σου ζητάει για να ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.
Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι ο κ.Τελης προτιμάει να ταΐζει μπεκρο ...
Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι ο κ.Τελης προτιμάει να ταΐζει μπεκρο ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά.
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός γηπέδου ...
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός γηπέδου ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι φίλε ακούστηκες .. εσυ δεν είσαι αυτός που προσπαθούσες να δημιουργήσεις εντυπώσεις παραθέτοντας το άρθρο 3.2 του μνημονίου της ΠΑΕ, παραλείποντας το 3.1 ;; Άσε τώρα τις αφέλειες και τα σχετικά
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μας έφτανε που ο ΑΣ φέρεται χυδαία κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ και το παίζει και θύμα
Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά
Συγχαρητήρια σε όλους
Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και ...
Έχουμε και τους συνδέσμους να αποδεικνύουν την εδώ και χρόνια γνωστή ανυπαρξία τους μη μπορώντας να πουν τα βασικά
Συγχαρητήρια σε όλους
Κάθεται ο κάθε οπαδός και χαλάει την υγεία του για να έχουν άποψη και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη, την άλλη φορά θα σε ρωτήσω τι να γράψω και τι όχι για να μη σε εκνευρίσω...και πάλι συγνώμη
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic

Επειδή έχει καταστεί πλέον απόλυτα σαφές τι ρόλο βαράνε διάφοροι εδώ πέρα (υπήρχαν δείγματα και παλιότερα βέβαια), όπως γράφτηκε κι από κάποιον άλλο μερικές σελίδες πριν, φαντάζει όντως η πλέον ενδεδειγμένη πρακτική να μην επιχειρείται στα σοβαρά διάλογος μαζί τους.