Η αναζήτηση βρήκε 594 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
" Ζαφειρης + Λοκο
ή Μαροκανος + Λοκο
+ φορ αντι Τσαλοφ
+ μπακ που ηδη μιλανε
δεν γινονται αυτα .....μιλαμε για τρελα
ετσι λενε "
Agios Charalampos Sindou
κανεις δεν μιλαει ανοιχτα,ολοι περιμενουν
sit back and enjoy
Και 10 εγκεφαλικά μετά ο Λουτσεσκου
Εγκεφαλικά πάθαμε εμείς με την ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Με έπιασες

Ελπίζω να σπρώξουν τον Μάγκο στην Ροστόφ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρης από χθες βράδυ έμαθα πως είναι κλεισμένος, τσαλοφ χαιρετάει σίγουρα ερχεται κι άλλος, στα Σέντερ μπακ υπάρχει ο Νελσον αλλά δεν είναι ο πρώτος στη λίστα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
Υπάρχει, Τέλη τον λένε. Αυτός ο Τέλης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την πώληση Ντελια, που αποτραπηκε στο παρα πέντε, σε μόλις 15 μέρες, σπάμε τα ταμεία για Ζαφείρη, που μακάρι να έρθει.
Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βγάζω νόημα, δεν δείχνει να υπάρχει η παραμικρή λογική σε 2 τόσο αντιφατικές κινήσεις.
Ή μήπως υπάρχει?.....
εεεμ...
το είχε το κομενάκι δεδομένο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Χεστηκαμε για τον ερασιτέχνη φίλε. Πήγαινε στο ανάλογο τοπικ και μη μας πρήζεις. Εδώ το τοπικ είναι για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚcharisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πονάς;charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:08 Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση update για την μεταγραφή Ζαφειρη…για να μην απαντάω σ εκατοντάδες μηνύματα :Απορρίφθηκε και η νέα πρόταση ,είναι ξεκάθαρο οτι οι Τσέχοι κάνουν το παιχνίδι τους και θέλουν να φτάσουν στο 12 ,που ήταν το μαγικό νούμερο (καθαρό ,χωρίς μπόνους),όπως μου είχαν πει και πριν δυο μήνες που πήγα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
παλι μπινελικι θα φας
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε πάτε καλά; "Ταΐζετε" το τρόλλι;;

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31 @charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!