Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό

Θυμισε Σαββιδη του 19 η ολη φαση. Αυτη η ΚΑΥΛΑ μου ειχε λειψει πολυ ρε γαμωτο.Azrael έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:50 Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει![]()
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:50 Ρε blackzone τι γίνεται??? Δώσε τα φώτα σου!!!
Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??