Η αναζήτηση βρήκε 596 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πραγματικά παίζει το 90% εδώ μέσα να βλέπουμε με καλό μάτι τον Γιακουμάκη. Η φετινή μεταγραφική περίοδος έχει πάρα πολλά στραβά, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όσοι όντως ήρθαν, φαίνεται να είναι καλές περιπτώσεις.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μοναδικό στραβό που υπάρχει σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο είναι η όποια καθυστέρηση στις κινήσεις για φορ χαφ και στόπερ.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
Όλες όσες έχουν γίνει πάντως είναι τουλάχιστον στην σωστή κατεύθυνση και θεωρητικά ορθολογικες επιλογές. Όλα βέβαια στο χορτάρι θα κριθούν.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
:lol: :lol:
ειχαμε και αρχιμανδριτες .....
κοστακουρτα...κουαρεσμα...και καπου εκει γυρω στην εποχη του γουμενοπαγωνη καποιοι περίεργοι θα περναν την παε και θα φερνανε τον ...μοριεντες..
:lol ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως αν ισχύει ότι ο Γιακουμης χάρισε 800 χιλιάρικα έως ένα μύρια που γράφουν μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση.
Ναι δεν πεινάνε οι παίκτες αλλά ένα εκατομμύριο δεν χαρίζουν έτσι εύκολα ούτε οι εφοπλιστές.
Ναι δεν πεινάνε οι παίκτες αλλά ένα εκατομμύριο δεν χαρίζουν έτσι εύκολα ούτε οι εφοπλιστές.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?
Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.
"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ο Ντεσπο προσέφερε λίγα πράγματα πέρυσι. Αλλά μη ξεχνάτε ότι έχει στημένα φαρμάκι. Ειδικά για ματς με μικρούς κλειστά, αλλά και για τα προκριματικά τέτοιας περιόδου που ψάχνεις μισή φάση για γκολ είναι υπερχρήσιμος.
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
Έλειψε προχθές και είχαμε αρκετά κορνερ
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Μανία εδώ μέσα με την απαξίωση του Δέσποτα. Τη χρονιά του περίφημου αρχιδάτου:nunies4 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:05 Ναι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι American football να τον κάνουμε αλλαγή μόνο όταν κάνουμε επίθεση
Δέσποτας ---> 15 γκολ & 17 ασσίστ
Μπράντον&Σαματας μαζί ---> 15 γκολ & 13 ασσιστ
Εντάξει;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώληση Despodov θα είναι τεράστιο λάθος. Δεν έχουμε άλλο καλό πόδι για στημένα μετά και την απενεργοποίηση του Murg και τη φυγή Schwab. Zivkovic και Taison έχουν μέτρια στημένα, ίσως ο Ivanusec να προσθέσει κάτι εδώ. Επίσης, ο Zivkovic κάθε χρόνο βγάζει και από τουλάχιστον ένα τραυματισμό και λείπει ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφαίρεσε τώρα αυτά που είχε στην πρώην ομάδα του και θα βρεις τα σωστά νούμερα :mrgreen:
Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα γρήγορο χαφ έχουμε (Καμαρά) και έναν παίκτη που γράφει ασιστ και νούμερα (Ντέσπο).
Ούτε καν σκέψη για παραχώρησή τους.
Ούτε καν σκέψη για παραχώρησή τους.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ που κοιταει το διευρω στα negotiations θα παει για Ζαφειρη. Εαν οντως γινει θα μας στειλει στο τρελαδικο μια και καλη ο Ιβαναρος
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθενας μαθαινει πραγματα με καποιο τροπο. Ενα μεγαλο χωριο ειμαστε
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Από χτές το πρωί είχαν πεί στον γνωστό σταθμό για πρόταση 10 χαρτιών για Ζαφείρη. Το προσπέρασα. Μιλάω για τους φαλακρούς παραγωγούς.
Ασόβαρα πράγματα γιατί τόσον καιρό Θέλουμε 6άρι και τώρα αποφασίσαμε να το πάρουμε; (εννοώ άν ισχύει είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού).
Αν ισχύει προφανώς και ...