Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Προσωπικά δε θα ήθελα να φυγει ο Ντελιας αλλά αν το αποφάσισε και το δέχτηκε ο Ιβάν κομπλέ.
ΠΑΟΚ είμαστε και στο γήπεδο θα πηγαίνουμε. Στήριξη στην ομάδα
Tι λες μωρέ, αλήθεια;
Μήπως η τυφλή στήριξη και η απουσία κριτικής εν τέλει είναι επικίνδυνη και οδηγεί σε κάτι τέτοια σαν αυτό που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε κουφάλα Τάισον όλα για σένα γίνονται.Δεκαρι ο Ivanusec και συ αριστερά μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Η μέχρι νεωτέρας Βλέποντας και κάνοντας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπα , ποιος το είπε αυτό ;
Ολα τα σκέφτονται εκεί στην ΠΑΕ
Περνάς τον Ιβανοθσετς στο 10 με Πελκα
Και κρατάς Σορετιρε με Τάισον αριστερά
Τεκνολοτζια
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενώ ο Ιβάν που εμφανίστηκε μετά από χρόνια είδαμε τι έκανε. Πούλησε τον Ντέλια.
Βρίσε εσύ τον Μυστακίδη.
Βρίσε εσύ τον Μυστακίδη.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν εφόσον ο Ντέλιας πετάει για Γερμανία το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί.
Προσωπικά πλέον περιμένω εξελίξεις στο θέμα ιδιοκτησίας. Το να συζητάμε πλέον για το ποιος να κάνει το γήπεδο είναι αστείο.
Προσωπικά πλέον περιμένω εξελίξεις στο θέμα ιδιοκτησίας. Το να συζητάμε πλέον για το ποιος να κάνει το γήπεδο είναι αστείο.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παίξει ο Μουργκ στην θέση του. Άλλωστε μεγαλύτερο συμβόλαιο έχει από τον Ντέλια.
Από αύριο θα ψάχνουμε για ελεύθερους με συμβόλαιο μέχρι 1,5 εκατομμύριο.
Πίστεψα ότι η επάνοδος Ιβάν θα σηματοδοτούσε κάτι άλλο, αλλά σηματοδότησε την πλέον ξεφτιλισμένη πώληση της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Mods, αν δεν ...
Από αύριο θα ψάχνουμε για ελεύθερους με συμβόλαιο μέχρι 1,5 εκατομμύριο.
Πίστεψα ότι η επάνοδος Ιβάν θα σηματοδοτούσε κάτι άλλο, αλλά σηματοδότησε την πλέον ξεφτιλισμένη πώληση της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Mods, αν δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.
Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις. Καντον τον πιο ακριβοπληρωμενο Ελληνα ποδοσφαιριστη πχ. Δωστου 2εκ το χρονο. Και αν επιμενει να φυγει "δωστον" στον κοσμο οτι να εκανα οτι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεφτίλα.. Αγωνιστική και επικοινωνιακή τρικλοποδιά. Ένας παίκτης που με τη συμπεριφορά του δεν έδειξε να καίγεται να φύγει και μια ομάδα που ήδη είχε τόσα εκατομμύρια έσοδα. Αδιανόητο.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι αλλά αν ο παίκτης ζήτησε να φυγει δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι.
Υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις. Καντον τον πιο ακριβοπληρωμενο Ελληνα ποδοσφαιριστη πχ. Δωστου 2εκ το χρονο. Και αν επιμενει να φυγει "δωστον" στον κοσμο οτι να εκανα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι για γελια και για κλαματα η κατασταση. Πιο αυτοκαταστροφικο συλλογο και χειροτερη διαχειρηση χρηματων και επιτυχιων δεν εχω ξαναδει στην ζωη μου.Τι τριμπ...δελο ειναι αυτο ρε;
Και περιμενουμε εμεις σαν βλακες να δουμε τσαμπιονς λιγκ καποια μερα. Ουτε στο football manager δεν προκειται να το ...
Και περιμενουμε εμεις σαν βλακες να δουμε τσαμπιονς λιγκ καποια μερα. Ουτε στο football manager δεν προκειται να το ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μην γελιόμαστε. Παίκτες σαν τον Ντελια ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθουν. Παίκτες σαν τον Ντελια από την ακαδημια θα βγαίνουν ισως μια φορά στα 100 χρόνια. Η ομαδα σημερα έχασε το διαμάντι της, τον παικτη που έκανε πολλά νέα παοκτσακια και απο τον οποίο θα ξεκινά η Εθνική τα επόμενα χρονια. Για ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ένα χρόνο έβγαλε 60 εκατομμύρια από πωλήσεις αυτό τα λέει όλα, πούλησε ότι καλό είχε ο ΠΑΟΚ
Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του το ότι έβγαλε 60Μ από πωλήσεις, να είμαστε δίκαιοι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν επένδυσε ούτε σεντ από αυτά πίσω στην ομάδα.
Τελειωμένοι πρώην ποδοσφαιριστές και ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...