Equalizer το πρόβλημα δεν είναι ότι θα τον πουλούσαν.
Το πρόβλημα είναι το πόσο πολύ προσπαθούν να τον πουλήσουν. Με κάθε κόστος λες και φοβούνται μη τους μείνει.
Του έταξαν 1 εκατομμύριο αύξηση πέρσι, και του έδωσαν 100 χιλιάδες φέτος. Βάλανε τον Ρεμπε να τον διαφημίζει όπου μπορεί στην Γερμανία ...
Η αναζήτηση βρήκε 637 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Φτάνει ρε παιδιά η συζήτηση για τον Ντελια έχει και δικό του τοπικ πάτε εκεί...70 σελίδες από χθες και ψάχνω ένα γρίφο του Πριστ
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την αρχη φαινοταν οτι αυτος ηταν ο εκλεκτος.
Εγω αληθεια ειμαι more than ok αν αυτη ειναι η επιλογη τους. Με αυτο που δεν ειμαι οκ ειναι γιατι χαθηκε τοσος χρονος αφου εκανε μπαμ οτι αυτον εχουν επιλεξει; Γιατι χαθηκαν οι 2 εβδομαδες της Ολλανδιας;
Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος τοσο κρισιμες ...
Εγω αληθεια ειμαι more than ok αν αυτη ειναι η επιλογη τους. Με αυτο που δεν ειμαι οκ ειναι γιατι χαθηκε τοσος χρονος αφου εκανε μπαμ οτι αυτον εχουν επιλεξει; Γιατι χαθηκαν οι 2 εβδομαδες της Ολλανδιας;
Τι ειναι αυτο το πραγμα φετος τοσο κρισιμες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μούδιασμα είναι τέτοιο από χθες που και Μπράντον να ανακοινώσουν δε θα μου κάνει αίσθηση.
Πίστη πραγματική για να πετύχει φέτος η ομάδα έχει μόνο ο Λουτσέσκου και οι παίκτες. Μέχρι το πρώτο δοκάρι και έξω.
Εκεί θα τα ακούσει ο Λουτσέσκου και μετά θα μπούμε σε νέο πλάνο τριετίας. Χωρίς μεταγραφές ...
Πίστη πραγματική για να πετύχει φέτος η ομάδα έχει μόνο ο Λουτσέσκου και οι παίκτες. Μέχρι το πρώτο δοκάρι και έξω.
Εκεί θα τα ακούσει ο Λουτσέσκου και μετά θα μπούμε σε νέο πλάνο τριετίας. Χωρίς μεταγραφές ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κεντίρα και κανάς δανεικός χαφ και τέλος για φέτος, καμιά διάθεση για σοβαρή ενίσχυση.
Περίμεναν τα λεφτά του Ντέλια μπας και πάρουν κάτι καλύτερο, μέχρι και συμφωνημένη μεταγραφή ακύρωσαν.
Καμία εμπιστοσύνη πλέον, μόνο στον Ραζβάν και στα παλικάρια του!
Περίμεναν τα λεφτά του Ντέλια μπας και πάρουν κάτι καλύτερο, μέχρι και συμφωνημένη μεταγραφή ακύρωσαν.
Καμία εμπιστοσύνη πλέον, μόνο στον Ραζβάν και στα παλικάρια του!
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το που έγινε γνωστή η είδηση για πώληση Ντέλια και πριν το πάρουμε πίσω κυκλοφόρησαν ειδήσεις για κλεισμένο χαφ που μπαίνει αεροπλάνο (Κραλ), Σαρμιέντο ως αντι Κωνσταντέλια με μετατόπιση Ιβάνουσετς στο δέκα και Μοσταφά Μοχάμεντ σε προχωρημένες συζητήσεις.
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
Μετά το άκυρο της μεταγραφής χάλασε του ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα κάνω τον λογιστή και δεν είμαι. Αλλά grosso moto, 5 πωλήσεις έγιναν από πέρσι τον Αύγουστο μέχρι τώρα (Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Τζίμας, Κοτάρσκι και Τισουντάλι), εισπράχθηκε bonus από τον Αουγκούστο, λύθηκαν-έληξαν αρκετά συμβόλαια που βάρυναν και πολύ τον προϋπολογισμό, χρήμα από Ευρώπη και τώρα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Kεντιρα Μεντιρα η Σεντιρα δεν μπορεί να είναι πιο αμπαλος από Σαματα και Σια. Έχω φιλινγκ με μηδενική γνώση της αξίας του ότι θα μας πάει καλά. Του φουστη κάποια στιγμή θα μας κάτσει ένα λαχείο.
με αυτήν την λογική πάω και εγώ 40 χρόνια και ακόμα το τζόκερ δεν το έπιασα και ούτε και το λαχείο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού όπως φαίνεται αυτός είναι ο εκλεκτός, ας έρθει.
Βγει δεν βγει, είναι ξεκάθαρα μια κίνηση μεγάλου ρίσκου και μεγάλου κόστους (για παίκτη με το βιογραφικό του).
Ας ελπίσουμε να τρίβουμε τα μάτια μας. Για κάποιο λόγο ήταν στο παγκόσμιο του 22
Δεν είναι ο εκλεκτός,αλλά ο πιο φθηνός.
Δεν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αστειο Γκοντζαρεβα πρεπει να τελειωνει.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Και η απορία είναι γιατί δεν υπάρχει σαλιο
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι. Πουλούσαμε ποτέ όμως χαμηλότερα από ότι αυτά τα χρόνια? Επίσης όχι. Όταν πουλάς για 3Μ κι αγοράζεις για 1-2, λες οκ. Όταν πουλάς για 12 και για 20 κι αγοράζεις πάλι για 1-2, τι λες?
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δύο πλάγιοι μπακ ήλθαν ελεύθεροι και ο Ιβανούσετς ήλθε δανεικός. Η "επιβάρυνση" που υπάρχει στον προϋπολογισμό είναι τα συμβόλαιά τους, αλλά αυτή μπροστά στα συμβόλαια που έληξαν ή/ και λύθηκαν, μόνο μεγάλη δεν είναι.
Αισιοδοξία λέει στην ΠΑΕ για χαφ-έκπληξη που θα κλείσει. Πόσες φορές το ...
Αισιοδοξία λέει στην ΠΑΕ για χαφ-έκπληξη που θα κλείσει. Πόσες φορές το ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
Τώρα αυτό σοβαρά το ρωτάς? Από Τζίμα, Κοτάρσκι, Τισουντάλι, το ποσοστό του Αουγκούστο, και κάτι άλλα ψιλά πήραμε περίπου 30Μ. Από τα συμβόλαια που έληξαν εξοικονομήσαμε μισθούς. Και ρωτάς με τι χρήματα ήρθαν δυο ελεύθεροι κι ...