Η αναζήτηση βρήκε 602 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.

Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.

Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
από PAOKevolution
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα βάλει τέτοιο αυτογκόλ ο ιβαν. Ας περιμένουμε πριν αναθεματίσουμε. Γιατί αν γίνει η μαλακια και πωληθεί, θεωρώ πως δεν είναι έτοιμοι να αντέξουν τις αναταράξεις.
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ που "μασησε" απο τις αντιδρασεις στα σοσιαλ και εβαλε παγο στον Σεντιρα, δεν θα αφουγκραστει αυτο που συμμβαινει τις τελευταιες ωρες και δεν θα ζυγισει τις επιπτωσεις στην ομαδα.
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
από nunies4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο

Δεν ειναι απλη περιπτωση αθλητη. Για την ...
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Αν δεν μακροημερεύσει όπως λες, θα είναι απόλυτα δική του ευθύνη.
Στήριξα τον Ιβαν με τα χίλια, στην γελοιότητα με τον ΑΣ, αλλά αν πουλήσει τώρα τον Ντελια, σημαίνει ότι μας γράφει στα @@ του και δεν μας βλέπει συναισθηματικά. Ετσι θα πάψω κι εγώ να τον βλέπω συναισθηματικά και ηθικά και θα κοιτάω ...
από George Best4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές προσπάθειες να βγει νόημα απ' αυτή την κίνηση.

Το ένα σενάριο που βγάζει λίγο νόημα είναι το να μην υπάρχει σάλιο στα ταμεία. Που αυτομάτως βέβαια αναιρεί τα περί Νέας Τούμπας.
Το άλλο είναι αυτό που λέει ο John.
Το τρίτο είναι το ''σας γράφω κυριολεκτικά στα παπάκια μου''.
Το τέταρτο ...
από Psagmenos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

8 ώρες δεν άνοιξα κινητό και μπαίνω να διαβάσω και διαβάζω πώληση Κωνσταντέλια σχεδόν κλεισμένη και από κάτω άρθρο τι ισχυει για ΠΑΟΚ και Κραλ κι ότι ζητάει πολλά η Ουνιον.
Κάπου εδώ όσο παθιασμένα κι αν στηριζα Σαββιδη πλέον καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει γιατί π.χ για επένδυση στον Ολθ ...
από Ragnar1926
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρουμε άλλον μεσοεπιθετικό αλλά ούτε θα στηριχτεί ο μπαλντε , θα παίζει ασταμάτητα ο ταισον που από πέρσυ έδειχνε ότι δεν μπορεί σαν βασικός .
από chri5ti9
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Πότε δεν έχω μιλήσει άσχημα .
Μετά και το σημερινό θα πω ολόψυχα να πάνε να γαμηθουνε ομαδικώς .
Μηδενος εξαιρουμενου .
Την σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ πωλείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα καλύτερος παίκτης .
Μια σεζόν που έβγαλαν 30 εκ από πωλήσεις .
Ενα παιδί που δεν ...
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς

Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.

Πολλά ...
από wickerman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Λευκή πετσέτα. Θέλατε και πρωτάθλημα τρομάρα σας.
από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παντως έμαθα (δεν το παιζω insider απλα ετυχε και μου το μετεφεραν) οτι ακομα δεν εχει κλείσει και οτι παιζουν ρολο και οι αντιδρασεις του κοσμου. Ουτε εχει πετάξει ακομα για στουτγκάρδη. μπορει να μ ειπαν και μαλακιες
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο ...