90. Δημήτρης Κωττάς
90. Δημήτρης Κωττάς
Καλοριζικος αλανι μου...
υ.γ.Δεξι ποδι εχει το παλικαρι;;; Γιατι καθε πασα την εκανε με το δεξι...
υ.γ.Δεξι ποδι εχει το παλικαρι;;; Γιατι καθε πασα την εκανε με το δεξι...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Re: 90, Δημητρης Κωττας
κι εγώ αυτό παρατήρησα.....
Απόστολε, για δώσε μας τις γνώσεις σου?
στην β' που τον έχω δει δεν το έχω παρατηρήσει όπως κι ότι δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Απόστολε, για δώσε μας τις γνώσεις σου?
στην β' που τον έχω δει δεν το έχω παρατηρήσει όπως κι ότι δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα. Να σας πω την αλήθεια, όλα τα παιδιά μου το έκαναν πολύ εύκολο. Με βοήθησαν πολύ, αυτό που μετράει όμως είναι η πρόκριση και συνεχίζουμε δυνατά».
«Δεν σκεφτόμουν κάτι πριν από το παιχνίδι. Σκεφτόμουν να μπω να κάνω το παιχνίδι μου, αυτό που κάνω τόσα χρόνια...».
«Ισχύει είμαι πολύ χαρούμενος. Από αύριο σκληρή δουλειά... Στην ουσία κάνω προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, με την καλύτερη ομάδα και ειδικά όταν παίζω με έναν κεντρικό αμυντικό στο πλευρό μου, όπως ο Ντέγιαν, όλα είναι πιο εύκολα...».
«Δεν σκεφτόμουν κάτι πριν από το παιχνίδι. Σκεφτόμουν να μπω να κάνω το παιχνίδι μου, αυτό που κάνω τόσα χρόνια...».
«Ισχύει είμαι πολύ χαρούμενος. Από αύριο σκληρή δουλειά... Στην ουσία κάνω προπόνηση με τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, με την καλύτερη ομάδα και ειδικά όταν παίζω με έναν κεντρικό αμυντικό στο πλευρό μου, όπως ο Ντέγιαν, όλα είναι πιο εύκολα...».
Ο πολεμος ξεκινησε:
Καλορίζικος παλικάρι μου.
Όταν ζητάμε μεταγραφές νεαρών,ας έχουμε πρώτα υπόψιν μας τι έχουμε και τι έρχεται από πίσω
Όταν ζητάμε μεταγραφές νεαρών,ας έχουμε πρώτα υπόψιν μας τι έχουμε και τι έρχεται από πίσω
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
- ΑποστόληςΑ
- Been thanked: 1 time
Έχει και τα δύο πόδια. Τον ανέβασε στον ΠΑΟΚ Β ο PG, σε ηλικία 17 ετών. Την επόμενη χρονιά (πέρυσι) ο προπονητής δεν τον πολυέβαζε. Φέτος επανήλθε.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Ο μοναδικός του ΠΑΟΚ Β που έχει τα φόντα να σταθεί στη μεγάλη ομάδα
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει και τα δύο πόδια. Τον ανέβασε στον ΠΑΟΚ Β ο PG, σε ηλικία 17 ετών. Την επόμενη χρονιά (πέρυσι) ο προπονητής δεν τον πολυέβαζε. Φέτος επανήλθε.
Πρόσεξα ότι όλες του οι πάσες γινόταν με το δεξί...πάντα έφερνε την μπάλα στο δεξί.
Όσες φορές τον είδες έπαιξε δεξί η αριστερό στόπερ?
Ο πολεμος ξεκινησε:
σε δύο παιχνίδια, αν δεν κάνω λάθος, με τον λαγωνίδη παρτενέρ δεξιά κι αυτός αριστερά
-
- Has thanked: 2 times
Από τα λίγα παιδιά του ΠΑΟΚ β που έχουν ξεχωρίσει, γερός να ναι κ θα παίξει. Και ο λαγωνιδης και ο Πιτσωτης που πήραμε από βαζελο δείχνουν στοιχεία καλά
Π.Α.Ο.Κ. θρησκεία και στην Ολλανδία
- ΑποστόληςΑ
Αριστερό.psykoman έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει και τα δύο πόδια. Τον ανέβασε στον ΠΑΟΚ Β ο PG, σε ηλικία 17 ετών. Την επόμενη χρονιά (πέρυσι) ο προπονητής δεν τον πολυέβαζε. Φέτος επανήλθε.
Πρόσεξα ότι όλες του οι πάσες γινόταν με το δεξί...πάντα έφερνε την μπάλα στο δεξί.
Όσες φορές τον είδες έπαιξε δεξί η αριστερό στόπερ?
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο ρε τσάκαλε για το ξεκίνημα!
Δυνατά!
Δυνατά!
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
- figurehead4
Καλή αρχή ψυχάρα και μη μασάς μια.
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν
θα τον τρελάνω και αυτόν
Re: 90. Δημήτρης Κωττάς
Μακαρι να εδραιωθει σαν 5ο στοπερ στην ομαδα. Εστω για αρχη και με δουλεια και μαγκια να ανεβει και να διεκδικησει. Αλλο πραγμα να προπονεισαι με τους αντρες. Αλλα πραγματα μαθαινεις. Να μην ειναι πανω κατω με την Β.
Μακαρι να βρηκαμε τον νεο Κουλιερακη αλλα αυτη τη φορα να μην πωληθει στην πρωτη καλη σεζον.
-
Σημερα στην προπονηση παντως δεν ηταν...ανεβηκε για το ματς με το Αιγαλεω και ξαναπηγε στην Β ομαδα...αυτος ειναι ο Λουτσεσκου τοσα χρονια δεν τον μαθατε ακομα...περιμενετε να δωσει ευκαιρια σε 18χρονο Ελληνα???