Razvan Lucescu V

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευσηαπό embuji » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:25

Γαυρολαγνος επειδη θελω εναν προπονητη που δεν μασαει να δωσει τοπο στα νατια εφοσον οι "εμπειροι" του δε βλεπονται και ειναι πιο εναλλακτικος στο ποδοσφαιρο του.

Το ακουσα και αυτο.
embuji

Δημοσίευσηαπό marsantos » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:27

renegade έγραψε:...την όχι και τόσο μεγάλη του ικανότητα στο judging ability...

Επειδή το judging ability είναι απαραίτητο σε πολλούς τομείς μιας προπονητικής καθημερινότητας, που ακριβώς εστιάζεις την αδυναμία του;
marsantos

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:40

keep_paokizein έγραψε:. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν θέλει πλάνα. Θέλει να κερδίζει η ομάδα του κάθε παιχνίδι, είτε παίζουν 40αρηδες είτε 20αρηδες. Ελα μου όμως που η κανονικότητα του ποδοσφαίρου έχει και ήττες και ισοπαλίες. Και τότε... αν παίζουν οι 40αρηδες, φταίει που δεν παίζουν οι 20άρηδες. Αν πάλι παίζουν οι 20άρηδες, φταίει που δεν παίζουν οι 40άρηδες. Κοινώς, στις ήττες φταίνε πάντα αυτοί που έπαιξαν και ο προπονητής που δεν έβαλε αυτούς που δεν έπαιξαν. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι στο οπαδικό DNA κι όχι μόνο των ΠΑΟΚτσήδων. Και δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει. Ειναι στιγμές σαν την χθεσινοβραδινή που κι εγώ, που θεωρώ ότι έχω ωριμάσει λίγο περισσότερο, και λόγω της ηλικίας μου, σκέφτομαι μ αυτό τον τρόπο. Αυτό που έχω καταφέρει πάντως είναι να μην εκφράζομαι όταν σκέφτομαι έτσι. Μετά από μια δυό μέρες σου περνάνε όλα. Σκέφτεσαι ότι την επόμενη Κυριακή θα έρθει η νίκη κι όλα θα πάνε καλύτερα. γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στο ποδόσφαιρο δεν πεθαίνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει τελευταίο παιχνίδι. Πάντοτε, αργά η γρήγορα θα έρθει το επόμενο.

ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τιτλους.Οι νικες ειναι αλλο θεμα.
Δυστυχως.
Πλανα κι αεροπλανα με εξελιξη ταλεντων στυλ Αμπελ
δε τα σηκωνει το DNA.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό Papa9 » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:53

Daskalos_4 έγραψε:Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου αδερφε Papa9.

Και για να διαχωριζουμε και λιγακι καποια πραγματα, για να μη παρερμηνευονται οσα υποστηριζουμε. Αν η ομαδα καταφερει να πετυχει τους στοχους της, δεν νομιζω πως θα σκοτιστει κανεις αν ο Τσαλοφ πετυχει 3 γκολ. Και περυσι στο τελος της ημερας οταν καταφεραμε και πηραμε το πιο μαγκικο, δεν εμεινε κανεις με το αισθημα της αδικιας επειδη ο Χ παιχτης πηρε λιγο χρονο συμμετοχης ή επαιξε σε λαθος θεση.

Η ολη κουβεντα εχει νοημα οταν επικεντρωνεται στα κριτηρια με τα οποια αξιολογουμε τον καθε μας παίχτη. Με αλλα λογια, μπορει φετος η ομαδα μας να κατακτησει το τροπαιο και ο Τσαλοφ με 60-20λεπτα να μη βρει ουτε 5 γκολ. Κανεις δεν πιστευω πως θα γκρινιάξει. Τον παιχτη ωστοσο θα ειναι αδικο να τον κρινουμε με κριτηριο τα γκολ που θα εχει πετυχει.

Εννοείται δάσκαλε. Ακριβώς έτσι είναι τα πραγματα
Papa9

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:55

marsantos έγραψε:

Επειδή το judging ability είναι απαραίτητο σε πολλούς τομείς μιας προπονητικής καθημερινότητας, που ακριβώς εστιάζεις την αδυναμία του;

Καταρχάς σήμερα οι προπονητές δεν χρειάζεται να έχουν μια μεγάλη γκάμα από γνωστικά πεδία, αρκεί να έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα τους και να γνωρίζουν οι ίδιοι τι ξέρουν και τι δεν ξέρουν.
Εγώ σε ρωτάω , πιστεύεις το αντίθετο?
Ωραία είναι να κράζουμε την διοίκηση γιατί δεν έφερε τον Μεϊτέ,αλλά πιστεύεις για παράδειγμα ότι μια ομάδα που θέλει να προοδεύσει ανανεώνει τον μουργκ έχοντας τον ως Μπακ απ πίσω από τον ντελια?
Τα παραδείγματα που μπορώ να αναφέρω είναι πολλά ,αλλά όπως προείπαμε ,για μένα δεν είναι το μείζον πρόβλημα
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
renegade

Δημοσίευσηαπό psykoman » Δευτ 13 Ιαν 2025, 22:57

embuji έγραψε:Γαυρολαγνος επειδη θελω εναν προπονητη που δεν μασαει να δωσει τοπο στα νατια εφοσον οι "εμπειροι" του δε βλεπονται και ειναι πιο εναλλακτικος στο ποδοσφαιρο του.

Το ακουσα και αυτο.

Εναν τετοιο προπονητη θα μπορεις να τον εχεις οταν εχεις και τις πλατες του χοντρου...
Τον Μεντιλιμπαρ προς το παρον τον κραταει στον γαυρουλη ο Μακης...οχι η μπαλαρα και η ποδοσφαιρικη του φιλοσοφια
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό marsantos » Δευτ 13 Ιαν 2025, 23:55

renegade έγραψε:
marsantos έγραψε:

Καταρχάς σήμερα οι προπονητές δεν χρειάζεται να έχουν μια μεγάλη γκάμα από γνωστικά πεδία, αρκεί να έχουν τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα τους και να γνωρίζουν οι ίδιοι τι ξέρουν και τι δεν ξέρουν.
...

Ετσι είναι οπως τα λες. Αυτή ειναι η σύγχρονη δομή στελέχωση ενος προπονητικού τιμ. Για αυτό όμως και χρειάζεται διευρυμένη κριτική ικανότητα. από τον επικεφαλής. Σε ποιον λοιπόν τομέα εστιάζεις την αδυναμία του σε ικανότητα κρίσης;
Θεωρείς ότι δεν μπορεί να κρίνει ποιοι θα είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι δίπλα του;
Σε τι πράγματα βλέπεις πως δεν κρίνει σωστά; Την ανανέωση του Μουργκ τη φέρνεις ως παραδειγμα εσφαλμένης κρίσης;
Δε σου λέω αν συμφωνώ ή διαφωνώ. Προσπαθώ να καταλάβω που εντοπίζεις την αδυναμία κριτικής ικανότητας.
marsantos

Δημοσίευσηαπό GINOLA » Τρί 14 Ιαν 2025, 00:06

PAOK LARISSA έγραψε:Και κάτι ακόμη για τον Λουτσεσκου. Όταν έχεις 15 παίκτες σοβαρούς παίζεις με αυτούς κ όσο αντέξουν. Δεν βάζεις κάθε περιπατητή για να λες ότι κάνεις ροτέισιον. Και στοπ μ αυτή την ασυλία. Δηλαδή τι να πούμε? Για τις επιλογές του να διώξει τζιμα που δεν κάνει κ καλά κ να κρατήσει σαματα κ μπραντον? Ή που αντί του Πέλκα χρυσοπλήρωσε με νέο συμβόλαιο τον Μουργκ?

Σορρυ ρε φίλε,παντα με σεβασμό αλλά πιστεύει άνθρωπος στον πλανήτη ότι ο Λουτσεσκου δεν ήθελε τον Πελκα στον ΠΑΟΚ;
GINOLA

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 14 Ιαν 2025, 00:08

flash4 έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Έναν ερασιτέχνη προπονητή αν είχες στον πάγκο, ο οποίος θα κατέβαζε την καλύτερη δυνατή 11άδα, θα είχε νικήσει χτές. Από πέρυσι δοκιμάζει αυτό το συγκεκριμένο ροτέισιον και σχεδόν πάντα εκτίθεται. Παρόλαυτά επιμένει και θα επιμείνει και στο μέλλον.

Αν καθόταν στον πάγκο, τα ίδια θα βλέπαμε. Με την Μάλμε μιά χαρά καθόταν στον πάγκο.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν τον νοιάζει να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αλλά να ξεφτιλίσει τη διοίκηση για κάποιες επιλογές παικτών. Κι όλο αυτό στις πλάτες του ΠΑΟΚ. Αλλά βρίσκει και τα κάνει.

Ε ναι. Κατεβαίνει στον αγώνα και λέει "Πώς θα γαμήσω τον ΠΑΟΚ σήμερα; Χμμ, ωραία, αυτά θα κάνω! Κι ας με πληρώνουν οι μ@λ@κες, στ'αρχίδια μου, χαχο0χαο0αχο0χαο0χαο0αοχ0".

Ειλικρινά, πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά;

Τα υπόλοιπα posts δεν άντεξα να τα διαβάσω, κάπου εκεί μετά τον Psagmenos4 πήγα κι εγώ να ψάξω λήγη γαλήνη στη ψυχή μου πριν αρχίσω τα καντήλια και φάω κανένα 6μηνο μπαν.
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό embuji » Τρί 14 Ιαν 2025, 00:57

GINOLA έγραψε:
PAOK LARISSA έγραψε:Και κάτι ακόμη για τον Λουτσεσκου. Όταν έχεις 15 παίκτες σοβαρούς παίζεις με αυτούς κ όσο αντέξουν. Δεν βάζεις κάθε περιπατητή για να λες ότι κάνεις ροτέισιον. Και στοπ μ αυτή την ασυλία. Δηλαδή τι να πούμε? Για τις επιλογές του να διώξει τζιμα που δεν κάνει κ καλά κ να κρατήσει σαματα κ μπραντον? Ή που αντί του Πέλκα χρυσοπλήρωσε με νέο συμβόλαιο τον Μουργκ?

Σορρυ ρε φίλε,παντα με σεβασμό αλλά πιστεύει άνθρωπος στον πλανήτη ότι ο Λουτσεσκου δεν ήθελε τον Πελκα στον ΠΑΟΚ;

Του πελκα δεν ειχε χαλασει πριν κανα χρονο ή δυο επειδη ηθελε 1,2 και ο ΠΑΟΚ του εδινε εως 700-800; κατι τετοιο θυμαμαι. Δε παιζει να μην ηθελε ο Λουτσεσκου τον Πελκα.
embuji

Δημοσίευσηαπό chri5ti9 » Τρί 14 Ιαν 2025, 01:00

Εφόσον του έχουν κάνει τη ζωή πατίνι από την διοίκηση, δεν του παίρνουν παίκτες και τον έχουν εκτεθειμένο απέναντι στο σύστημα , γιατί δεν τα βρωνταει να φύγει ;
Αν στην δουλειά μου χρειαζόμουν υλικά ,δεν μου τα έδιναν και με εξέθεταν στου πελάτες μου λέγοντας δικαιολογίες ,ο μόνος λόγος για να έμενα θα ήταν αν με δίναν ακραία υψηλό μισθό για αυτό που κάνω .
Οπότε μάλλον έχει βολευτεί και ο κύριος εδώ .
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9

Δημοσίευσηαπό psykoman » Τρί 14 Ιαν 2025, 01:03

Γιατι ως γνωστον ολοι μας στις δουλειες που ειναι ο καθενας...οταν το αφεντικο δεν μας προσφερει ολα τα εφοδια που χρειαζονται σηκωνομαστε και φευγουμε...
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Razvan Lucescu V

Δημοσίευσηαπό chri5ti9 » Τρί 14 Ιαν 2025, 01:06

Ε όχι θα του ζητάω υλικά να κάνω σωστά την δουλειά και θα με λέει αβέρτα όχι . Δε θα κάτσω να φάω την ψυχή μου αν δεν θέλει ο άλλος να διοίκησει σωστά την επιχείρηση του .
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9

Δημοσίευσηαπό Montrealiotis » Τρί 14 Ιαν 2025, 04:15

Ποιος Μεντιλιμπαρ μωρέ τώρα. Παντού ομάδες μιας χρήσης και νοκ αουτ αγώνων έφτιαχνε. Ας μην το ήχε το σπρώξιμο ο γαύρος και θα βλέπαμε που θα ήταν.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευσηαπό sic-4 » Τρί 14 Ιαν 2025, 04:44

nunies4 έγραψε:
vs40 έγραψε:Θέλω να μου πει κανείς τι ΔΕΝ έχει ο Αντρίγια για τη θέση πίσω από το φορ, ειδικά σε 4-4-1-1.

Για αρχή μπορούμε να πούμε τι δεν έχει κανένας παίκτης στο ρόστερ πλην Ντελια και Αντρέ (στα 38). Τριπλα και σωστή μεταβίβαση. Για κάθετη πάσα δεν το συζητώ. Μόνο Ντελιας.
Ο Αντριγια πίσω από το φορ τι παραπάνω πιστεύατε ότι θα έκανε; Θα τριπλαρε δημιουργώντας υπεράριθμιες; Μα δε το κάνει ούτε από τα άκρα που έχει χώρους. Θα περνούσε κάθετες πάσες; Δεν το κάνει ούτε από τα άκρα.
Αυτό που θα έκανε πιθανότατα είναι ότι θα έδινε περισσότερα τρεξίματα από τον Μουργκ και ίσως περισσότερη απειλή με σουτ.
Αν περιμένετε ότι ο Αντριγια θα έβαζε φαντασία σε αυτό το μονοδιάστατο πράγμα που παίζουμε όταν δεν υπάρχει Ντελιας λυπάμαι αλλά θα απογοητευοσασταν

Ο Ντεσποτοφ θα μπορουσε;
Βλέπω έναν Αετό με δυο κεφάλια
Άβαταρ μέλους
sic-4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης