ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
Πρώτος ημιτελικός κυπέλλου. Τεράστιας σημασίας παιχνίδι, κρίνεται ένας τίτλος κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.
Επιτέλους κόσμος στο γήπεδο, λογικά θα έχουμε περιορισμένο rotation (Όττο, Μάρκος Αντόνιο, Ντρεσπόντοφ, Ντέλιας, Μπράντον).
Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Στο χέρι μας είναι.
Επιτέλους κόσμος στο γήπεδο, λογικά θα έχουμε περιορισμένο rotation (Όττο, Μάρκος Αντόνιο, Ντρεσπόντοφ, Ντέλιας, Μπράντον).
Σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς. Στο χέρι μας είναι.
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 14/02, 19:30, CosmoteSports
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΜΗΤΣΟΤ@ΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ.
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
ΜΗΤΣΟΤ@ΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ.
Επεξεργάστηκε ελαφρώς.
Mod Team
Σε πολύ κακό χρονικό σημείο ήρθε ο τραυματισμός του Μιχαηλίδη. Ή θα πάμε με Κουλιεράκη Κετζιορα πάλι (δεν ξέρω κατά πόσο ο Κουλιεράκης, που μια παίζει μια δεν παίζει, θα μπορέσει να παίξει σε 3 συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια) ή με Νασμπεργκ Κετζιορα (το πιο πιθανό). Μετά στα άκρα θα παίξουν οι Ράφα και Γιονι (αν και διατηρώ μια επιφύλαξη για τον Γιονι). Στο κέντρο θα είναι οι Σβαμπ Τσιγγαρας και μπροστά τους ο Αντόνιο, αριστερά ο Ντελιας, δεξιά ο Ντεσπόντοφ και στην κορυφή ο Τόμας.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να παίξουμε όπως παίζουμε κανονικά και όχι να κάνουμε προσαρμογή βάση αντιπάλου όπως κάναμε με το χαρτί. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο φόβος να πάμε σε νορμαλ ανάπτυξη και το πήγαμε το παιχνίδι στην δύναμη και το τρέξιμο.
Συμφωνώ απόλυτα.
Ευκαιρία να παίξουμε καλά και γιατί όχι να κόψουμε οριστικά τον αέρα του λαγού.
Ευκαιρία να παίξουμε καλά και γιατί όχι να κόψουμε οριστικά τον αέρα του λαγού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 12 Φεβ 2024, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK - 1926-
Παρα μα παρα πολυ σημαντικο ματς ..επιτελους να παμε γηπεδο να θαυμασουμε και να χειροκρουησουμε την ομαδαρα μας για ολα αυτα που εχει κανει και θα κανει απο εδω και περα..επιτελους τουμπα ..ενταξει εγω διπλα μενω
αλλα οκ ..
Κερδιζουμε και συνεχιζουμε
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Π.Α.Ο.Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ
ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ..

Κερδιζουμε και συνεχιζουμε
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ..
FORZA Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
Π.Α.Ο.Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΙΝΩ
ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK - 1926- την Δευ 12 Φεβ 2024, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η διατησία θα είναι εμετός, καθαρά αγωνιστικά δύσκολο να πούμε πως θα πάει. Εχουμε πολλά ματς μαζεμένα με δαύτους.
Ευχομαι να μπορέσουν να ανταποκριθούν Τσιγγάρας και Σβαμπ ενάντια σε Μπακασέτα, Αράο και Τσέριν. Αλλιώς σφίξαμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μήπως ξεκινήσει Αντόνιο αντί Τσιγγαρα;
Στα του ματς δεν το βλέπω εύκολο.
Με ροτεισον εμείς , ξεκούραστοι με βασικούς αυτοί.
Μακάρι να πάρουμε έστω νίκη με 1-0 να πάμε για διπλό αποτέλεσμα μέσα εκεί.
Η Τούμπα πρέπει να είναι ΚΑΖΑΝΙ!
Στα του ματς δεν το βλέπω εύκολο.
Με ροτεισον εμείς , ξεκούραστοι με βασικούς αυτοί.
Μακάρι να πάρουμε έστω νίκη με 1-0 να πάμε για διπλό αποτέλεσμα μέσα εκεί.
Η Τούμπα πρέπει να είναι ΚΑΖΑΝΙ!
- ΑποστόληςΑ
Υάρχουν κάποιες σαθερές στο κύπελλο που δεν πρέπει να τις απαρνηθούμε:
Ζ. Zivkovic
Vieirinha - Kedziora - Nasberg - Rafa
Τσιγγάρας - Schwab
Despodov - Antonio - Ντέλιας
Brandon
Ζ. Zivkovic
Τσιγγάρας - Schwab
Brandon
- ΑποστόληςΑ
sdna
Και σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας να μοιάζει δύσκολη. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Και σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του στην αποστολή για το παιχνίδι της Τούμπας να μοιάζει δύσκολη. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Εντάξει με την αεχ του αλμειδα έχει πάθει ένα ψιλόκομπλεξ ο λούτσος. Το χτεσινό παιχνίδι ήταν το παιχνίδι που επιτελους δείξαμε ότι έχουμε πλέον ανεβεί και έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα και στον προπονητή, αποτελώντας οδηγό για την επόμενη μεταξύ μας αναμέτρηση.lamosas έγραψε:Ελπίζω να παίξουμε όπως παίζουμε κανονικά και όχι να κάνουμε προσαρμογή βάση αντιπάλου όπως κάναμε με το χαρτί. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο φόβος να πάμε σε νορμαλ ανάπτυξη και το πήγαμε το παιχνίδι στην δύναμη και το τρέξιμο.
- ΑποστόληςΑ
σδνα
Ο Άλαρντ Λίντχαουτ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διαιτητεύσει τον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Σφυρίχτρα από την Ολλανδία επέλεξε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ορίστηκε ο Άλαρντ Λίντχαουτ, πρώτης κατηγορίας της UEFA, ο οποίος τον Σεπτέμβριο είχε έρθει στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 2-3,
Ο Άλαρντ Λίντχαουτ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διαιτητεύσει τον ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Σφυρίχτρα από την Ολλανδία επέλεξε η ΚΕΔ για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, ορίστηκε ο Άλαρντ Λίντχαουτ, πρώτης κατηγορίας της UEFA, ο οποίος τον Σεπτέμβριο είχε έρθει στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 2-3,
Ελπίζω σε Ότο αντί Βιειρίνια και Κοτάρσκι αντί Ζίφκο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Υάρχουν κάποιες σαθερές στο κύπελλο που δεν πρέπει να τις απαρνηθούμε:
Ζ. Zivkovic
Τσιγγάρας - Schwab
Brandon
Κατά τ' άλλα συμφωνώ. Πάμε να καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
- ΑποστόληςΑ
Μα τι λες τώρα νέε μου!
Θα αφήσουμε στην απόξω τον απόλυτο clean sheeter;
Θα αφήσουμε στην απόξω τον απόλυτο clean sheeter;