Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στεφανάκο ριξτου ένα μπινελικι που δεν στην σπάει για το 0-3.
Μην τον φοβάσαι επειδή είσαι μικρός γιατί αυτά κάποια στιγμή θα κρίνουν τίτλους. Άντε
Συνεχίζουμε για την Κυριακή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τετ 10 Ιαν 2024, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θετική εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών...ικανοποιητική παρουσία Τσιγγάρα και Μάρκος Αντόνιο, θετικός ο Ράφα, ορεξάτος ο Ζίφκοβιτς, πήρε χρόνο ο Τζήμας ενώ ο Ντέλιας έκανε ακόμα μια καλή εμφάνιση με φανταστικό γκολ...
Μπράβο για τη νίκη και την πρόκριση, σε ένα κακό γήπεδο. Η ομάδα προστάτευσε αρκετά τα πόδια της και δε ρίσκαρε να παίξει σε υψηλές εντάσεις, έχοντας το 1-0 του 1ου παιχνιδιού (σωστά έπραξε). Μου άρεσε το δίδυμο Ζβαμπ - Τσιγγάρας και φυσικά σκόραρε ο Ζβαμπ το γκολ που καθάρισε το ματσάκι. MVP ο Ντέλιας για το 1ο του γκολ, αλλά και την όρεξη να παίξει μπάλα σε τέτοιο γήπεδο. Πολύ μαχητικός ο Μπράντον, ενώ από τις αλλαγές φαίνεται ακόμη πεσμένος ο Τάισον. Ο Ζίβκοβιτς ήδη φάνηκε πως ανέβασε στροφές, απείλησε, και παραλίγο θα είχε μια ασίστ αν το έβαζε ο Ζβαμπ. Κρίμα που ο Τζίμας όποτε μπαίνει η ομάδα σταματάει να παίζει. Ελπίζω να είναι καλά ο Μιχαϊλίδης, που ήταν από τους διακριθέντες σήμερα με πολύ καλές μεταβιβάσεις.
Ανυπομονώ ήδη για το επόμενο παιχνίδι της ΠΑΟΚάρας!
Μπράβο στην ομάδα η Ηρεμία επανήλθε
Πάμε game by game και ότι γινει και με εχθρική διαιτησία και σήμερα!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ μου το Μεγαλείο σου Τελειωμό δεν έχει!!
PAOKKOMOTINI4 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα η Ηρεμία επανήλθε
Πάμε game by game και ότι γινει και με εχθρική διαιτησία και σήμερα!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ μου το Μεγαλείο σου Τελειωμό δεν έχει!!
Εύκολη κι αναμενόμενη η πρόκριση. Θετικό ότι έπαιξαν από την αρχή δύο γρήγορα χαφ μαζί (Τσιγγάρας και Μάρκος Αντώνιο). Τουλάχιστον ο ένας από τους δύο πρέπει να ξεκινάει βασικός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τετ 10 Ιαν 2024, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.