Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Βόλος - ΠΑΟΚ MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Brandon SIGN RE MALAKA
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το πιο σημαντικο ειναι οτι βγαλαμε το ματς χωρις τραυματισμο και χωρις απωλεια απο καρτες. Πλεον με δυο τελικους να απομενουν, θα ειναι αποτυχια η μη κατακτηση του εισιτηριου του γιουροπα με τον εναν ή τον αλλον τροπο.
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη!
Πήρανε και λεπτά Τζιμας-Ρικάρντο μια χαρά!
Πάμε να κλειδώσουμε την τριτη θέση τελευταία αγωνιστική!
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ!
Πήρανε και λεπτά Τζιμας-Ρικάρντο μια χαρά!
Πάμε να κλειδώσουμε την τριτη θέση τελευταία αγωνιστική!
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ!
- constadine
chri5ti9 έγραψε:Brandon SIGN RE MALAKA

icue έγραψε:Το πιο σημαντικο ειναι οτι βγαλαμε το ματς χωρις τραυματισμο και χωρις απωλεια απο καρτες. Πλεον με δυο τελικους να απομενουν, θα ειναι αποτυχια η μη κατακτηση του εισιτηριου του γιουροπα με τον εναν ή τον αλλον τροπο.
και με τους δύο τρόπους αδελφέ.
Και νίκη επί του γαύρου, και κατάκτηση του κυπέλλου με κούλα.
ΠΑΟΚ είσαι.
Το μόνο που με προβληματίζει, είναι η περίπτωση Αουγκούστο.
Εφόσον ο παίχτης προστατεύεται για τους δύο τελικούς εδώ και καιρό, δεν ήταν ευκαιρία σήμερα να πάρει λεπτά για ξεμούδιασμα;
MVP ο Ζίφκο, γκολ, κόκκινη του αντιπάλου και έναρξη φάσης του 2ου γκολ.
Τι αλλο περιμένεις από ένα extrem.
Αρχίζει να μου την σπάει ο Ντέλιας με τις τσαπατσουλιές του.
Σήμερα ο Μπίσε μου άρεσε.
Καλός και τίμιος ο Σβαμπ.
Ο Ντάντας αν δεν έχει πίεση, είναι ένας πολύ ποιοτικός Κάτσε.
Τόμας ως δεύτερος επιθετικός ή ως εξτρέμ, μου αρέσει.
Λύρα παίρνει τα πάνω του.
Βιερίναι, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ άνευ σχολίου.
- aivas19
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Μπραβο στην ομαδα που εκανε το καθηκον της και παλι μπραβο στον ασταματητο Μπραντον. Αλλα 2 την Κυριακη θελω. Κλειδωνουμε 3η θεση την Κυριακη και μετα ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
Επαγγελματική νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε, αλλά και χωρίς να παρουσιάσουμε κάτι το ιδιαίτερο την στιγμή μάλιστα που ο Βόλος έπαιξε με 10 για ένα ημίχρονο. Φανερή η έλλειψη ποιότητας σε κάποιες καίριες θέσεις.
Δεν δεχθήκαμε κάρτες, δεν είχαμε τραυματισμούς (πιστεύω), ξεκουράστηκαν κάπως κάποιοι που έπαιζαν στο κόκκινο και πάμε για δύο τελικούς και θέλω να πιστεύω με επάνοδο βασικών και κομβικών παικτών μας.
Δεν δεχθήκαμε κάρτες, δεν είχαμε τραυματισμούς (πιστεύω), ξεκουράστηκαν κάπως κάποιοι που έπαιζαν στο κόκκινο και πάμε για δύο τελικούς και θέλω να πιστεύω με επάνοδο βασικών και κομβικών παικτών μας.
- Gospi
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Μπραβο στην ομαδα για την νικη! Αλλοι δυο τελικοι μειναν! Δεν το ειδα το σημερινο, αλλα απο τα στιγμιοτυπα καταλαβα οτι ηταν χαλαρο παιχνιδι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικησαμε χωρις προβληματα
Το επομενο παιχνιδι μ γαυρο ειναι τελικος
Πρεπει ν κερδισουμε παση θυσια κ μετα ας γινει ο Τελικος κ τον Σεπεμβριο
Να παρουμε την τριτη θεση π ειναι πολυ σημαντικη για τν Ευρωπη
Το επομενο παιχνιδι μ γαυρο ειναι τελικος
Πρεπει ν κερδισουμε παση θυσια κ μετα ας γινει ο Τελικος κ τον Σεπεμβριο
Να παρουμε την τριτη θεση π ειναι πολυ σημαντικη για τν Ευρωπη
Μπράβο για την νίκη. Το ματς κύλησε ήσυχα, ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Χωρίς κινδύνους και ατυχίες.
Με προβληματίζουν πολύ οι συνεχείς κακές και άψυχες τελικές του Ντελια. Προφανώς απαιτείται χρόνος για να δούμε βελτίωση στο παιχνίδι του μικρού αλλά πέρασε όλη η χρονιά και στο κομμάτι των τελικών δίνεται η εντύπωση σαν να μην έχει δουλέψει καθόλου. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε συνέχεια να δουλεύει σε έξτρα χρόνο μαζί με κάποιον γυμναστή τα τελειώματα; Ένα σουτ δυνατό όπως του Τζολη παλιά, ακόμα και σαν του Νταντας φέτος, δεν τον είδα να κάνει ποτέ ολη τη χρονιά. Μόνο σε μένα φαίνεται όλο αυτό παράξενο;
Με προβληματίζουν πολύ οι συνεχείς κακές και άψυχες τελικές του Ντελια. Προφανώς απαιτείται χρόνος για να δούμε βελτίωση στο παιχνίδι του μικρού αλλά πέρασε όλη η χρονιά και στο κομμάτι των τελικών δίνεται η εντύπωση σαν να μην έχει δουλέψει καθόλου. Δεν είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε συνέχεια να δουλεύει σε έξτρα χρόνο μαζί με κάποιον γυμναστή τα τελειώματα; Ένα σουτ δυνατό όπως του Τζολη παλιά, ακόμα και σαν του Νταντας φέτος, δεν τον είδα να κάνει ποτέ ολη τη χρονιά. Μόνο σε μένα φαίνεται όλο αυτό παράξενο;
Ποιον φωναζε ο Φιλιπε μετα το σουτ? Ελπίζω τον διαιτητη για κορνερ κ οχι να μαλωνε με συμπαικτη για την ατομικη του προσπαθεια (καλά έκανε)
Logistis έγραψε:Μπράβο για την νίκη. Το ματς κύλησε ήσυχα, ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Χωρίς κινδύνους και ατυχίες.
Έχεις δίκιο Logistis. Δεν ξέρω αν είναι θέμα δουλειάς. Ο Τζόλης για παράδειγμα αλλά και ο Πέλκας σε αυτήν την ηλικία έβλεπες ότι είχαν πολύ πιο γεμάτα σουτ. Ο Τζόλης και από μακρινή απόσταση ο δε Πέλκας τα σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από παράλληλη μπαλιά τα είχε για πλάκα πιο γεμάτα.
Νομίζω για αυτό το παιδί ότι τα πόδια του είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Δεν μου φαίνεται ότι έχει δυνατά πόδια αυτό όμως τον βοηθάει να έχει πιο μαλακές υποδοχές, να έχει πιο καλά κοντρόλ και πιο καλό έλεγχο στην οδήγηση της μπάλας.
Αν είχε πιο δυνατά πόδια μπορεί να είχε πιο "σκληρά" κοντρόλ, να μην μπορούσε να έχει συνεχώς τη μπάλα πολύ κοντά στα πόδια του όταν προσπαθούσε να την οδηγήσει, με λίγα λόγια να ήταν ένας εντελώς άλλος παίκτης, όχι τόσο αέρινος και όχι τόσο απρόβλεπτος.
Μπορεί να λέω και μπούρδες γιατί δεν είμαι ειδικός στη φυσιολογία και κινησιολογία του ανθρώπινου σώματος. Ότι παρατηρώ βλέπω.
Υπάρχουν παίκτες πάντως που ακόμα και αν έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο, τα τελειώματά τους δεν τα έφτιαξαν ποτέ.
Πχ. ο Ποντένσε που έχει φτάσει μέχρι Πρέμιερ Λιγκ έχει κάκιστα τελειώματα.