Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφήνουμε πίσω τη χθεσινή ήττα από τον γαύρο και επικεντρωνόμαστε στον αυριανό, σημαντικό αγώνα κόντρα στους Ισπανούς.
Στις 21:30 η Dijon θα υποδεχθεί την Sassari και αν δεν κάνω λάθος θέλουμε νίκη των Γάλλων.
Σε ρυθμούς Basketball Champions League
Χωρίς κανένα περιθώριο ξεκούρασης, η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco μπαίνει και πάλι σήμερα τα απόγευμα στο γήπεδο, έχοντας ήδη στρέψει το ενδιαφέρον της στο Basketball Champions League και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Unicaja Malaga, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο PAOK Sports Arena (19:30).
Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας θα ξεκινήσει με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και θα ακολουθήσει η μοναδική προπόνηση που προλαβαίνει να πραγματοποιήσει ο κόουτς Λυκογιάννης ενόψει του αγώνα με την Unicaja Malaga.
Μέσα σε 48 ώρες η ομάδα μας θα πρέπει να προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο, απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη Ισπανική ομάδα, η οποία στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα διέλυσε σε εκτός έδρας αγώνα την Fuenlabrada με 85-117! Η Unicaja με ρεκόρ 8-3 είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας στην Ισπανία, ενώ με ρεκόρ 4-0 είναι και μοναδική αήττητη ομάδα στο Basketball Champions League.
Η αποστολή της Unicaja Malaga αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ (20:35) και θα προπονηθεί στο PAOK Sports Arena το πρωί της Τρίτης (13/12).
Ο κόουτς του ΠΑΟΚ mateco και ένας αθλητής της ομάδας, θα μιλήσουν για το παιχνίδι της Τρίτης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Media Day, που ξεκινά σήμερα στις 18:45.
Stats
Highlights από την Ισπανία
[youtube]U5XSiBlPZWY[/youtube]
Και η Ντιζόν καίγεται για το διπλό.
Αν χάσει... θα μπλέξει..
Μπορεί να μείνει εκτός.
Τότε βέβαια θα θέλει οπωσδήποτε νίκη στο τελευταίο ματς, Ντιζόν-ΠΑΟΚ!
Λυκογιάννης: «Πρέπει να αγγίξουμε το τέλειο παιχνίδι…»
Στις δυσκολίες του αγώνα με την Unicaja Malaga, αλλά και στο πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ mateco να ανταπεξέλθει στο αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας μας κ.Λυκογιάννης, λίγο πριν από την έναρξη της μοναδικής προπόνησης της ομάδας, ενόψει του αγώνα της Τρίτης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco είδε με ικανοποίησε τον Jalen Riley να βγάζει όλο το πρόγραμμα της ομάδας, με την παρουσία του Αμερικανού στο αυριανό παιχνίδι να είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Ο κόουτς Λυκογιάννης, μιλώντας αρχικά για τον αγώνα με τη Malaga τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι αήττητη στο Basketball Champions League, έχει κάνει 7 συνεχόμενες νίκες στην ισπανική λίγκα, έχει πολύ γεμάτο ρόστερ, με έμπειρους παίκτες. Κάποιοι από αυτούς είναι με αρκετά χρόνια παρουσίας στην Ευρωλίγκα, όπως οι Thomas, Djedovic, Carter και Perry. Είναι μια ομάδα κλασική ισπανική. Πρέπει να κάνουμε κοντά στο τέλειο παιχνίδι. Πρέπει όλοι οι βασικοί μας να βρεθούν σε καλή μέρα, αλλά και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο να κρατήσουν τον ίδιο ρυθμό, ώστε να μην έχουμε κενά διαστήματα. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο των αντιπάλων. Οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που ξεκινούν. Θέλει συγκέντρωση για 40 λεπτά. Δεν αρκεί να είσαι καλός για 30-32 λεπτά, γιατί αν δείτε η Malaga κυριολεκτικά διαλύει τους αντιπάλους της στα τελευταία 5-6 λεπτά κάθε αγώνα. Μπορεί να είναι κοντά στο σκορ και στο τέλος να κερδίσει με 22-25 πόντους διαφορά. Αυτό συμβαίνει επειδή αμυντικά και από πλευράς ενέργειας είναι μία ομάδα σε κορυφαίο επίπεδο. Έχουμε μικρό διάστημα να προετοιμαστούμε, ουσιαστικά μόνο μια μέρα, αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο κ.Λυκογιάννης, είπε …
«Η αλήθεια είναι ότι από τα παιχνίδια που έχει δώσει τώρα η Malaga, εμείς ήμασταν οι πιο ανταγωνιστικοί. Σταματήσαμε όλους τους παίκτες, εκτός του Brizuela. Είναι ο μόνος παίκτης που μας δημιούργησε πρόβλημα. Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Σε πολύ καλύτερο βαθμό και με μεγαλύτερη ενέργεια, από ότι κάνουμε τον τελευταίο μήνα. Και από εκεί πέρα, τα παιδιά που παίρνουν τις περισσότερες αποφάσεις, πρέπει να είναι σε καλή μέρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για το αντίθετο».
Σχετικά με τα σενάρια πρόκρισης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco τόνισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι τα σενάρια πρόκρισης είναι δεδομένα. Αν η Sassari βρει μια νίκη, πρέπει και εμείς να κάνουμε το ίδιο. Θεωρώ ότι αυτή η αγωνιστική θα μας δείξει πολλά πράγματα για την συνέχεια. Είναι μπάσκετ και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, αλλά θεωρώ ότι είναι δύσκολο η Sassari να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία. Υπάρχει και το σενάριο της δεύτερης θέσης, αλλά νομίζω ότι αυτή η αγωνιστική θα μας δείξει τι μπορεί να γίνει».
" O Dario Brizuela πέτυχε 27 πόντους στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι έγινε ο πρώτος παίκτης της Unicaja που σημειώνει 20+ πόντους σε αγώνα της διοργάνωσης φέτος, ενώ κατέγραψε και ρεκόρ για παίκτη τη ισπανικής ομάδας στη διοργάνωση. Μετρά. 17.7 πόντους ανά ματς στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του για το BCL, ενώ είχε 5.3 στις προηγούμενες τρεις.
H Unicaja επιτρέπει στους αντιπάλους της να μαζεύουν μόλις 6 επιθετικά ριμπάουντ κατά μέσο όρο κι αυτή είναι η καλύτερη επίδοση ομάδας του φετινού BCL. Μαζεύει το 81.3% των ριμπάουντ που διεκδικούνται κάτω από το καλάθι της κι έχει το υψηλότερο ποσοστό σε αυτήν την κατηγορία"
θα ρθουν ολοι αυτοι απο την ισπανια? δλδ ο γαρυος έπαιξε παρασκευή και μετά τρίτη και ανέβασε φουλ σκουοντ την κυριακη σε ενα αδιαφορο ματς? θα τρελαθουμε τελείως? έπρεπε να παίζουμε στα κόκκινα και να πέφτουν κάτω οι αντίπαλοι από το πρώτο λεπτό. ε ρε τσέκος που σας χρειάζεται.