ΠΑΟΚ είναι...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

ΠΑΟΚ είναι...

Δημοσίευση από Kareena4ever »

ΠΑΟΚ είναι...
Άβαταρ μέλους
Irontear4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Irontear4 »

Γιά μενα ΠΑΟΚ είναι:
1)ΙΔΕΑ
2)Η ιστορία των προγόνων μου που σφαγιάστικαν από αυτόν στο μνημείο του οποίου ο πρωθυπουργός αυτού του κράτους κατέθεσε στεφάνι(ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ)!
3)Οι αγώνες και ο μόχθος ενάντια σε κάθε τι που καταπατά τα δίκαια του απλού λαού!
4)Το να μην είσαι ρουφιάνος σαν μερικούς που κατα καιρούς ως Νεστωρας Μάτσας σε ελληνική ταινία παρέδιδε στους Γερμανούς συμπολίτες του μόνο και μόνο επειδή ήταν ΠΑΟΚ(Βλέπε Καπάνης,παλιός παράγοντας μιάς παρέας σου Χαριλάου)!
5)Να πολεμάς το κατεστημένο ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα!
6)Να κερδίζει η ομάδα μου Κάλπικο πέναλτι και να φωνάζω από την κερκίδα να το σουτάρει OUT ο παίκτης της ομάδας μου!(Αυτό μόνον οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ το έχουν κάνει)!
7)Να πηγαίνω κάθε κυριακή στο μνήμα του πατέρα μου και να τον ευχαριστώ που με μεγάλωσε μ'αυτήν την ιδέα!
8)Να μένω νηστικός όλη μέρα προκειομένου να προλάβω το λεοφωρείο που θα με πάει στο γήπεδο να δω τον ΠΑΟΚ μου!
9)Ότι δεν είναι ΚΙΤΡΙΝΟ σαν την χολέρα,ΚΟΚΚΙΝΟ σαν τα μπουρδέλα και ΠΡΑΣΙΝΟ σαν την σαπίλα της μούχλας!
10)Να χάνω ακόμα και την δουλειά μου επειδή πλακώθικα με το αφεντικό διότι ειρωνεύτικε τον ΠΑΟΚ!
11)ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Μετά τον ΘΕΟ και τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ότι πιο ΙΕΡΟ .-
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Για μενα παοκ ειναι ΠΑΟΚ.
Δεν ξερψ τη ειναι κατι μαγικο που εχει μπει μεσα στο κεφαλι μου και με κανει να τραγουδω......

..........ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΚΙΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ. :P :x :twisted:
Άβαταρ μέλους
paoktrella

Δημοσίευση από paoktrella »

Παοκ είναι .............
μια ιδέα που πρέπει να γεννηθείς με αυτήν ,όπως είσαι έλληνας είσαι χριστιανός έτσι είσαι και παοκτσής και δεν μπορεί κανένας να σου αλλάξει αυτήν την ιδέα γιατί είσαι περήφανος για αυτό,είναι ένα όνειρο που έμεινε από κάποιους μισό γιατί δεν κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν η δεν τους άφησαν κάποιοι να το ολοκληρώσουν,είσαι παοκτσής και έχεις την υποχρέωση να συνεχίσεις να χτίσεις τον παοκ και να αξιωθείς μια μέρα να τον δεις εκεί που του ανήκει να είναι.ΠΑΟΚ είναι,,,,να γίνεσαι ποιο δυνατός και να παίρνεις δύναμη όταν σου δημιουργούνται προβλήματα η όταν κάποιοι τα δημιουγούν χωρίς να ξέρουν ότι όταν σε πληγώνουν σε κάνουν ποιο δυνατό.είσαι περήφανος που έχεις το δικαίωμα στην ζωή σου να μπορείς να νοιώσεις αυτό που λέγεται ΠΑΟΚΤΣΉΣ γιατί όλοι οι άλλοι οι απλοί θεατές τις αυτής ασπρόμαυρης ταινίας είνα αυτοί που πονάν πολλές φορες..
Γιατί δεν θα σε νοιώσουν ποτε....

:? :? :? :? :?
Γιατί δεν θα σε φτάσουν ποτε.....
Γιατί δεν θα ξαναγεννηθούν ποτε.....
Γιατί δεν καταφέρουν αυτό που κατάφερες εσύ ποτε......
Γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό που είσαι.............
ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ο ΠΑΟΚ έιναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!
Το σποτάκι αξίζει ΟΣΚΑΡ κ βραβείο ΝΟΜΠΕΛ κ ότι άλλο μαμουσουτου υπάρχει!!!!!!!!!!!
Είμαι Γερμανία κ όταν βγαίνω με την φανέλα η με κάποια μπλουζα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου, όλοι μου λένε ihr seid alle verrückt!! Δλδ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ!! Όλοι στην δουλειά μου ρωτάνε τι έκανε ο ΠΑΟΚ!! Όλοι θέλουν να τους λέω συνθήματα κ να μεταφράζω!!
Γερμανοί, Τούρκοι, Ολλανδοί, Ιταλοί, όλοι βλέπουν τον ΝΑΟ στα Ιντερνέτια κ ξέρω γω κ είναι έτοιμοι να χίσουν!! Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ!!!
Ο ΠΑΟΚ είναι στο μυαλό, στην καρδιά κ κυλλάει στο αίμα σου!!
Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!!
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

ο ΠΑΟΚ ειναι οπως η ζωη μια μαυρο μια ασπρο και η ζωη ειναι το μεγαλυτερο δωρο του Θεου στον ανθρωπο ετσι ακριβως και η ΠΑΟΚΑΡΑ μας ειναι το μεγαλυτερο δωρο που μου εκανε η οικογενεια μου που με 'μαθε τι εστι ΠΑΟΚ και ολες τις ασπρομαυρες αξιες και παραδοσεις που κρυβει αυτη η ιδεα, γιατι πραγματικα πιστευω πως οι αθλητικες δραστηριοτες του σωματειου ειναι μονο ενα μικρο μερος της ιδεας που λεγεται Πανθεσσαλονικειος Αθλητικος Ομιλος Κωνσταντινουπολιτων.

(συμφωνω και με ολα τα παραπανω που γραψατε)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena4ever γεια στο στόμα σου...

Με κάλυψες άπλυτα!!! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. Είσαι γίγαντας!!!

Ευχαριστώ!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Sorry... :lol: "Απόλυτα" ήθελα να πω...
Athan

Δημοσίευση από Athan »

O ΠΑΟΚ για μενα ειναι η αρρώστια που δεν γίνεται καλά, μια ιδέα που θα σε κυνηγάει για ολοκληρη την ζωή σου, το σαράκι που σου τρώει την ψυχή.... :?:
Άβαταρ μέλους
MariaKapa

Δημοσίευση από MariaKapa »

ΠΑΟΚ είναι το μυαλό που δεν έχω
:P
Άβαταρ μέλους
nektar56

Δημοσίευση από nektar56 »

Tι είναι ο ΠΑΟΚ για μένα
1)η πρώτη ομάδα που είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου (είδα τον Λέανδρο Μουσελεμιδη, Βασιλειαδη ,Γιακουμη ,Θεοφανιδη.
2)είναι ο ποδαρόδρομος που έκανα από την περιοχή της Π. Φανερωμένης μέχρι την ΤΟΥΜΠΑ
3)είναι το ψέμα που έλεγα στο σπίτι για να πάω να δω προπόνηση στο γήπεδο του Παύλου Μελά επί εποχής Τσακναντι
4)είναι η ευτυχία μου που έζησα την χρυσή ομάδα Κουδας Σαράφης Αποστολιδης Φουντουκιδης
5)είναι η κοπάνα από το νυχτερινό γυμνάσιο για να δω τον αγώνα όνειρο ΠΑΟΚ –Λεγκια
6)είναι τα δάκρυα που έχυσα για τα πρωταθλήματα και κύπελλα που μας έκλεψαν
7)είναι η ευτυχία μου να βλέπω τα δυο αγόρια μου να είναι ποιο Παοκτσηδες από τον πατέρα τους
8)ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ
Άβαταρ μέλους
DILAZIO4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DILAZIO4 »

PAOK GIA MENA EINAI O TROPOS POU MAS MEGALWSW O PATERAS MOU PAOKTSIDIKOS . PAOK GIA MENA EINAI H MEGALH XARA POU ENOIWSA THN PRWTH FORA POU PATHSA STON NAO . PAOK GIA MENA EINAI IDEA . PAOK GIA MENA EINAI H KLHRONOMIA POU MAS AFHSAN OI PALIOTEROI KAI PREPEI ME KA8E TROPO NA TH SUNEXHSOUME. PAOK GIA MENA EINAI H TRELA POU KOUVALAME OLOI MAS .PAOK GIA MENA EINAI OI PAPPOUDES MAS POU KSERIZOTHIKAN APO TA PATRIA EDAFH ALLA MAZI TOUS EFERAN THN KOULTOURA TOUS . PAOK GIA MENA EINAI OLA AYTA POU PERASAN OI PAPPOUDES MAS MEXRI NA TOYS [APODEXTH? ]H KOINONIA KAI NA MHN TOUS KOITAEI ME MISO MATI SAN NA HTANE KATI ALLO KATWTERO . PAOK GIA MENA EINAI EPANASTASH ANTIDRASH ANYPAKOH . PAOK GIA MENA EINAI PEISMA . PAOK GIA MENA EINAI PERHFANEIA PAOK GIA MENA EINAI NA SUNEXISW NA EIMAI PAOK GIA OLA TA PARAPANW H KARDIA TOY PAOK XTYPAEI KAI STON CANADA NAI RE PAOK

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
SASIR4

Δημοσίευση από SASIR4 »

ΠΑΟΚ για μένα ειναι ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ
chemist

Δημοσίευση από chemist »

Δεν έχω πάει ποτέ στην Τούμπα, δεν έχω ζήσει ποτέ στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω ζήσει ποτέ στο Βορρά. Γεννήθηκα και ζω σ' ένα Κυκλαδονήσι γεμάτο γαύρους και βαζέλια. Στο σχολείο ήμουν πάντα ο περίεργος, ο μόνος Παοκτσής, ο μόνος διαφορετικός, αυτός που δεν ήταν σαν τους άλλους.Στα 24 μου χρόνια έχω δει μόνο 2 κύπελλα και τίποτε άλλο...ούτε καν καλή μπάλα. Αυτά που με έμαθε ο πατέρας μου και αυτά που νιώθω τόσο πιο πολύ ριζώνουν μέσα μου όσο περνάνε τα χρόνια. Και ξέρω το γιατί...Γιατί ποτέ δεν ήμουν και ούτε θα γίνω σαν τους άλλους. Γιατί είμαι ΠΑΟΚ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”