ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η συνέχεια εδώ!
Μεγαλη νίκη!
Όσοι ξανά αναρωτηθείτε γιατί δεν παίζει ο ένας και γιατι ο άλλος καλό θα είναι να το σκεφτείτε!
Ευχαριστουμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγαλη νίκη!
Όσοι ξανά αναρωτηθείτε γιατί δεν παίζει ο ένας και γιατι ο άλλος καλό θα είναι να το σκεφτείτε!
Ευχαριστουμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αντριγια μπες στο παιχνιδι ρε φιλε, θα απογειωθει η ομαδα
Κουλιερακης αλλο λεβελ
Τσαουσης πολυ καλος, δυναμωνει
Κοταρσκι σταθερος
Νταντας αγορι μου μεινε
Σαστρε παρε τον χρονο σου και ξυπνα
Νελσον λιγο να ανεβεις
Ναρει καυλιαρης
Μπραντον πολυ καλος
Κουλιερακης αλλο λεβελ
Τσαουσης πολυ καλος, δυναμωνει
Κοταρσκι σταθερος
Νταντας αγορι μου μεινε
Σαστρε παρε τον χρονο σου και ξυπνα
Νελσον λιγο να ανεβεις
Ναρει καυλιαρης
Μπραντον πολυ καλος
Ουφ παναγια μου πηγατε να μας πεθανετε και θα ηταν κριμα,πολυ κριμα σημερα αν δεν παιρναμε τη νικη, μετα απο μια πολυ καλη εμφανιση μια ,νικη και εμφανιση που θα δωσει ψυχολογια σε ομαδα και κυριως κοσμο...Ναι κατι λειπει,το τι ακριβως ας το βρουν αυτοι που πρεπει,αλλα σημερα μετα απο καιρο θα κοιμηθουμε χαρουμενοι...Ναρει ich liebe dich και παλι...
Πρωτο ημιχρονο εξαιρετικο,αλλα για ακομα μια φορα δεν εξασφαλισαμε διαφορα 2 γκολ οταν ημασταν κατα πολυ ανωτεροι.
Στο δευτερο πεσμενοι,οι αλλαγες δεν βοηθησαν και ειδικα το οτι ο ατρομητος μας σφυροκοπουσε με 10 παικτες προς το τελος,αδιανοητο.
Αγαλμα στον Ναρει και προχωραμε,το crash test θα ειναι με τον σκωλιξ
Στο δευτερο πεσμενοι,οι αλλαγες δεν βοηθησαν και ειδικα το οτι ο ατρομητος μας σφυροκοπουσε με 10 παικτες προς το τελος,αδιανοητο.
Αγαλμα στον Ναρει και προχωραμε,το crash test θα ειναι με τον σκωλιξ
Τι κάναμε πάλι σήμερα ;;;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι κάναμε πάλι σήμερα ;;;;;
Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Καλά κάνουμε και είμαστε αισιόδοξοι, αλλά χαμηλά τη μπάλα, έχουμε ακόμα...
Θα ηταν απιστευτα αδικο να μην κερδιζαμε σημερα. Ακομα ενα γκολ που τρωμε απο ατομικο λαθος.
Συνοπτικα, μακαρι σε ολα τα ματς με τους μικρομεσαιους να δειξουμε τετοια προσηλωση ομαδα και κερκιδα.
Ναρει ΜΒΠ δευτερο σερι ματς. Μπραντον τιμιος. Κριμα που ακυρωθηκε το γκολ του Ολιβειρα γιατι θα ηταν μεγαλο μπουστ στην ψυχολογια του. Αντριγια επαιξε πολυ καλυτερα απο αλλες φορες στα αριστερα. Κουλιερακης και Ιγκασον βραχοι. Ο Τσαουσης εχει τα παντα εκτος απο την πασα, αν το βελτιωσει μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.
Για τον Σαστρε τι να πω πλεον δεν ξερω. Εχει χασει την επαφη με το αθλημα.
ΥΓ. Σφιξαν γροθιες για κανα πενταλεπτο.
Συνοπτικα, μακαρι σε ολα τα ματς με τους μικρομεσαιους να δειξουμε τετοια προσηλωση ομαδα και κερκιδα.
Ναρει ΜΒΠ δευτερο σερι ματς. Μπραντον τιμιος. Κριμα που ακυρωθηκε το γκολ του Ολιβειρα γιατι θα ηταν μεγαλο μπουστ στην ψυχολογια του. Αντριγια επαιξε πολυ καλυτερα απο αλλες φορες στα αριστερα. Κουλιερακης και Ιγκασον βραχοι. Ο Τσαουσης εχει τα παντα εκτος απο την πασα, αν το βελτιωσει μπορει να σταθει στον ΠΑΟΚ.
Για τον Σαστρε τι να πω πλεον δεν ξερω. Εχει χασει την επαφη με το αθλημα.
ΥΓ. Σφιξαν γροθιες για κανα πενταλεπτο.

- ΑποστόληςΑ
ΚΑΙ πέναλτυ
ΚΑΙ αποβολή...
Τζήλο προλαβαίνεις να φύγεις από τη χώρα...
ΚΑΙ αποβολή...

Τζήλο προλαβαίνεις να φύγεις από τη χώρα...
Βαρουχας εκτός τόπου και χρονου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήδη γρασάρουν το σφυρί και το λευκό polo οι υπάλληλοι του χοντρου.
Α ναι και για τον Τζηλο κατι. Ο Τζηλος ηταν και θα ειναι ενας μετριος διαιτητης. Ειναι απιστευτο οτι ο Χατζηισιας δεν εφαγε δευτερη κιτρινη και στο φαουλ στον Μπραντον και στην αγκωνια μετα.
- Montrealiotis
Εδώ, το ματς ήταν στις 14.45, στο προηγούμενο ματς κόντεψε κυριολεκτικά να με πάρει ο ύπνος. Όποτε σήμερα πήρα τα μέτρα μου και ήπια ένα εσπρεσσακι πριν το ματς, αλλά ειλικρινά η ομάδα σήμερα ήταν φοβερή, ενέργεια, τρεξίματα, φάσεις. Μόνο το γκολ μας έλειπε.
Εγώ χόρτασα πάντως.
Υ.Γ. Ρε σύ proedros αδερφέ, ενώ η ομάδα έπαιζε έτσι, εσυ έβρισκες να σχολιάσεις κάθετι μικρό αρνητικό. Ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚτσης, αν δεν ήξερα θα νόμιζα ότι είσαι αλλόθρησκος.
Εγώ χόρτασα πάντως.
Υ.Γ. Ρε σύ proedros αδερφέ, ενώ η ομάδα έπαιζε έτσι, εσυ έβρισκες να σχολιάσεις κάθετι μικρό αρνητικό. Ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚτσης, αν δεν ήξερα θα νόμιζα ότι είσαι αλλόθρησκος.
ΜΕΤΑΛΛΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ η ομάδα!!!!!!!!
Ομάδα που δεν το βάζει κάτω.
Υπάρχει ήδη σφυγμός, 2 ποιοτικές προσθήκες και θα χτίσουμε κάτι καλό.
Τσιμπάτε το μπούλο εχθροί τού ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚάρα ΡΕ!!!!!!
ΥΓ - κάθε φάση υπέρ μας πάει στο VAR, κάθε φάση εναντίον μας δεν πάει. Τεράστια σύμπτωση.
ΥΓ2 - Την επόμενη αγωνιστική αναμένεται ως συνήθως το μεγάλο στήσιμο. Εκεί θα δούμε πόσο μυαλό και κοχόνες έχουν οι καινούργιοι.
Ομάδα που δεν το βάζει κάτω.
Υπάρχει ήδη σφυγμός, 2 ποιοτικές προσθήκες και θα χτίσουμε κάτι καλό.
Τσιμπάτε το μπούλο εχθροί τού ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚάρα ΡΕ!!!!!!
ΥΓ - κάθε φάση υπέρ μας πάει στο VAR, κάθε φάση εναντίον μας δεν πάει. Τεράστια σύμπτωση.
ΥΓ2 - Την επόμενη αγωνιστική αναμένεται ως συνήθως το μεγάλο στήσιμο. Εκεί θα δούμε πόσο μυαλό και κοχόνες έχουν οι καινούργιοι.