ΠΑΟΚ -Γαβρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ -Γαβρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αλλο ενα παιχνίδι που την γλυτωνει κατα λαθος η ο ομαδα του δημοσιου.
Μανωλάς μονίμως φάουλ με τα 2 χέρια για κίτρινη κάρτα αλλά μονίμως γαργαρα. 2 πέναλτυ είδα εγώ γαργάρα. Καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη αλλά μπορούμε πολύ καλύτερα. Πιο όμορφη η πρόκριση στο τηγάνι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΠΑΟΚ -Γαβρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τις αλλαγες ο Μπασι τις κανει;
Μονο 2; Ο Μπισε ηταν πτωμα απο το 15, βαλε και τον Τσολακ ή φρεσκαρε τα χαφ ρε φιλε.
Μονο 2; Ο Μπισε ηταν πτωμα απο το 15, βαλε και τον Τσολακ ή φρεσκαρε τα χαφ ρε φιλε.
-
Εγώ ένα γαμημενο παράπονο έχω από το φορουμ. Για ποιο λόγο σκίζετε την ομάδα ορισμένοι ΠΑΟΚ δεν είστε?! Ο γκεϊ είχε 2 τελικές σε ολο το ματς. Παίξαμε ΠΟΛΥ καλα, η ομάδα έδειξε την ανωτερότητα της παρ ολο που ο γκεϊ έχει ακριβότερη ομάδα, τους έχουμε στο επομενο! Δείξτε λίγο εμπιστοσύνη και αγάπη στην ομάδα μας ρε!
- PAOK_Antarctica
Με διαιτησία 30-70 και έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση.
Θα πω ότι είπα και μετά το ματς με το Άρη.
Ως άλλος ιθαγενής, περιμένω στην σειρά για το καθρεφτάκι που θα μας μοιράσει.
Ως άλλος ιθαγενής, περιμένω στην σειρά για το καθρεφτάκι που θα μας μοιράσει.
-
Εμφανίστηκαν οι απόντες του τετραμήνου των νικών.
1-1 και πρόκριση στο 2ο ημίχρονο
1-1 και πρόκριση στο 2ο ημίχρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Πέμ 21 Απρ 2022, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η εικονα ολης της χρονιας αυτο το ματς. Ενας γαυρος τραγικος και εμεις να μην εχουμε την ατομικη ποιοτητα να το εκμεταλλευτουμε.
ΥΓ Ρε πουστη Παλομπαρινι μια φαση καναν, ουτε καν σουτ δεν ηταν, μεχρι το 90' εικοσι φορες το ειπες.
ΥΓ Ρε πουστη Παλομπαρινι μια φαση καναν, ουτε καν σουτ δεν ηταν, μεχρι το 90' εικοσι φορες το ειπες.
icue έγραψε:Η εικονα ολης της χρονιας αυτο το ματς. Ενας γαυρος τραγικος και εμεις να μην εχουμε την ατομικη ποιοτητα να το εκμεταλλευτουμε.
Ετσι ακριβως. Και η ελλειψη ποιοτητας παντα κοστιζει οταν ειναι κατι να κριθει στις λεπτομερειες
- thomas Murg
Παράπονο το έχω να βρίσκουν εστία τουλάχιστον τα χλιαρά πλασεδάκια του Μπίσε.
-
Ενας αγώνας έμεινε ακόμα για να κλείσει η χρονιά,κερδίζεις έχεις άλλον έναν.
Δεν σκοράρουμε με τίποτα και αυτό θα πρέπει να το λύσουμε του χρόνου με ενέσεις ποιότητας.
Καλό Πάσχα σε όλους...
Δεν σκοράρουμε με τίποτα και αυτό θα πρέπει να το λύσουμε του χρόνου με ενέσεις ποιότητας.
Καλό Πάσχα σε όλους...
5ο ματς χωρίς νίκη (0-1-4) και 3ο ματς χωρίς γκολ.
Στα δε 6 ματς με τον 1ο και 3ο του πρωταθλήματος έχουμε 0-3-3 με γκολ 2 υπέρ και 5 κατά.
Πλέον το στατιστικό δείγμα είναι επαρκές και δείχνει ξεκάθαρα που χωλαίνει η ομάδα.
Όταν ανεβαίνει το επίπεδο η μεσοεπιθετική (κυρίως) ποιότητα δεν αρκεί.
Από την άλλη με τέτοιο ροστερ μπορείς να έχεις και παράπονο;
Ήδη όσα πετύχει είναι υπέρβαση βάση των δυνατοτήτων τους.
Πάμε στο τηγάνι να διεκδικήσουμε την πρόκριση αν και με την εικόνα που βγάζουμε επιθετικά τελευταία δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, πάμε να το παλέψουμε και ότι βγει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα δε 6 ματς με τον 1ο και 3ο του πρωταθλήματος έχουμε 0-3-3 με γκολ 2 υπέρ και 5 κατά.
Πλέον το στατιστικό δείγμα είναι επαρκές και δείχνει ξεκάθαρα που χωλαίνει η ομάδα.
Όταν ανεβαίνει το επίπεδο η μεσοεπιθετική (κυρίως) ποιότητα δεν αρκεί.
Από την άλλη με τέτοιο ροστερ μπορείς να έχεις και παράπονο;
Ήδη όσα πετύχει είναι υπέρβαση βάση των δυνατοτήτων τους.
Πάμε στο τηγάνι να διεκδικήσουμε την πρόκριση αν και με την εικόνα που βγάζουμε επιθετικά τελευταία δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν, πάμε να το παλέψουμε και ότι βγει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk