ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Καλή Χρονιά με το δεξί!
Σημαντική νίκη μετα από τόσες μέρες απραξίας και κομβικες απουσίες.
Υγ: αυτός ο Αναστασίου πόσο κομπλεξαρας καθε φορά με τον ΠΑΟΚ;
Μειώσαμε την διαφορά στους 11 από τον πρώτο. Ερχόμαστε?
Καλυτερος ο ιγκι. Καλός ο Μιχαηλίδης κ για την γκέλα του νομίζω ότι ευθυνη εχει ο Αντρέ. Ζαμπα σε 20 λεπτά μετά από το "χωριό" της Βραζιλίας έδειξε καλυτερος από Μιτριτσα κ μουργκ. Μπράβο του. Καλός ο τσιγγαρας. Μου άρεσε το IQ τσολακ στο γκόλ. Κακιστος μουργκ. Καλυτερος στο δευτερο ο λυρατζης αλλά μπορεί καλυτερα. Μετριοκακος ο αουγκουστο κ επιπέδου Λάμπρου ο Μιτριτσα.
Είδα εξτρεμ και νόμισα ότι παίξαμε μπάλα.. Ακόμα και ο Μιτριτσα έδωσε λίγη κινητικοτητα σήμερα. Ο Ζαμπα αξίζει ευκαιρία. Αντίο Ροντρίγκο. Γιασμιν θα σε μαλώσω...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν μετά τα λαθη του καλοκαιριού,τα κενά στο ροστερ,τους τραυματισμους,τον κορονοιο,τα μοιραια πηγαινε ελα του Γενάρη, καταφέρουμε μεχρι το τέλος της χρονιας και γίνουμε μια ομαδα με εστω δυο τρεις σταθερες στο παιχνιδι της θα μιλαμε για το 8ο θαυμα...Αυτη τη στιγμη παντως καθε εβδομαδα ειναι σαν να μαζευονται για πρώτη φορα...
Πιο καλή από ότι την περιμενα η ομάδα.
Το ότι ο Ζαμπα του ενός χρόνου αποχής και της Β εθνικής Βραζιλίας κάνει σε 20 λεπτά πιο ουσιαστικά πράγματα από ότι ο Μουργκ μαλον δικαιολογεί γιατί η ομάδα ψάχνει εξτρέμ.
Το δίδυμο πάντως Αντριγια - Ζαμπα με ψήνει να αναμενω τι μπορεί να δώσει.
Το ότι ο Ζαμπα του ενός χρόνου αποχής και της Β εθνικής Βραζιλίας κάνει σε 20 λεπτά πιο ουσιαστικά πράγματα από ότι ο Μουργκ μαλον δικαιολογεί γιατί η ομάδα ψάχνει εξτρέμ.
Το δίδυμο πάντως Αντριγια - Ζαμπα με ψήνει να αναμενω τι μπορεί να δώσει.
- thomas Murg
Λύρατζη, γιατί ήταν καλός αμυντικά και έδωσε και το παρόν επιθετικά. Μας γλύτωσε κι από κηδεία στη φάση που έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.
Το κοράκι πολύ κακό. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά σφύριζε συνεχώς μην αφήνοντας το παιχνίδι να κυλήσει. Οι πλαϊνοί καλοί στα οφσάιντ αλλά νομίζω έχασαν κανά δυο πλάγια.
Το κοράκι πολύ κακό. Δεν έκανε το μεγάλο λάθος αλλά σφύριζε συνεχώς μην αφήνοντας το παιχνίδι να κυλήσει. Οι πλαϊνοί καλοί στα οφσάιντ αλλά νομίζω έχασαν κανά δυο πλάγια.
Συνήθως λέει χοντράδες με εμάς, σήμερα όχι από ότι είδαMitsospaoki4 έγραψε:Καλή Χρονιά με το δεξί!
-
+1 για Λέο. Παίξε τη μπάλα που ξέρεις ρε τσόγλανε.
- ΑποστόληςΑ
Το χειρότερο παιχνίδι του Μουργκ.
Κακός ο Μιτρισα
Κάτω του μετρίου ο Ντουγκλας
Μέτριος ο Σφι
Καλός ο Τσιγγάρας
Πολύ καλός ο Κούρτιτς
Καλή η άμυνα, καλύτερος απ' ό,τι περίμενα ο Λύρα.
Άφησε υποσχέσεις ο Ζαμπά.
Κακός ο Μιτρισα
Κάτω του μετρίου ο Ντουγκλας
Μέτριος ο Σφι
Καλός ο Τσιγγάρας
Πολύ καλός ο Κούρτιτς
Καλή η άμυνα, καλύτερος απ' ό,τι περίμενα ο Λύρα.
Άφησε υποσχέσεις ο Ζαμπά.
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι ο Ζαμπα με 3 προπονησεις και σε 20 λεπτα εχει κανει ηδη περισσοτερα πραγματα απο οτι εχει κανει ο Μουργκ εξι μηνες.
Συγκινητικός ο πανηγυρισμός Ζαμπά, καλή του τύχη από δω και μπρος και πιο μαλωμένος να είναι. Με διάθεση ο Τσόλακ, κατάφερε κι έσωσε τη φάση που φάνηκε να έχανε ώστε να μπει αμέσως μετά το γκολ. Μακάρι να πάρει τις ευκαιρίες του πιο ορθολογικά απ' ότι όταν κάποιος τον έκοψε πρόωρα και πλήρως μεροληπτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Τετ 12 Ιαν 2022, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καναμε επιτυχημενο ποδαρικο στο 2022, δεν βγαλαμε ματια με την εμφανιση μας αλλα πηραμε τους πολυτιμους τρεις βαθμους σε ενα ματς το οποιο θα ξεχαστει γρηγορα.
Ακολουθουνε μαζεμενα πολλα παιχνιδια και θα φανει συντομα εαν εχουμε φτιαξει το μεταλλο μεγαλης ομαδας μετα απο μια σειρα απο νικηφορα αποτελεσματα.
Το Σαββατο το επομενο τριποντο εναντιον του ΟΦΗ ο οποιος θα ειναι ποιοτικα πιο ισχυρος αντιπαλος απο τον Παναιτωλικο.
Ακολουθουνε μαζεμενα πολλα παιχνιδια και θα φανει συντομα εαν εχουμε φτιαξει το μεταλλο μεγαλης ομαδας μετα απο μια σειρα απο νικηφορα αποτελεσματα.
Το Σαββατο το επομενο τριποντο εναντιον του ΟΦΗ ο οποιος θα ειναι ποιοτικα πιο ισχυρος αντιπαλος απο τον Παναιτωλικο.