ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 4-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης 4-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Κρίσιμη η αλλαγη του Λισγαρα. Ανέπνευσε το φορ μας. Άδειασε η άμυνα τους.
Τρίποντο ουσίας, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρίποντο ουσίας, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδα το τελευταιο μισαωρο. Μακαρι να ξεμπουκωσουμε απο δω και περα.
Νίκη που έπρεπε να κατακτηθεί.
Ψήφισα Αντριγια. Η λέξη που χαρακτηρίζει αυτόν τον παίκτη είναι αυταπάρνηση. Είναι πραγματικά παντού!!!
Πάμε για τα δύο επόμενα πάρα πολύ μεγάλα ματς που ίσως καθορίσουν τους στόχους για φέτος.
Ψήφισα Αντριγια. Η λέξη που χαρακτηρίζει αυτόν τον παίκτη είναι αυταπάρνηση. Είναι πραγματικά παντού!!!
Πάμε για τα δύο επόμενα πάρα πολύ μεγάλα ματς που ίσως καθορίσουν τους στόχους για φέτος.
δεν ξεχώρισα κάποιον. Ψήφισα Μπίσεσβαρ επειδή πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες.
Έχει κουράσει αυτό το ''αναζητώ συνεχώς τον Μπίσεσβαρ''.
Ιδίως τώρα, που επέστρεψε ο Καντούρης, πρέπει ο Μπίσε να παίζει κέντρο, ώστε να μην πάει μονόπατα το παιχνίδι μας.
Με Μπίσε στο κέντρο, θα μπορεί το παιχνίδι να μοιράζεται και δεξιά και αριστερά, ώστε να ενεργοποιηθεί και ο Ζίβκο.
Έχει κουράσει αυτό το ''αναζητώ συνεχώς τον Μπίσεσβαρ''.
Ιδίως τώρα, που επέστρεψε ο Καντούρης, πρέπει ο Μπίσε να παίζει κέντρο, ώστε να μην πάει μονόπατα το παιχνίδι μας.
Με Μπίσε στο κέντρο, θα μπορεί το παιχνίδι να μοιράζεται και δεξιά και αριστερά, ώστε να ενεργοποιηθεί και ο Ζίβκο.
Σε ανοιχτους χωρους η απουσια χαρακτηριστικων στην επιθεση δεν φαινεται γιατι την καλυπτει η δουλεια του Ραζβαν με το εξαιρετικο πασινγκ γκειμ στο επιθετικο τρανζισιον.Απεναντι σε κλειστες αμυνες η απουσια επιτελικου κανει μπαμ.Κραταμε το ομορφο τελειωμα μετα απο καιρο του Πολωνου και ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια.Αναγκαστικα φετος με τα κενα ,αλλα και τα προβληματα τραυματισμων, παμε παιχνιδι με παιχνιδι.Καπως ετσι αφου νικησαμε και τελικα ευκολα,χαμογελαμε και παμε παρακατω...
Ανάμικτα συναισθήματα
Είναι προφανές πως πάσχουμε σε δύναμη στην επίθεση, λείπουν στοιχεία και σε άλλες θέσεις, δεξί μπακ, δεκάρι.
Το ματς κανονικά ήταν για 2-0.
Είναι γελοίο να τρώμε τόσο εύκολα γκολ. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λισγάρα αφαίρεσε πολλή από την αμυντική τους συνοχή, ήταν πολύ συμπαγής ο Απόλλωνας.
Δεν μου άρεσε ο Καντουρί, παρότι συνέβαλε στο δεύτερο γκολ.
Δε μου άρεσε ο Τειλορ
Δε μου άρεσε ο Ζίφκοβιτς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Δε μου άρεσαν οι αρκετές λάθος μπαλιές του Κούρτιτς στο λίγο χρόνο που έπαιξε
Δε μου άρεσε ο Βαρέλα και ειδικά οι άθλιες συνεργασίες του με Τειλορ.
Δε μου αρέσουν γενικά οι φορ μας. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Σε όλα τα ματς με παίκτη λιγότερο παίζουμε.
Α! Φοβερό αυτό που άνοιξε η 4 και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από την πίεση της κερκίδας.
Είναι προφανές πως πάσχουμε σε δύναμη στην επίθεση, λείπουν στοιχεία και σε άλλες θέσεις, δεξί μπακ, δεκάρι.
Το ματς κανονικά ήταν για 2-0.
Είναι γελοίο να τρώμε τόσο εύκολα γκολ. Σίγουρα ο τραυματισμός του Λισγάρα αφαίρεσε πολλή από την αμυντική τους συνοχή, ήταν πολύ συμπαγής ο Απόλλωνας.
Δεν μου άρεσε ο Καντουρί, παρότι συνέβαλε στο δεύτερο γκολ.
Δε μου άρεσε ο Τειλορ
Δε μου άρεσε ο Ζίφκοβιτς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Δε μου άρεσαν οι αρκετές λάθος μπαλιές του Κούρτιτς στο λίγο χρόνο που έπαιξε
Δε μου άρεσε ο Βαρέλα και ειδικά οι άθλιες συνεργασίες του με Τειλορ.
Δε μου αρέσουν γενικά οι φορ μας. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Σε όλα τα ματς με παίκτη λιγότερο παίζουμε.
Α! Φοβερό αυτό που άνοιξε η 4 και δεν άλλαξε απολύτως τίποτα από την πίεση της κερκίδας.
Μπράβο στην ομάδα!
Να βρούμε ένα ρυθμό με το μαγικό 1-0 από δω και μπρος.
Να βρούμε ένα ρυθμό με το μαγικό 1-0 από δω και μπρος.
- navigator11
Μόνο εγώ ρε σεις έχω κολλήσει τόσο άσχημα στο 4-4 με Βόλο και χαίρομαι δυσανάλογα τις νίκες της ομάδας από τότε και μετά;; Μπράβο για τη νίκη. Στο 1-1, ψέματα να πω, το φοβήθηκε το μάτι μου το παιχνίδι. Βάλε και το σωστά ακυρωθέν γκολ του Ομάρ ...
Μπραβο για την ομαδα και τη νικη.
Για αλλη μια φορα θα γινει κριτικη της ομαδας
ασχετως αποτελεσματος.
Η ομαδα με μια απλη καλη εμφανιση κερδισε 4-1.
Αυτο δειχνει πολλα.
Μια φαση οι αντιπαλοι ενα γκολ.
Και αυτο δειχνει κατι θετικο αλλα και
κατι αρνητικο καθοσον το πρωταθλημα
το δινει η αμυνα οπως εχω γραψει πολλες φορες.
Η επιστροφη Ελ Καντουρι μεγαλη υποθεση.
Αν και απλα καλος σημερα και με ελλιπη τελειωματα
και πασες, ωστοσο η ποιοτητα του δινει μεγαλη ανασα μπροστα.
Ο Κουρτιτς επεστρεψε και ηταν σαν να μην ελλειψε.
Μεγαλη ποιοτητα. Μαζι με Ελ Καντουρι θα αποτελουσαν το
καλυτερο διδυμο αμυντικων χαφ στην Ελλαδα, αν
επιτελους αξιωθω να ζησω να δω εστω και μετα απο 4,5 χρονια
τον Ελ Καντουρι στη θεση του(οκταρι δηλαδη).
Κορυφαιος Μπισε. Παιχτης ορχηστρα και ουσιας εβγαλε
ανετα 80 ποιοτικα λεπτα. Σχεδον ισαξιος Ζιφκοβιτς
με μεγαλη ποιοτητα στις πασες, ετρεξε και οργωσε ολο το γηπεδο.
Αουγκουστο χανεται στο εξι. Μπραβο στον Μιχαηλιδη που αρχιζει
και αποτελει σοβαρη λυση σε μια θεση που οπως ειχα γραψει απο το
καλοκαιρι πασχουμε πολυ και μαζι με τον τερματοφυλακα
που ευτυχως εχει αναγεννηθει δινει το πρωταθλημα.
Οπως ειπαμε οτι ο Λουτσεσκου μπαμπας και γιος
μας στειλαν τον Σιντκλευ και μπραβο τους
να πουμε και το αντιθετο για να ειμαστε αντικειμενικοι
για τους Τειλορ Μιτριτσα. Τειλορ αμυντικα ειναι προβλημα.
Λαθος και παλι απο Λουτσεσκου η χρησιμοποιηση του
απο τη στιγμη που υπαρχει ο Ροντριγκο που με Λουτσεσκου ειναι πολυ καλυτερος.
Σφιντερσκι πετυχε σεντερφορισιο γκολ αν και σε δευτερο
χρονο, αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες ειναι
μονο για αλλαγη. Ανυπαρκτος επι 65 λεπτα.
Ακπομ εστω και σε μετρια μερα ειναι καλυτερος
απο τον καλο Σφιντερσκι. Και εχει δειξει οτι ανεβαινει.
Ο συμπαθης και αξιολογος Καρολ που δουλευει
οπως εχω ξαναπει πρεπει να εχει φοβερο μανατζερ.....
Τιποτε αλλο. Ακπομ για βασικος για να παιρνει παιχνιδια και
να ανεβαινει μεχρι να γυρισει με το καλο ο Ολιβειρα.
Προσωπικα πιστευω περισσοτερο απο ολους στον Ακπομ.
Για αλλη μια φορα θα γινει κριτικη της ομαδας
ασχετως αποτελεσματος.
Η ομαδα με μια απλη καλη εμφανιση κερδισε 4-1.
Αυτο δειχνει πολλα.
Μια φαση οι αντιπαλοι ενα γκολ.
Και αυτο δειχνει κατι θετικο αλλα και
κατι αρνητικο καθοσον το πρωταθλημα
το δινει η αμυνα οπως εχω γραψει πολλες φορες.
Η επιστροφη Ελ Καντουρι μεγαλη υποθεση.
Αν και απλα καλος σημερα και με ελλιπη τελειωματα
και πασες, ωστοσο η ποιοτητα του δινει μεγαλη ανασα μπροστα.
Ο Κουρτιτς επεστρεψε και ηταν σαν να μην ελλειψε.
Μεγαλη ποιοτητα. Μαζι με Ελ Καντουρι θα αποτελουσαν το
καλυτερο διδυμο αμυντικων χαφ στην Ελλαδα, αν
επιτελους αξιωθω να ζησω να δω εστω και μετα απο 4,5 χρονια
τον Ελ Καντουρι στη θεση του(οκταρι δηλαδη).
Κορυφαιος Μπισε. Παιχτης ορχηστρα και ουσιας εβγαλε
ανετα 80 ποιοτικα λεπτα. Σχεδον ισαξιος Ζιφκοβιτς
με μεγαλη ποιοτητα στις πασες, ετρεξε και οργωσε ολο το γηπεδο.
Αουγκουστο χανεται στο εξι. Μπραβο στον Μιχαηλιδη που αρχιζει
και αποτελει σοβαρη λυση σε μια θεση που οπως ειχα γραψει απο το
καλοκαιρι πασχουμε πολυ και μαζι με τον τερματοφυλακα
που ευτυχως εχει αναγεννηθει δινει το πρωταθλημα.
Οπως ειπαμε οτι ο Λουτσεσκου μπαμπας και γιος
μας στειλαν τον Σιντκλευ και μπραβο τους
να πουμε και το αντιθετο για να ειμαστε αντικειμενικοι
για τους Τειλορ Μιτριτσα. Τειλορ αμυντικα ειναι προβλημα.
Λαθος και παλι απο Λουτσεσκου η χρησιμοποιηση του
απο τη στιγμη που υπαρχει ο Ροντριγκο που με Λουτσεσκου ειναι πολυ καλυτερος.
Σφιντερσκι πετυχε σεντερφορισιο γκολ αν και σε δευτερο
χρονο, αλλα οπως εχω γραψει πολλες φορες ειναι
μονο για αλλαγη. Ανυπαρκτος επι 65 λεπτα.
Ακπομ εστω και σε μετρια μερα ειναι καλυτερος
απο τον καλο Σφιντερσκι. Και εχει δειξει οτι ανεβαινει.
Ο συμπαθης και αξιολογος Καρολ που δουλευει
οπως εχω ξαναπει πρεπει να εχει φοβερο μανατζερ.....
Τιποτε αλλο. Ακπομ για βασικος για να παιρνει παιχνιδια και
να ανεβαινει μεχρι να γυρισει με το καλο ο Ολιβειρα.
Προσωπικα πιστευω περισσοτερο απο ολους στον Ακπομ.
-
- Επικοινωνία:
Ευτυχώς νίκη και μάλιστα ευρεία απέναντι στους πεσόντες του Απόλλωνα (ζήτημα να είδαμε μισή ώρα ποδόσφαιρο),τον εντεταλμένο Κουτσιαυτη(έπνιξε δύο πεναλτακια,ένα σε κάθε ημίχρονο και άφηνε τους φιλοξενούμενους να παίζουν ξύλο ατιμώρητα) και τον ....Taylor(εύχομαι να αποδεσμευτεί από Ιανουάριο. Το χειρότερο δεξί μπακ της ιστορίας μας.Ακομα και ο Indii καλύτερος ηταν)Κορυφαίοι για εμένα Zivkovic και El Kaddouri.Πολύ καλοί οι Μιχαηλίδης και Biseswar.Συνεχίζουμε με δύο πολύ δύσκολους αγώνες που αν τους κερδίσουμε μπαίνουμε για τα καλά στο κόλπο των στόχων μας(1η θέση στον όμιλο και απόσταση αναπνοής από κορυφή)Πάμε ομαδάρα. Πιστέψτε το
Καλή εμφάνιση στο β΄ και νίκη σε ένα δύσκολο για μας γήπεδο.
Ψήφισα τον Μιχαηλίδη και για την γκολάρα που πέτυχε, αλλά και γιατί κάποιοι εδώ μέσα τον αδικούσαν και τον ήθελαν για μεταγραφή σε Λαμία και Παναιτωλικό. Το παιδί πρέπει να ψηθεί κι άλλο και ας κάνει λάθη, έχει τεράστια προσόντα και όταν θα έχει δίπλα του ένα κεντρικό αμυντικό τύπου Κοντρέρας ας πούμε ή Ίγκι- σε καλές μέρες θα αποτελέσει βράχο στην άμυνα. Και έχει το προσόν να βγάζει πολύ καλά την μπάλα μπροστά. Μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε στα επίσημα παιχνίδια σε τριάδα στο κέντρο άμυνας και έπρεπε να προσαρμοστεί μετά στους δύο.
Αλλά κορυφαίοι Μπίσε που πήρε πρωτοβουλίες μέχρι το 60΄, Καντουρί και ο Αντρέας στο β¨.
Δυο-τρεις μεταγραφές σε καίριες θέσεις ρε παιδιά, βλέπουμε όλοι που και έχουμε δυνατότητες και για πρωτιά. Δυστυχώς μας κόστισαν μέχρι τώρα ακριβά τα λάθη στον σχεδιασμό, γιατί ο γαύρος είναι πολύ κατώτερος από την ομάδα που είχε τα δύο-τρία προηγούμενα χρόνια. Δεν χωράνε απώλειες μέχρι τα Χριστούγεννα, δυστυχώς.
Με καίει η αμυντική λειτουργία για το βράδυ της Πέμπτης γιατί θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με πολύ καλούς αυτοματισμούς μπροστά και να μην μας ξεγελάσει το διπλό της Κοπεγχάγης, εκτός και αν μείνουν από το 10΄ με παίκτη λιγότερο και πάλι. Θέλει προσοχή και υπομονή το παιχνίδι. Να πάρουμε τη νίκη που σημαίνει σίγουρη πρόκριση και πρώτη θέση με άλλους δύο πόντους στα επόμενα δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε την ευκαιρία, να μην κλωτσήσουμε την καρδάρα όπως πέρσι.
Ψήφισα τον Μιχαηλίδη και για την γκολάρα που πέτυχε, αλλά και γιατί κάποιοι εδώ μέσα τον αδικούσαν και τον ήθελαν για μεταγραφή σε Λαμία και Παναιτωλικό. Το παιδί πρέπει να ψηθεί κι άλλο και ας κάνει λάθη, έχει τεράστια προσόντα και όταν θα έχει δίπλα του ένα κεντρικό αμυντικό τύπου Κοντρέρας ας πούμε ή Ίγκι- σε καλές μέρες θα αποτελέσει βράχο στην άμυνα. Και έχει το προσόν να βγάζει πολύ καλά την μπάλα μπροστά. Μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε στα επίσημα παιχνίδια σε τριάδα στο κέντρο άμυνας και έπρεπε να προσαρμοστεί μετά στους δύο.
Αλλά κορυφαίοι Μπίσε που πήρε πρωτοβουλίες μέχρι το 60΄, Καντουρί και ο Αντρέας στο β¨.
Δυο-τρεις μεταγραφές σε καίριες θέσεις ρε παιδιά, βλέπουμε όλοι που και έχουμε δυνατότητες και για πρωτιά. Δυστυχώς μας κόστισαν μέχρι τώρα ακριβά τα λάθη στον σχεδιασμό, γιατί ο γαύρος είναι πολύ κατώτερος από την ομάδα που είχε τα δύο-τρία προηγούμενα χρόνια. Δεν χωράνε απώλειες μέχρι τα Χριστούγεννα, δυστυχώς.
Με καίει η αμυντική λειτουργία για το βράδυ της Πέμπτης γιατί θα έχουμε απέναντί μας μια ομάδα με πολύ καλούς αυτοματισμούς μπροστά και να μην μας ξεγελάσει το διπλό της Κοπεγχάγης, εκτός και αν μείνουν από το 10΄ με παίκτη λιγότερο και πάλι. Θέλει προσοχή και υπομονή το παιχνίδι. Να πάρουμε τη νίκη που σημαίνει σίγουρη πρόκριση και πρώτη θέση με άλλους δύο πόντους στα επόμενα δύο παιχνίδια. Να μην πετάξουμε την ευκαιρία, να μην κλωτσήσουμε την καρδάρα όπως πέρσι.
Τέτοιο θηλυκό μυαλό σαν του Λουτσεσκου να γεννάει συνέχεια δεν υπάρχει... Απλά άλλαξε τον Μπισε με τον Καντουρι θέση και ξεκλείδωσε την άμυνα του Απόλλωνα...Ο Καντουρι ήρθε και λίγο πιο κοντά με τον Μπισε, δεν έπαιξε στον ασβέστη, συνδυάστηκε η τετράδα Καντουρι Μπισε σβαροβσκι και αντριγια και... τέλος.. Στο πρώτο ο Μπισε ήταν τραβηγμενος στα άκρα και καθώς δεν έπαιρνε τα οβερλαπ από τον Βιέρι ήταν απελπιστικά μόνος και κλεισμένος από δύο.
Έχω γράψει ότι δεν γίνεται να παίζεις 442 με ακραία μπακ που δεν ανεβαίνουν. Ο Βιέρι μπορεί να περνάει την σέντρα αλλά για το ακραίο μπακ δεν έχει νόημα να περνάει την σέντρα με την αντίπαλη ομάδα στημένη. Θα πρέπει να τρέχει τόσο ώστε να βγαίνει στην πλάτη η να κάνει το οβερλαπ στον ακραίο. Από την άλλη πλευρά, ο ράφτης όχι μόνο δεν είναι μπακ, αλλά δεν συντονίζεται και με τον ζιφκοβιτς, που σήμερα του έσπασε και τα νεύρα... Έτσι πολλές φορές ο οντριγια από μόνος του ερχόταν στα αριστερά προκειμένου να συνδυαστεί με τους ... καλλιτέχνες Μπισε και Καντουρι.
Τέλος, όταν μπήκε ο κουρτιτς καταλάβαμε όλοι ότι τζάμπα χάσαμε τουλάχιστον τρεις βαθμούς, κράτησε τον ρυθμο, έδωσε το μέτρο, έριξε και κάνα δυο μπινελικια....
Έχω γράψει ότι δεν γίνεται να παίζεις 442 με ακραία μπακ που δεν ανεβαίνουν. Ο Βιέρι μπορεί να περνάει την σέντρα αλλά για το ακραίο μπακ δεν έχει νόημα να περνάει την σέντρα με την αντίπαλη ομάδα στημένη. Θα πρέπει να τρέχει τόσο ώστε να βγαίνει στην πλάτη η να κάνει το οβερλαπ στον ακραίο. Από την άλλη πλευρά, ο ράφτης όχι μόνο δεν είναι μπακ, αλλά δεν συντονίζεται και με τον ζιφκοβιτς, που σήμερα του έσπασε και τα νεύρα... Έτσι πολλές φορές ο οντριγια από μόνος του ερχόταν στα αριστερά προκειμένου να συνδυαστεί με τους ... καλλιτέχνες Μπισε και Καντουρι.
Τέλος, όταν μπήκε ο κουρτιτς καταλάβαμε όλοι ότι τζάμπα χάσαμε τουλάχιστον τρεις βαθμούς, κράτησε τον ρυθμο, έδωσε το μέτρο, έριξε και κάνα δυο μπινελικια....
Ανακοίνωση για τη διαιτησία έβγαλε ο Απόλλων!!! Έλεος.
Επιστροφή στις νίκες και με ωραία εμφάνιση.
Πολύ ορεξάτος ο Ζίβκοβιτς και φρέσκος, μάρκαρε, έτρεχε παντού. Μεγάλο κέρδος φέτος ο Μιχαϊλίδης, και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η ομάδα είχε κανονική 11άδα με την επιστροφή του Καντουρί και Κούρτις.
Πολύ ορεξάτος ο Ζίβκοβιτς και φρέσκος, μάρκαρε, έτρεχε παντού. Μεγάλο κέρδος φέτος ο Μιχαϊλίδης, και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Η ομάδα είχε κανονική 11άδα με την επιστροφή του Καντουρί και Κούρτις.