Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Adamandad » Τρί 15 Απρ 2025, 17:31

Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.
Adamandad

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τρί 15 Απρ 2025, 18:32

Αν για κάποιο λόγο η ΠΑΕ νομίζει ότι δεν μπορεί χωρίς τους αξιοπρεπείς ασπρόμαυρους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ*, ή ακόμα χειρότερα, τους φοβάται, τότε μιλάμε για μια πάρα πολύ ευαίσθητη, επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά, ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του ΠΑΟΚ και νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από οποιονδήποτε δημοσιογράφο, μπορεί να αφήσει την καρέκλα του σε κάποιον που δεν θα φοβηθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ευρωπαϊκή ομάδα με υπόσταση.

*κάπου εδώ έκανα εμετό μέσα στο στόμα μου, τον κατάπια, εκείνος έκανε εμετό στο στομάχι μου, αλλά συνέχισα
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τρί 15 Απρ 2025, 18:56

Adamandad έγραψε:Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.

δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Η υπογράμμιση δική μου.
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευσηαπό billagorn » Τετ 16 Απρ 2025, 08:53

Adamandad έγραψε:Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.

Προσυπογράφω κι εγω

Υγ Extrasport 103fm? Τι μου θύμισες... Εκεί νομίζω είχε κάτι βράδια μια καμένη εκπομπή με Σωτηροπουλο-Παπαδομανωλακη, που έβγαινε κι ένας μπάρμπας ονόματι Πρόεδρος κι έλεγε ιστορίες για αγρίους, άσχετες με ποδόσφαιρο
billagorn

Δημοσίευσηαπό aivas19 » Πέμ 17 Απρ 2025, 05:40

Καλα βγαλαν και πρωην στρατηγο φιλαθλο της ομαδος να μιλησει για τον Λουτσεσκου; Ρε τι «εμμονη» ειναι αυτη (plot twist)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευσηαπό tasso85 » Πέμ 17 Απρ 2025, 08:54

οτι υπαλληλος στο Παλατακι ακουει το σιχαμερο καραφλο βρωμοσκουληκο που ειναι πρωτα αντιΠΑΟΚ και μετα οτιδηποτε αλλο τι να πει κανεις
tasso85

Δημοσίευσηαπό Patron » Πέμ 24 Απρ 2025, 19:57

Γιατί τόσο hype για αυτόν το Παντελή Διαμαντόπουλο κ τους μπεταραδες; Παρεμπιπτόντως πως αυτοί έγιναν παράγοντες ενημέρωσης; Ποιος τους τα χώνει;
Patron

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Πέμ 24 Απρ 2025, 22:20

o Διαμαντόπουλος γουστάρει τον Λουτσέσκου.

οι μπεταράδες έχουν χορηγό στοιχηματική
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης