Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.
- Μπαρκαρούτσος
Αν για κάποιο λόγο η ΠΑΕ νομίζει ότι δεν μπορεί χωρίς τους αξιοπρεπείς ασπρόμαυρους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ*, ή ακόμα χειρότερα, τους φοβάται, τότε μιλάμε για μια πάρα πολύ ευαίσθητη, επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά, ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του ΠΑΟΚ και νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από οποιονδήποτε δημοσιογράφο, μπορεί να αφήσει την καρέκλα του σε κάποιον που δεν θα φοβηθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ευρωπαϊκή ομάδα με υπόσταση.
*κάπου εδώ έκανα εμετό μέσα στο στόμα μου, τον κατάπια, εκείνος έκανε εμετό στο στομάχι μου, αλλά συνέχισα
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του ΠΑΟΚ και νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από οποιονδήποτε δημοσιογράφο, μπορεί να αφήσει την καρέκλα του σε κάποιον που δεν θα φοβηθεί να κάνει τον ΠΑΟΚ ευρωπαϊκή ομάδα με υπόσταση.
*κάπου εδώ έκανα εμετό μέσα στο στόμα μου, τον κατάπια, εκείνος έκανε εμετό στο στομάχι μου, αλλά συνέχισα
δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Η υπογράμμιση δική μου.Adamandad έγραψε:Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.
Προσυπογράφω κι εγωAdamandad έγραψε:Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα να αντιλαμβάνομαι μιζέρια και μία διάθεση να μη φύγει ο ΠΑΟΚ από τα μέτρα τους. Έπειτα, και με βοήθεια από το PAOKMANIA, κατάλαβα και περισσότερα. Τους έχω κόψει όλους εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Με ενόχλησε όταν πήγα στο παλατάκι να βγάλω διαρκείας και ο υπάλληλος στο γραφείο άκουγε τον φαλακροκόρακα. Τον είπα ότι αυτοί είναι εχθροί του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ακούγονται εδώ μέσα. Με έγραψε κανονικότατα. Με ενόχλησε περισσότερο που η ταινία του PAOKTV για το απίστευτο πρωτάθλημα ξεκινάει με τους ραδιοφωνατζήδες. Νομίζω δεν έχουμε αντιληφθεί συνολικά σαν οργανισμός τι φίδι τρέφουμε στον κόρφο μας.
Υγ Extrasport 103fm? Τι μου θύμισες... Εκεί νομίζω είχε κάτι βράδια μια καμένη εκπομπή με Σωτηροπουλο-Παπαδομανωλακη, που έβγαινε κι ένας μπάρμπας ονόματι Πρόεδρος κι έλεγε ιστορίες για αγρίους, άσχετες με ποδόσφαιρο
οτι υπαλληλος στο Παλατακι ακουει το σιχαμερο καραφλο βρωμοσκουληκο που ειναι πρωτα αντιΠΑΟΚ και μετα οτιδηποτε αλλο τι να πει κανεις
Γιατί τόσο hype για αυτόν το Παντελή Διαμαντόπουλο κ τους μπεταραδες; Παρεμπιπτόντως πως αυτοί έγιναν παράγοντες ενημέρωσης; Ποιος τους τα χώνει;
o Διαμαντόπουλος γουστάρει τον Λουτσέσκου.
οι μπεταράδες έχουν χορηγό στοιχηματική
οι μπεταράδες έχουν χορηγό στοιχηματική
Αρμόδιος δεν είμαι, αλλά πιστεύω ότι οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών στα τόπικ "Ιβάν Σαββίδης", "Ραζβάν Λουτσέσκου", "Μεταγραφές", "Προπονητικό Θέρμης" και "Γιάννης Κωνσταντέλιας" πρέπει να μεταφερθούν εδώ.
Για τους μπεταραδες είναι πραγματικά ανεξήγητο. Δεν αντέχω ούτε 2 λεπτά. Γλοιώδεις χάχες.
Ο Διαμαντόπουλος είναι χρονια στο γαύρο-ρεπορτάζ/αρθρογραφία και ήταν από την αρχή του sport24.
Aλλα μάλλον τα έσπασαν και άλλαξε μαγαζί.
Μετά από μια συνέντευξη με τον Ραζβάν το παίζει (η και είναι, δεν ξέρω) μεγάλος θαυμαστής και φίλος του.
Ο Διαμαντόπουλος είναι χρονια στο γαύρο-ρεπορτάζ/αρθρογραφία και ήταν από την αρχή του sport24.
Aλλα μάλλον τα έσπασαν και άλλαξε μαγαζί.
Μετά από μια συνέντευξη με τον Ραζβάν το παίζει (η και είναι, δεν ξέρω) μεγάλος θαυμαστής και φίλος του.
Μετά από το πλυντήριο Κομίνη, απορώ πως υπάρχουν Παοκτσηδες που τους βλέπουν ακόμα.
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 25 times
To ανεβάζω και εδώ γιατί το θεωρώ σημαντικό θέμα:
Ένα κείμενο μου για την κατάσταση με τα ΜΜΕ που έγινε ακόμα πιο εμφανής στην κρίση που βιώσαμε αυτές τις μέρες
https://www.paokmania.gr/blog/253926-lathos-toy-paok-me-ta-mme-kai-lathos-ton-mme-me-ton-paok
Ένα κείμενο μου για την κατάσταση με τα ΜΜΕ που έγινε ακόμα πιο εμφανής στην κρίση που βιώσαμε αυτές τις μέρες
https://www.paokmania.gr/blog/253926-lathos-toy-paok-me-ta-mme-kai-lathos-ton-mme-me-ton-paok
Σωστό το άρθρο, τα αυτονόητα λέει. Έχει ευθύνη η Π.Α.Ε., όμως την κύρια ευθύνη φέρει ο οπαδός, αυτός πρέπει να τους απομονώσει, δεν το έκανε τόσο χρόνια και αν δεν το κάνει και τώρα κακό του κεφαλιού του.
Κατά τη γνώμη μου λείπει η αναφορά σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα επιρροής Σαββίδη, που ενώ εδώ και καιρό είναι άφαντη από την καθημερινότητα του Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις άρχισε τα άρθρα κατά ρυπάς. Με κορυφαίο το «Ο Ιβάν και οι Κατσαρήδες» και μέσα να γράφει κάτι που δεν πρόκειται να ξεγράψει ποτέ:
Κατά τη γνώμη μου λείπει η αναφορά σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα επιρροής Σαββίδη, που ενώ εδώ και καιρό είναι άφαντη από την καθημερινότητα του Π.Α.Ο.Κ., με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις άρχισε τα άρθρα κατά ρυπάς. Με κορυφαίο το «Ο Ιβάν και οι Κατσαρήδες» και μέσα να γράφει κάτι που δεν πρόκειται να ξεγράψει ποτέ:
Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν. Τελεία.
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 25 times
Τι να γράψω φίλε μέσα, το αυτονόητο; Σελίδα που έχει συσχετιστεί με τον Σαββίδη (δεν ξέρουμε ακριβώς τι παίζει εκεί τώρα που μιλάμε), γράφει υπέρ του Σαββίδη; Αυτό είναι αυτονόητο και στην κρίση του κόσμου, και τουλάχιστον δεν κάνει καθημερινό πόλεμο εναντίον κανενός (τουλάχιστον οχι φανερό με ψέμματα σε καθημερινή βάση κλπ).
Αλλο πράγμα θίγω στο άρθρο, πολύ πιο άμεσο, ξεκάθαρο, επίπονο για τον ΠΑΟΚ
Αλλο πράγμα θίγω στο άρθρο, πολύ πιο άμεσο, ξεκάθαρο, επίπονο για τον ΠΑΟΚ
Αυγενακη.....ολα εδω πληρωνονται!!!!!!!
Σου ευχομαι απο καρδιας....να μην καταστραφεις μονο σαν πολιτικος αλλα και σαν ανθρωπος!!!
Σου ευχομαι απο καρδιας....να μην καταστραφεις μονο σαν πολιτικος αλλα και σαν ανθρωπος!!!