Γιάννης Πεχλιβάνης
Kati liga
Απ' ότι ξέρω το παιδί παίζει δεξί χαφ, είναι 1.81, 78 κιλά, 1988 είναι γεννημένος και ξεκίνησε την καριέρα του απο τους ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ.
Αυτά τα λιγα ξέρω. Πιστεύω να παίξει τώρα στο τέλος να μας δείξει τα προσόντα του γιατί πάνω σε αυτά τα παιδιά πρέπει να στηριχτούμε και όχι στα παλτά που έρχονται απο εξωτερικό..
Αυτά τα λιγα ξέρω. Πιστεύω να παίξει τώρα στο τέλος να μας δείξει τα προσόντα του γιατί πάνω σε αυτά τα παιδιά πρέπει να στηριχτούμε και όχι στα παλτά που έρχονται απο εξωτερικό..
Re: Γιάννης Πεχλιβάνης
EINAI APO TON SOXO THESALONIKHS EKEI KSEKINHSE NA PAIZEI MPALA KAI APO EKEI HRTHE STON PAOK STHN B'OMADA EINAI DEKARI PARAPOLY KALOS PAIKTHS ME MELONvryzas4. έγραψε:Ξέρει κανείς ρε παιδιά στοιχεία γι' αυτό το παιχτάκι...;
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Όσο μεγάλο ταλέντο και να έχουν τα παιδιά (Αθανασιάδης,Πεχλιβάνης,Γεωργίου,Βοσκόπουλος ακόμα και ο Ηλιάδης,Χριστοδουλόπουλος) αν δεν έχουν διπλα τους παιχταράδες και όχι παλτά και παίχτες που τελειώνει η καριέρα τους δεν γίνεται δουλειά.
Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε παίχτες τύπου Bερoν η ακόμα καλύτερους για να αποδώσουν και τα παιδιά αυτά.
Όσο για τον Πεχλιβάνη μονο από τα video που είδα στο youtube φαίνεται ότι το παιδί ξέρει φοβερή μπάλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίες
Πρέπει οπωσδήποτε να φέρουμε παίχτες τύπου Bερoν η ακόμα καλύτερους για να αποδώσουν και τα παιδιά αυτά.
Όσο για τον Πεχλιβάνη μονο από τα video που είδα στο youtube φαίνεται ότι το παιδί ξέρει φοβερή μπάλα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίες
- midenistis
- Επικοινωνία:
Re: Kati liga
paokpool έγραψε:ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΗΛΙΑΔΗ!!!!
ΤΩΡΑ!
και αν περνάει μήγα από το Κέντρο....
εγώ να φάω Μπάν απο το Σάιτ.
Μαζί σου!
Αλλά μη λες τέτοια γτ μπορεί μια στο τόσο να πέσεις έξω.

περυσι τον ειδα στην αλεξανδρεια ,που επαιξαν οι μικροι με την βεροια!ξεχωριζει σαν τη μυγα μες'το γαλα!εχω πολλα χρονια να δω ποδοσφαιριστη ελληνα,που να παιζει τοσο καθαρα την θεση του ελευθερου παιχτη πισω απο τους φορ!ειναι ζαρκαδι καθαροαιμο!αλλα βεντετιζει λιγο,ειναι ψιλοαπειθαρχος,και ισως ειναι αυτος ο λογος που δεν τον εγκρινει ο σαντος!παντως ειναι παιχταρα!χρονια του πολλα ,και καλη σταδιοδρομια ,ελπιζω στην ομαδα μας!